Főoldal > PSZICHÉ > Júliusi horoszkóp a Rák havában

Júliusi horoszkóp a Rák havában

0

Írta: and

Rák Csak óvatosan az eszem-iszommal ebben a hónapban, mert villámsebességgel felkúszhatnak rád a kilók, ám eltüntetni annál nehezebben tudod majd őket. Egy szerencsés fordulatnak köszönhetően újra fellángol párod iránti szerelmed, és kapcsolatotok olyan intenzív lesz, mint amikor megismerkedtetek. Pozitív kisugárzásodnak köszönhetően barátaid száma is gyarapodni fog.   Oroszlán Kedvesed facér ismerőse láttán megdobban a szíved, […]

Rák

Csak óvatosan az eszem-iszommal ebben a hónapban, mert villámsebességgel felkúszhatnak rád a kilók, ám eltüntetni annál nehezebben tudod majd őket. Egy szerencsés fordulatnak köszönhetően újra fellángol párod iránti szerelmed, és kapcsolatotok olyan intenzív lesz, mint amikor megismerkedtetek. Pozitív kisugárzásodnak köszönhetően barátaid száma is gyarapodni fog.

 

Oroszlán

Kedvesed facér ismerőse láttán megdobban a szíved, és abban reménykedsz, hogy te is tetszel neki. Legyél magaddal őszinte: csak a fantáziádat mozgatja meg, vagy valami hiányzik a kapcsolatotokból és azt próbálod így pótolni? Előfordulhat, hogy a kíváncsiságod belehajszol a flörtbe, ám a kalanddal a régi kapcsolatodat teszed kockára.

 

Szűz

A nyár kellős közepén csak a lazításra és a pihenésre koncentrálj, ne a munkán járjon az eszed! Lehetőséged adódik, hogy részt vegyél egy fantasztikus, bár igen költséges eseményen. Ne hagyd ki, mert felejthetetlen élményben lesz részed, így minden pénzt megér. A türelem nem az erősséged, de nyáron több olyan helyzetbe keveredsz, amikor ezt gyakorolnod kell.

 

Mérleg

Két oka lehet annak, ha folyton a régi, lezárt ügyeken rágódsz. Lehet, hogy nem érzed magad erősnek a kapcsolatodban, és a sérelmek felemlegetésével próbálod erősíteni a pozíciódat. Esetleg nem vagy biztos abban, mi történt a kérdéses esetekben, és ez nyugtalanít. Jobb lenne, ha nyíltan beszélnétek a dologról, így elkerülheted a vitát vagy a szakítást.

 

Skorpió

Semmire sincs időd, mert megbeszélésről megbeszélésre rohansz, pedig legszívesebben a strandon lubickolnál, és a hasadat süttetnéd a napon. A költözés gondolata is felmerül benned, hogy kimozdítson a monoton életedből. Testvéreddel félreértések adódhatnak, és egy régi ismerős is sok borsot tör az orrod alá, de sikerül áthidalni a problémákat.

 

Nyilas

Hajlamos lehetsz a fejfájásra ebben a hónapban. Ennek az egyik lehetséges oka, hogy kevés folyadékot iszol, de egy bonyolult munkahelyi ügy is állhat a háttérben. Kérj segítséget a megoldásához, mert csak így derülhet ki gyorsan, hol a hiba. A kapcsolatodban most zűrzavar uralkodik, szakítás és újrakezdés is benne van a pakliban.

 

Bak

Tudtad, hogy a legjobb ötletek pihenés közben születnek? Itt az ideje, hogy kivedd a szabadságodat és elutazz! Meglátod, fantasztikus gondolatok fognak kipattanni a fejedből, és ezeket a főnököd is értékeli majd. És ezt talán némi extra jutalommal is a tudomásodra hozza.

 

Vízöntő

Igyekezz elsajátítani a pozitív gondolkodás művészetét, mielőtt elkedvetlenítene a sok rád háruló feladat. Nagy kincs, ha valaki szeret, becsül és tisztel, és te is viszonozhatod ezeket az érzéseket. Ha erre gondolsz, máris szebbnek látod majd a világot. Sportolj aktívan, mert sok energiát meríthetsz belőle.

 

Halak

Ha nemcsak elérni szeretnéd az ideális súlyt, hanem hosszabb távon meg is tartanád, akkor figyelj arra, hogy egészséges ételeket egyél, és a megszokott adagokat is csökkentsd. Meglátod, az eredmény nem marad el. A szerelemben ritka pillanatokat élhetsz át, valaki a tenyerén fog hordozni.

 

Kos

Külföldi utazás helyett itthon élvezed a nyarat, de egy kicsit többet lazíthatsz, mint korábban. Talán képes leszel legyőzni egy fóbiádat is, és ez boldoggá, energikussá, felszabadulttá tesz. Hivatalos ügyekben ragaszkodj a szabályok betartásához, különben megütheted a bokádat. Most lehetőleg ne adj kölcsön senkinek, mert jó eséllyel nem látod viszont a pénzed.

 

Bika

A megbocsátáshoz, a félreértések tisztázásához sosincs túl késő. Ne játszd az áldozat szerepét. Tekints úgy a fájdalom okozójára, mint egy tanítómesterre, akitől kaptál egy lehetőséget, hogy megértsd, mit jelent megbocsátani és továbblépni. A munkában lehetetlen helyzet alakulhat ki, előfordulhat, hogy emiatt állást fogsz változtatni.

 

Ikrek

Légy érdekes, vonzó, toleráns, időről időre újulj meg, és akkor biztos lehetsz abban, hogy a kapcsolatodban semmiféle zavaró tényező nem fog felbukkanni. Figyelj oda a partneredre, mutasd ki, mennyire fontos számodra, így hosszú távon is boldogok lesztek együtt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X