Főoldal > AKTUÁLIS > Aputestet villantott Vin Diesel – Hiába, ő sem lehet tökéletes

Aputestet villantott Vin Diesel – Hiába, ő sem lehet tökéletes

aputestVin Diesel
0

Írta:

Vin Dieselt mindenki tökéletes testéről ismerte, az 54 éves színész azonban úgy tűnik, végre egy kis pihenést tart az edzésben.

A Halálos iramban sorozat színésze éppen olaszországi nyaralásán élvezi a nap utolsó meleg sugarait barátnője, Paloma Jiménez, gyermekei valamint Zoe Saldana és férje, Marco Perogo társaságában. Bár Vin Diesel többször is nyilatkozott már arról, hogy két filmforgatás között pihentetni szokta amúgy szigorú diétáját és edzéstervét, a lesifotósok most nem mindennapi képet lőttek a sztárról, ami egy pillanat alatt felrobbantotta az internetet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daily Mail Australia (@dailymailau) által megosztott bejegyzés

Ahogy a képen is látható, Vin Diesel tényleg vakációzik, és jól érzi magát akkor is, ha nem feszül a bőre hasának kockás izmain. Több sajtóorgánum is úgy írt a kép megjelenése után, mintha a sármos színész teljesen elhagyta volna magát és kérdéses lenne, hogy  54 évesen valaha is visszanyeri régi alakját, az akciófilmek főhősét azonban valljuk be, senki sem úgy ismeri, mintha nehezére esne egyik napról a másikra megszabadulni a felesleges kilóktól.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X