Főoldal > AKTUÁLIS > Leesik az állad az 58 éves Demi Moore bikinis fotójától

Leesik az állad az 58 éves Demi Moore bikinis fotójától

bikiniDemi Moore
0

Írta:

Demi Moore tehetsége mellett mindig is gyönyörű, fiatalos külsejéről volt híres, az 58 éves színésznő pedig ismét bebizonyította, hogy ha valakin, hát rajta egészen biztosan nem fog az idő.

Demi Moore remek formában van, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint azok a fotók, amiket a színésznő az elmúlt napokban posztolt magáról Instagram-oldalára. A G.I. Jane, a Ghost és a Tisztességtelen ajánlat színésznője éppen nyaral, legutóbbi fotóján pedig egy gyönyörű jachton ugrál egy szál fürdőruhában.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

A színésznő nyári, görögországi nyaralása alatt egyszer már elkápráztatta rajongóit gyönyörű fotóival, és legutóbb feltöltött képe alatt sem fukarkodik senki a bókolással. Tom Hanks felesége, Rita Wilson csupán annyit írt, ugyanazt kéri, mint amit Deminek adtak, a világhírű divattervező, Donna Karan pedig egyszerűen briliánsnak nevezi barátnőjét. Demi Moore nem mellesleg néhány nappal ezelőtt még a Velencei filmfesztiválról jelentkezett be, így az sem kizárt, hogy a színésznő jelenleg is európai vizeken hajózik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X