Főoldal > AKTUÁLIS > Kiderült, miért nem öregszik Jennifer Lopez arca

Kiderült, miért nem öregszik Jennifer Lopez arca

bőröregedésJennifer Lopezráncosodás
0

Írta:

Végre mi is egy kicsit közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy tudjuk, hogyan nézhet ki ma fiatalabbnak Jennifer Lopez, mint húsz évvel ezelőtt.

Jennifer Lopez egyszerűen páratlan formában tartja magát, sokak szerint egyáltalán nem ismeri azt a szót, hogy öregedés, a most 52 éves színésznő pedig simán letagadhatna 20 évet a korából, ha nem ismerné őt mindenki a világon.

A színésznő több dologra is esküszik, melynek köszönhetően nem látszanak rajta az öregedés jelei.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

JLo egyik legnagyobb titka, hogy nagyon odafigyel magára és a bőrápolásra. Nála alapszabály, hogy nem fekszik le aludni sminkben (amely, ha az emberen rajtamarad, segít a ráncok kialakulásában és a pórusok eltömítésében), elalvás előtt pedig több éjszakai krémmel is bekeni magát, egyik kedvenc terméke a Well+Good arcolaj.

Jennifer Lopez lehetőség szerint kerüli az erős napfényt, és mindig bekeni magát magas faktorral rendelkező fényvédő krémmel. Egy másik bőrtisztítónak, a glikolsavnak is nagy rajongója, ez az anyag segít az elhalt bőrsejtek eltávolításában, és megakadályozza a pórusok eltömődését is.

Ha mozgásról van szó, sosem lustul, imád táncolni, számára létfontosságú a napi szintű edzés. Nagyon odafigyel az étkezésre, rengeteg gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt, egyáltalán nem iszik viszont sem alkoholt, sem koffeint. A színésznő reggel és este is meditál, szerinte pedig fontos, hogy az ember merjen minden egyes nap tükörbe nézni és azt mondani: „fiatal és kortalan vagyok.”

Forrásunk volt.

Címlap: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X