Főoldal > PSZICHÉ > Világjáró szexcool-túra

Világjáró szexcool-túra

0

Írta: and

Erotikus pasifeladat Azzal, hogy nemcsak a férfiak, de mi, nők is örömünket leljük az érintésben és a szexi behatolásban, mi több, eget verő orgazmusban is lehet részünk, és immár törekszünk is erre (bár ezt nem olyan régóta merészeljük), az emberiség egyik legfűszeresebb, pikánsan kalandos kultúrájává nőtte ki magát a szex. Persze azzal, hogy a Föld […]

Erotikus pasifeladat

Azzal, hogy nemcsak a férfiak, de mi, nők is örömünket leljük az érintésben és a szexi behatolásban, mi több, eget verő orgazmusban is lehet részünk, és immár törekszünk is erre (bár ezt nem olyan régóta merészeljük), az emberiség egyik legfűszeresebb, pikánsan kalandos kultúrájává nőtte ki magát a szex. Persze azzal, hogy a Föld egyik felén elvárjuk, hogy a pasik adják meg, ami jár nekünk, attól még nem biztos, hogy meg is kapjuk, vagy úgy kapjuk meg, ahogy szeretnénk. És kicsit irigykedve ugyan, de tudomásul kell vennünk azt is, hogy a Föld egyes eldugott szegletein paradicsomi állapotok között élnek a szerencsések, és a pasiknak nincs is más vágyuk, mint megtalálni végre azt a pozíciót, amellyel az egekbe röpíthetik a párjukat.

 

shutterstock_53908066.jpg ()Jeges csók?

Megint máshol az a természetes, hogy mindenki mindenkivel űzi a szexet, a féltékenység gondolata pedig meg sem fordul a fejekben. Ugyanakkor akadnak olyan helyek is, ahol a legelvetemültebb, legbizarrabb módon avatják felnőtté a fiatalokat. Mármint szexuálisan. Egyes népeknél például zsírral bekent bottal járják a törzs vénei a vidéket, hogy megkönnyítsék a nászéjszakát… És talán nem titok, hogy az eszkimók hírből sem ismerik a csókolózást. Ez nem is csoda, hiszen az alacsony hőmérséklet nem kedvez a hosszú, nyelves csóknak, ebből következően nyilvánvaló, hogy a földrajzi elhelyezkedés és az éghajlat legalább akkora hatással volt (és van) a szexuális szokásokra, mint a társadalmi berendezkedés vagy a vallás.

 

Irány a szexiskola!

A szexuális felvilágosítás is különböző fokokon érhető tetten a Föld eltérő pontjain: míg hazánkban ez az egészségnevelés része, és iskolai oktatás keretein belül „intézményes” is, addig máshol minél előbbi örömszerzésre biztatják a fiatal fiúkat, azzal a megkérdőjelezhető háttérinformációval, hogy ezzel a férfiasságot is magukba szippantják. Persze a két szélsőség között akadnak árnyaltabb megoldások is: a Fülöp-szigeteken például közös épületbe „zárják” a fiatalokat, hogy a lányok a női, a fiúk pedig a rájuk váró pasiszerepekkel kötetlenül, mint egy nagy koedukált kollégiumban, tabuk nélkül ismerkedhessenek. Szerencsére az se szokatlan, hogy egyes népeknél úgy vélik, az élvezetes szex alapja a saját test ismerete, és a szexuális nevelés alapköve a maszturbáció. Vagyis arra biztatják a fiatalokat – a lányokat is –, tanulják meg, hogyan működik a testük.

A cikk folytatását megtalálod a legfrissebb Maxima magazinban!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X