Főoldal > AKTUÁLIS > Fogadd el magad – Pozitív testkép, egészséges önbizalom

Fogadd el magad – Pozitív testkép, egészséges önbizalom

alakboldogságelfogadáskönyvtesttestkép
0

Írta:

Minden nő igazi NŐ. Minden test szerethető: a kerekded, a törékeny és a sportos egyaránt. Benned is ott rejlik a szépség és az érték, az a bizonyos PLUSZ kortól, bőrszíntől és testsúlytól függetlenül.

A mai világban, főleg körülöttünk élő a hamis mintákat hatására, a legtöbb ember testképzavaros, önbizalma meggyengült. Meglehetősen veszélyes ez, hiszen a közérzeted, az önbizalmad áthatják a mindennapjaidat, az életed, befolyásolják a teljesítőképességed.

Szkiba Zsuzska, a Beauty with Plus bloggerének könyvéből te is erőt meríthetsz. Tudatosítja benned, hogy valódi értékeidet nem a külsőségek, vagy mások rólad alkotott véleménye határozzák meg, csakis te magad.

Személyes történeteken keresztül ébreszt rá arra, hogy ha elindulsz, hogy megvalósítsd az álmaidat, bármit elérhetsz, csak rá kell lépned az önismeret, a tudatosság, az önmegvalósítás rögös és kalandos útjára. De ha egyszer elindulsz, soha többé nem akarsz majd visszafordulni. A szerző pozitív életszemlélete, baráti hangvétele és a könyvben található egyszerű, de mégis hatékony gyakorlatok rávilágítanak arra, hogy több vagy mint egy szám, egy ruhaméret.

Egyedi, értékes és szerethető vagy. Egy igazi Szépség!

Szkiba Zsuzska pozitív testkép aktivista, mentor, önbizalom tréner. Beauty with Plus néven 2012-ben kezdett el blogolni, e mellett pedig számos hazai és külföldi divat- és online magazin felületein is jelennek  meg cikkei. Életét annak a küldetésnek szentelte, hogy visszaadja a nők önmagukba vetett hitét. Konferenciákon, rendezvényeken tart önbizalom növelő előadásokat világszerte, és rendszeres médiaszerepléseivel igyekszik a pozitív önkép fontosságára felhívni a társadalom figyelmét.

Blog: http://beautywithplus.com/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/beautywithplus/
Instagram: https://www.instagram.com/beautywithplus/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X