Főoldal > PSZICHÉ > Pózolj a gyönyörért!

Pózolj a gyönyörért!

0

Írta: and

Hát igen, az egyik legnehezebb dolog a jó időzítés, azaz hogy mindketten nagyjából azonos időben érjetek a csúcsra. Még akkor is, ha remekül ismeritek egymás testét, és amúgy gond nélkül juttok el az orgazmusig. A gyönyör még ilyenkor is ritkán jön el azonos időben. Ami nem baj, hiszen ha nem marad el a csúcs, akkor […]

Hát igen, az egyik legnehezebb dolog a jó időzítés, azaz hogy mindketten nagyjából azonos időben érjetek a csúcsra. Még akkor is, ha remekül ismeritek egymás testét, és amúgy gond nélkül juttok el az orgazmusig. A gyönyör még ilyenkor is ritkán jön el azonos időben. Ami nem baj, hiszen ha nem marad el a csúcs, akkor mindketten elégedetten dőltök a párnákra. Ugyanakkor jó, ha tudod, hogy a közös pillanattól gazdagabb lesz a szex, ráadásul az időzítés tanulható. Ehhez tisztában kell lennetek a kéj-grafikonnal, mármint azzal, hogy mi, nők ugyebár lassabbak vagyunk, a férfiak pedig gyorsabbak. Ha egy egyenes vonalhoz viszonyítanánk a két erotikus ívet, azt láthatnánk, hogy a csajok alapszintről, az egyenes vonalról indulnak, és lassan, nagyon lassan emelkedik az a fránya erotikus vonal, és persze az is láthatóvá válik, ahhoz, hogy egyáltalán az izgalom útnak eredjen, már ott, a startvonalnál sokat kell tenniük érte a pasiknak… Ők azonban szinte félútról indulnak… És biztos tapasztaltad, hogy kedvesed már tested látványára is heves merevedéssel reagál, és abban a pillanatban, hogy hozzád érhet, szinte elveszíti az eszét. A görbe is ennek megfelelően alakul, merészen, nagy sebességgel tör a magasba, és ha csak rajta múlna, pillanatok alatt a csúcson lenne… Nos, emiatt az eltérő gyönyör-görbe miatt kell megtanulni a kéj időzítését. És ehhez a legbiztosabb módszerek közé tartozik a megfelelő pozitúrák megválasztása, váltogatása. A csajoknak gyorsító, a pasiknak lassító pózokat szedtünk össze szexi listába.

 

shutterstock_54246697.jpg ()Fékezz, édes!

Tudjuk, hogy a pasikra a látvány hat elemi erővel, így akkor tudod behúzni a féket, ha a robbanás előtt úgy változtatjátok a testhelyzeteteket, hogy a lehető legfinomabb vizuális ingerek érjék párodat. Szinte biztos, hogy nem lesz képes megtorpanni, ha hátulról látja megfeszülő hátad ívét, magasba emelkedő feneked formáját és a hüvely nyílását, amelyről tudja, hogy csak rá vár. Mindez együtt elemi hatással van a pasikra, és ha ehhez még hozzáírod az érintést is, és hogy azt is láthatja, ahogy behatol a testedbe… nos, a folyamatot biztosan nem tudod majd leállítani, még akkor sem, ha te tökéletesen mozdulatlan maradsz, és a hangod is visszafogod. Éppen ezért, ha lassítani akartok, ne válasszátok a hátulsó behatolás egyetlen variációját se, illetve azokat semmiképp, ahol te a hasadon vagy a kezeden fekszel, a könyöködön támaszkodsz. Sem a kutya-, sem az elefántpóz nem alkalmas erre. Fékezni a korlátozott vizualitáson túl az érintés intenzitásával lehet. Magyarul, minél enyhébb az érintés, annál később ér a csúcsra a kedves. Vagyis ha vissza akarod fogni, olyan pozitúrát válasszatok, ahol a hímvesszőt nem érik hirtelen nagy ingerek: szorítások, csípőtekerés, nagy erejű nyomás vagy dörzsölés.

 

 

Amit javaslunk:

1. Misszionáriuspóz (Te hanyatt fekszel, enyhén széttárt, behajlított lábakkal, fölötted kedvesed, aki a könyökén támaszkodik.) A tökéletes választás, ha lassítani szeretnétek, bár valljuk be, kissé unalmas – ami ez esetben persze jól is jöhet. Nagy előnye, hogy a tempót diktálhatja a kedvesed, hiszen ő érzi a leginkább, mikor érkezik el az a bizonyos jelző érzés, ami után már lehetetlen megállni. A te szereped itt meglehetősen passzív, ami nem is baj, hiszen minden mozdulat, amit te hozzáteszel az aktus vége felé, átlökheti őt a gyönyör határán. Befejezés előtt vissza is térhettek ide, egyéb más, nagy ingereket adó pozitúrák után. A misszionáriuspóz, bár egyes vélemények szerint a legkevésbé fantáziadús testhelyzetek közé tartozik, azért a gyengédség kifejezésére kifejezetten alkalmas, hiszen a testetek teljes felülete találkozik, és tudtok finoman csókolózni szeretkezés közben. Erre viszonylag kevés pozíció alkalmas…

2. Kis kifli-nagy kifli (Az oldaladon fekszel, az alul lévő lábad nyújtva, a felül lévő behajlítva, párod a hátadhoz simul, egyik lábát átveti rajtad.) Elalvás előtti vagy ébredés utáni pozíció eredetileg, amelyhez nagyon lassú tempó illik. A mozdulatok majdhogynem lusták, de persze csupa öröm minden érintés. A vizuális inger szinte a nullával egyenlő, hiszen párod csak a nyakadat látja, illetve a hajadba fúrja az arcát. Az illatod persze képes megbolondítani kedvesedet, de mivel ennél a helyzetnél finom az inger, és ha te sem trükközöl azzal, hogy feltárva magad hirtelen a hasadra fordulsz, akkor sokáig tudtok ebben a pozícióban ringatózni.

A cikk folytatását megtalálod a legfrissebb Maximában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X