Főoldal > AKTUÁLIS > Bomba formában lejt táncot Radics Gigi legújabb klipjében

Bomba formában lejt táncot Radics Gigi legújabb klipjében

radics gigi
0

Írta:

Péntek reggel debütált az RTL klub Reggeli című műsorában Radics Gigi legújabb klipje. Az énekesnő elképesztő formában van, mutatjuk is a Szív című számot, melynek videoklipjét is maga Gigi rendezte.

2020. októberében adott életet Radics Gigi kislányának, az énekesnő azonban elképesztő formában van, ezt most a közönségnek is megmutatta. A 25 éves magyar díva péntek reggel mutatta be Szív című dalának videoklipjét, melyet maga Gigi rendezett, és amelynek látványvilága igen csak fülledtté sikerült.

Az énekesnő élete az elmúlt másfél évben teljesen megváltozott, mégis úgy gondolja, most a legmotiváltabb és a legönazonosabb azóta, hogy megszületett a kislánya, ráadásul szerencsésnek tartja magát, amiért olyan férje van, akivel mindenben tudják támogatni egymást.

Radics Gigi a közeljövőben is tartogat még új dalokat a rajongók számára, ráadásul most már dalainak szövegét is ő maga szerzi. Ahogy azt az RTL Reggeliben is elmondta, sötétebb képi világot szeretett volna kölcsönözni a videónak, ezért is végezte el ő a rendezői feladatokat.

Címlap: Facebook/ Radics Gigi


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X