Főoldal > MAGAZIN > Kiss Virág: “A magabiztosságot nem lehet tanítani”

Kiss Virág: “A magabiztosságot nem lehet tanítani”

BiotechUSAfitneszKiss Virág
0

Írta:

Fitneszversenyzővé válni nem a legegyszerűbb feladat – ezt ki tudná jobban, mint a Well&fit magazin címlaplánya, Kiss Virág bikini fitnesz világbajnok. 

Virág szerint legtöbben, akik fitnesz versenyzésre adják a fejüket,  fogalmuk sincs, valójában mibe is vágnak bele. „Az, hogy valaki jól néz ki a strandon, nem jelenti azt, hogy labdába rúghat egy versenyen. Gyakori, hogy a lányok vagy a fiúk túlságosan elbízzák magukat a felkészülés során, de a forma akár a verseny előtti egy-két hétben is el tud romlani – figyelmeztet Virág, aki maga is foglalkozik fitnesz versenyzőkkel. Társával, Lekli Lászlóval évente kétszer tartanak válogatót, a legutóbbi alkalommal 90-en szerettek volna csatlakozni a csapathoz. „Bár a válogatóra nem bekészítve, diétázva jönnek a lányok, így is szembetűnő, hogy ki az, aki alkalmas a versenyzésre és ki nem. Ha valaki lehajtott fejjel sétál, nem mer a szemünkbe nézni, szégyellős, abból nem tudok versenyzőt faragni. A magabiztosságot nem lehet tanítani, minden mást igen.”

kiss virag

Kiss Virág, a BioTechUSA márkanagykövete szerint emellett az is problémát jelent, ha valaki gyorsan nagy sikereket akar elérni. Ez a sportág nem a gyorsan megszerzett eredményekről szól, rövid idő alatt maximum abból lehet versenyzőt faragni, aki jó alapokkal rendelkezik, és már korábban is sportolt.

További kulisszatitkokat olvashatsz a fitnesz világáról a Well&fit magazin aktuális lapszámában. A kedvezményes  előfizetésért KATTINTS IDE!

wellandfit magazin


További cikkeink a témában

proteinrecept

A tökéletes protein shake receptje

Írta:
0

Csapvíz és proteinpor? Ugyan! Ha igazán ütős edzés utáni italt kevernél, egy sima fehérje shake helyett inkább egy fincsi protein smoothie-ban gondolkodj, ami nemcsak isteni frissítő, de még az alakformálásban is a segítségedre lesz.

Kövess Facebook-on!
X