Főoldal > AKTUÁLIS > Különleges fogásokkal ösztönöz az elfogadásra ez a pesti bisztró

Különleges fogásokkal ösztönöz az elfogadásra ez a pesti bisztró

elfogadásnyitottak vagyunk
0

Írta:

Megéri nyitottnak lenni – ezzel a mottóval hozta létre a Nyitottak vagyunk és a Madhouse Bistro különleges menüjét, mely a városi embernek elsőre furcsa, mégis frappáns ételeket mutat be, és amelyek kóstolásához valódi nyitottság kell.

„Nyitottnak lenni nemcsak helyes, hanem meg is éri” – A Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet küldetése 2013-tól az, hogy millióknak megmutassa, a nyitottság mindenki számára érték, legyen szó szervezetekről, munkáltatókról és munkavállalókról egyaránt. „Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra” – olvasható a szervezet honlapján.

A Nyitottak vagyunk a Pride-hónap kapcsán a népszerű Madhouse Bistro csapatával fogott össze, és egy olyan nyitottságot hirdető, elfogadásra ösztönző menüt hozott létre, melynek fogásain mindenkinek megakad a tekintete.

A limitált ideig elérhető fogások egytől-egyig olyan típusú ételek, melyekhez valódi nyitottságra van szükség. A toszkán pacal és a pikáns ázsiai kakashere mellett marhanyelv-pastrami és karifolhumusz is kapható. A Madhouse és a Nyitottak vagyunk ezeken az ételeken keresztül szeretné bebizonyítani, hogy ha merünk befogadóak lenni olyan ételekkel, melyek számunkra elsőre furcsán hangzanak, akkor minden másra is nyitottak tudunk lenni.

A Nyitottak vagyunk küldetése a sokszínűség, esélyegyenlőség és az elfogadás előmozdítása a munkahelyen és azon túl. A menü megvásárlásából származó bevétellel a Nyitottak vagyunk munkáját támogatjuk. Ez a menü a Nyitottak vagyunk szemléletformáló kampányának része, amivel szeretnénk felhívni a figyelmet a nyitottság és az elfogadás fontosságára. Hiszünk abban, hogy a nyitottság nemcsak alapvető érték, hanem életmód is: légy nyitott az LMBTQ barátaidra és munkatársaidra ugyanúgy, ahogyan a váratlan ízekre is.

 

A Nyitottak vagyunk párhuzamosan ezzel egy másik remek közösségformáló ötlettel is előállt és felkérte Hitka Viktóriát, hogy válasszon olyan üzeneteket, amelyek kreatívan közvetítik a nyitottság és az elfogadás szellemiségét. A kampányhoz csatlakozókat a Hitka Viktória által tervezett üzenetek mellett fotózták le, hogy másokat is arra ösztönözzenek, hogy kiálljanak a nyitottságért a közösségi médiában és a munkahelyükön is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We Are Open (@nyitottakvagyunk) által megosztott bejegyzés

 

Készíts magadról vagy munkatársaidról egy fotót és használd Instagramon a Nyitottak vagyunk (We are open) matricacsomag darabjait, valamint használd a #nyitottakvagyunk illetve a #nyitottnaklennialap hashtageket is.

A Madhouse Bistro #EATWITHPRIDE menüje július 24-ig elérhető az Anker közben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X