Főoldal > MAGAZIN > Topcsajok! Mutassátok meg magatokat!

Topcsajok! Mutassátok meg magatokat!

0

Írta:

Jól érzed magad a bőrödben, csinos és elégedett vagy, rendszeresen mozogsz, figyelsz az egészséges táplálkozásra, és kiegyensúlyozott vagy? Szívesen megosztanád másokkal, hogyan tartod magad formában, és mik a trükkjeid? Írj nekünk a wellnesscafe@wellandfit.hu e-mail címre, és szerepelj a Wellness Cafe és a Wellness magazin Topcsajok rovatában. E-mailed tárgyában tüntesd fel: TOPCSAJOK! Írd meg a neved, […]

Jól érzed magad a bőrödben, csinos és elégedett vagy, rendszeresen mozogsz, figyelsz az egészséges táplálkozásra, és kiegyensúlyozott vagy? Szívesen megosztanád másokkal, hogyan tartod magad formában, és mik a trükkjeid? Írj nekünk a wellnesscafe@wellandfit.hu e-mail címre, és szerepelj a Wellness Cafe és a Wellness magazin Topcsajok rovatában. E-mailed tárgyában tüntesd fel: TOPCSAJOK!

Írd meg a neved, életkorod, foglalkozásod, és hogy hol élsz, ne feledkezz meg a súlyodról és a magasságodról sem. Oszd meg velünk, melyik a kedvenc mozgásformád, küldd el a legjobb táplálkozási tippedet, és azt is írd meg, hogyan tartod karban a lelked – jól bevált javaslataid segíthetnek másoknak, hogy ők is szuper formába kerülhessenek.

Küldj magadról edzőruhás, vagy fürdőruhás fotót is, amelyen a legjobban tetszel magadnak.

Várjuk jelentkezésed!


További cikkeink a témában

edzésÉv edzője

Vagy keményen, vagy sehogy!

Írta:
1 éve 0

A tavaly az Év edzőjének választott Kovácsné Szeles Enikő jelszava: eddz keményen, vagy menj haza. Bár ez első hallásra szigorúnak hangzik, vendégei mégis remekül érzik magukat az edzésein. Erről hamarosan a Fitt a Tavasz! rendezvény látogatói is meggyőződhetnek majd.

Kövess Facebook-on!
X