Főoldal > PSZICHÉ > Mit üzennek a csillagok az Ikrek havára?

Mit üzennek a csillagok az Ikrek havára?

0

Írta: and

Ikrek Különös dolgok fognak veled történni. Nem mindig kellemesek, de a legrázósabb helyzetekből is győztesen kerülhetsz ki. A sok munka miatt kevés időd lesz a barátaidra, de ha ezt tartalmasan töltitek el, akkor nem látják kárát a kapcsolataid. Ám ha erre nem figyelsz, olyan problémák merülhetnek fel, amelyeket nehéz lesz áthidalni.   Rák Az életed […]

Ikrek

Különös dolgok fognak veled történni. Nem mindig kellemesek, de a legrázósabb helyzetekből is győztesen kerülhetsz ki. A sok munka miatt kevés időd lesz a barátaidra, de ha ezt tartalmasan töltitek el, akkor nem látják kárát a kapcsolataid. Ám ha erre nem figyelsz, olyan problémák merülhetnek fel, amelyeket nehéz lesz áthidalni.

 

Rák

Az életed alaposan megváltozik, hiszen valakinek a társaságát már nem élvezheted, és ez fájó nyomot hagy a szívedben. A barátaiddal és a családdal olyan emlékeket idézhettek fel ennek kapcsán, amelyek ugyan kicsit fájdalmasak, de szépek, és segítenek, hogy magadra találj, új életet kezdj. Ennek hatására belekezdesz valamibe, ami sokat jelent majd számodra.

 

Oroszlán

Itt az idő a változtatásra. Hallgass a megérzéseidre és valósítsd meg az álmaid! Szükség lesz áldozatokra, lesznek nehéz döntések, de semmit nem fogsz megbánni. Meríts erőt a családodból, ők eddig is támogattak, és most is a végsőkig kitartanak majd melletted. Az ingoványos talaj helyett pedig válaszd az egyenes utat!

 

Szűz

Egy ígéretes kapcsolat veheti kezdetét. Ne félj kimutatni az érzéseidet, mert most viszonzásra találnak. Az egészséged megőrzésére azonban fordíts nagyobb gondot, mert az utóbb időben kizsákmányoltad a tested, és ez sem a külsődnek, sem a belső harmóniádnak nem tett jót. Kösd össze a kellemeset a hasznossal, és szervezz barátnős dumapartikat az edzőterembe.

 

Mérleg

Mágnesként vonzod a férfiakat. Többen is legyeskednek körülötted, amit egy cseppet sem bánsz, de készülj fel, hogy a hónap közepe táján éles vitákra adhat okot a viselkedésed. Ne csodálkozz ezen, hiszen amire te játékként tekintesz, az másnak véresen komoly dolog, és a végén a te lelked sínyli meg a bonyodalmakat.

 

Skorpió

A szerelemben minden eszközt megragadsz, hogy izgalmassá és felejthetetlenné tedd a hétköznapokat. Végre rátalálhatsz azokra a dolgokra, amelyek igazán közel hoznak benneteket egymáshoz. A hónap negatívuma, hogy a barátnőd elé tükröt kell tartanod. Ezzel ugyan összetöröd egy régi illúzióját, de legalább a realitások talajára vezeted.

 

Nyilas

Szerencsés leszel, mert több szituációban is bebizonyosodik, hogy a barátaidra minden körülmények között számíthatsz. A szerelmed a szokásosnál kevesebb időt szentel neked, de te most valójában örülsz ennek a szabadságnak. Végre van időd csak magaddal foglalkozni, és a testedet tökéletes formába hozni a bikiniszezonra.

 

Bak

Júniusban sikerül új, bizalomra épülő kapcsolatokat kialakítanod. Képes leszel elfogadni saját jó és rossz tulajdonságaidat, és meglátod, ennek köszönhetően a dolgok a helyükre kerülnek, te pedig úszol a boldogságban. A családod váratlanul meglephet egy külföldi utazással, amelyre már régóta vágytál.

 

Vízöntő

A sors a tenyerén hordoz, és a munkahelyeden eléd tornyosuló akadályokat játszva megugrod. Egy titokra fény derülhet, ami nem tesz jót a magánéletednek. Még az is előfordulhat, hogy szakításra kerül sor. Bármennyire is törekedsz a tökéletes külső elérésére, ne vidd túlzásba a sportolást, mert most könnyen lesérülhetsz.

 

Halak

Korgó hassal semmi nem fog úgy menni, ahogy szeretnéd. Ne éhezéssel akarj megszabadulni a fölös kilóidtól, inkább válaszd a tudatos táplálkozást, ami megsokszorozza az energiáidat. Ha így döntesz, képes leszel a jobbnál jobb ötleteid megvalósítására. Bár néha úgy érzed, mellőz a párod, valójában csak a képzeleted játszik veled.

 

Kos

Hajlamos leszel apróságokon is felkapni a vizet. Jobban teszed, ha kerülöd a vitás helyzeteket, mert most nem tudod kezelni ezeket, és kicsúszhat az irányítás a kezedből. Találj magadnak olyan elfoglaltságot, amely segít levezetni a felgyülemlett stresszt. A sport például kiváló erre. A barátaid hiába próbálnak kimozdítani, most magányra van szükséged.

 

Bika

A munkahelyeden új, felelősségteljes feladat vár rád. Eleinte nehéznek fogod érezni ezt a megbízást, de a hónap közepén már úgy fog menni a munka, mint a karikacsapás. Itt az idő, hogy bemutasd a családodnak a választottadat. Nem lesz egyszerű a dolog, mert egyik fél sem akar majd alkalmazkodni, de a jó kommunikációs képességednek köszönhetően minden egyenesbe jön.

 

Hasznos tippeket olvashatsz Wellness magazin júniusi számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X