Főoldal > AKTUÁLIS > VV Anett először jelentkezett be a kórházból balesete óta

VV Anett először jelentkezett be a kórházból balesete óta

balesetbulvárvv anett
0

Írta:

A VV Anettként Béres Anett néhány hete szenvedett súlyos balesetet, miután egy erdei teaszeánszon vett részt barátnőjével Sáfrány Emesével. A híresség most először szólalt fel az Instagramon balesete óta.

Valamivel több mint egy hete derült fény arra, hogy két magyar híresség, Sáfrány Emese és Béres Anett (egykor VV Anett néven ismerhette a magyar közönség) együtt vettek részt egy erdei teaszeánszon, melyen a résztvevők a Dél-Amerikában ismeretes ayahuasca teát fogyasztottak. A szeánszot követően Béres Anett több órára eltűnt és idő közben súlyos sérüléseket szenvedett. A kórházi kezeléseket és műtéteket követően Anett ma szólalt meg először a baleset óta, egy Instagram-posztban számolt be arról, hogyan érzi magát.

Ahogy az a bejegyzésből kiderül, tegnap hajtották végre az utolsó műtétet Anetten, aki az orvosoknak és ahogy ő mondja, az Istennek és az angyaloknak köszönhetően teljesen fel fog épülni a balesetből.

A híresség rengeteg támogató üzenetet kapott és ígéri, amint meggyógyul elmeséli, mi is történt vele pontosan a szeánsz után. A poszt megosztásához a híresség nem adott engedélyt, a teljes bejegyzés ide kattintva olvasható el.

Címlap:  RTL Klub / Reggeli


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X