Főoldal > MAGAZIN > Új szexepil: az aputest

Új szexepil: az aputest

alakapuaputestformapocaktest
0

Írta: and

Úgy tűnik, az álompasi egyre több lány számára ma már nem egy kigyúrt férfiisten csod&

Úgy tűnik, az álompasi egyre több lány számára ma már nem egy kigyúrt férfiisten csodás izmokkal, hanem egy teljesen átlagos testű fazon. Végre a (szó szerint) erősebbik nem is fellélegezhet, eljött az aputest ideje!

Hogy hogyan is néz ki az „aputest” mintapéldánya? Na, nem az apukád alakját kell magad elé képzelned, inkább egy olyan pasit, aki tökéletes apja lenne a gyerekeidnek. Az ilyen srácon látszik, hogy lenéz néha az edzőterembe vagy kéthetente eljár kosarazni, de a haveri sörözéseket is gyakran beiktatja, sőt az is előfordul, hogy a tévé előtt beburkol egy egész pizzát. Szóval mindent csinál, de közben azért a mértékre is figyel: nem esik túlzásokba sem a kihágások, sem a sport terén. Ennek eredménye a tökéletes átmenet a sörhas és a kockahas között – jó hozzábújni, jó megsimogatni és pont annyira puha (na meg persze szexi), amennyire kell. Ismersz ilyet? Naná!

Mackenzie Pearson, egy amerikai bloggercsaj bejegyzése irányította nemrég a reflektorfényt a jelenségre, amiben kifejtette, hogy barátnőit egyre inkább az aputestű férfiak hozzák lázba. A téma egyből óriási visszhangot kapott online, és hamarosan önálló életre kelt, hiszen lányok tömege erősítette meg, hogy tényleg imádják az ilyen testű pasikat, mert sokkal emberibbnek, vonzóbbnak és természetesebbnek találják őket, sőt a tökéletes apuka-alapanyagot vélik felfedezni bennük. Nem meglepő, hogy a pasik is lelkesednek az új divatért, hiszen jót tesz az önbecsülésüknek, hogy nem (csak) a dezodorreklámok szupertestű macsóira indulnak be a csajok. Még Hollywoodba is kezd begyűrűzni az új trend, olyan sztárok villantják meg rendszeresen jól karbantartott aputestüket, mint Leonardo DiCaprio vagy az Így jártam anyátokkal Marshallja, Jason Segel!

Ha kíváncsi vagy, miért is jó aputestű pasival járni, keresd a Wellness magazin legújabb számát!


További cikkeink a témában

proteinrecept

A tökéletes protein shake receptje

Írta:
0

Csapvíz és proteinpor? Ugyan! Ha igazán ütős edzés utáni italt kevernél, egy sima fehérje shake helyett inkább egy fincsi protein smoothie-ban gondolkodj, ami nemcsak isteni frissítő, de még az alakformálásban is a segítségedre lesz.

Kövess Facebook-on!
X