Főoldal > PSZICHÉ > Hogyan szerezzünk meg egy pasit 20 nap alatt

Hogyan szerezzünk meg egy pasit 20 nap alatt

0

Írta: and

Nyár van, túl vagy a bikini diétán, beszereztél néhány csodás nyári ruhát, a hormonok pedig egyre inkább tombolnak benned? Itt az idő, hogy ne csak ábrándozz róla, de megtaláld, és meg is hódítsd a számodra legtökéletesebb társat. Miután a legjobb útja egy terv megvalósításának, ha kitűzöl egy határidőt, a Wellness Cafe egy 20 napos stratégiát […]

Nyár van, túl vagy a bikini diétán, beszereztél néhány csodás nyári ruhát, a hormonok pedig egyre inkább tombolnak benned? Itt az idő, hogy ne csak ábrándozz róla, de megtaláld, és meg is hódítsd a számodra legtökéletesebb társat.

Miután a legjobb útja egy terv megvalósításának, ha kitűzöl egy határidőt, a Wellness Cafe egy 20 napos stratégiát állított fel, melynek segítségével alig egy hónapon belül te is átadhatod magad a szerelem boldogító érzésének!

Nem baj, ha a lépések közül kihagysz néhányat, azonban tudd, hogy minél több férfi-csábító trükköt bevetsz, annál hatékonyabb leszel a hódításban.

20. nap: Élj pezsgő társasági életet, menj szórakozni, szervezz minél több programot a hétköznapokon is! Mindeközben kérdezősködj a baráti körödben, hátha valaki ismer egy épp hozzád való, egyedülálló srácot.  

19. nap: Azonosulj a mantrával, miszerint „semmit sem veszíthetsz.” Ez a laza hozzáállás nemcsak, hogy mágnesként vonzza a férfiakat, de arra bátorít, hogy ne félj az ismerkedéstől és görcsölés vagy ”túlakarás” helyett, szinte észrevétlenül bevonzd a legmegfelelőbb társat.

18. nap: Végy egy papírlapot, és írd le minden részletre – külső és belső tulajdonságokra egyaránt – kitérve a számodra ideális férfit. Képzeld el, milyen lesz, hogy fog viselkedni veled, majd helyezd ezt a listát (ha az ajtóban állsz) a szobád jobb sarkába (ez a feng shui szerint a szerelem sarok). Tehetsz ide piros vagy rózsaszín színű virágot, boldog párokat ábrázoló képeket, rózsakvarc kristályt és minden olyasmit, ami számodra a vágyott, kiegyensúlyozott párkapcsolatot jelképezi. Esténként, elalvás előtt képzeld el, hogy már együtt vagy az általad megálmodott fiúval, és éld át a boldogságot, amit a jelenléte vált ki belőled.

17. nap: Sajátítsd el a „csábító pillantás” technikáját. Enyhén billentsd lefele és kicsit oldalra a fejed, majd innen nézz föl mosolyogva, sugárzóan csillogó szemekkel. Ez a tekintet arra buzdítja a férfiakat, hogy merjenek közeledni feléd.

16. nap: A pasik mindig felfigyelnek a nagyobb női társaságokra, azonban ilyen szituációban kevésbé bátrak a kezdeményezésre. Ezért menj egy vagy maximum két barátnőddel koktélozni. Ha kiszemeltél egy helyes fiút, picit húzódj félre és időnként pillants rá a „csábító pillantásoddal”. Ez elég ösztönzést ad majd a srácnak arra, hogy megpróbáljon a közeledbe férkőzni.

shutterstock_5345590.jpg ()15. nap: Most, hogy megtanultad a csábítás testbeszédét, vesd ki a hálód, és bátran szemezz  az erősebbik nem tagjaival!

14. nap: Iratkozz be önvédelmi, vitorlás vagy szörf tanfolyamra. Az ilyen programokat előszeretettel látogatják helyesebbnél, helyesebb fiúk is.

13. nap: Bízz magadban! Az egyik legfontosabb lépés, hogy magad is elhidd, hogy rátalálsz a számodra ideális társra. Próbáld elengedni a régi sérelmeidet, és nézz optimistán a jövőbe!

Wellness Cafe tipp: A múlt sérelmeinek elengedésére nagyszerű technika, ha minden nap elalvás előtt meditálsz egy kicsit. Elég, ha 5 percet szánsz a következő technikára: ülj le egy székbe, lábaid legyenek csípőszélessében, lábfejeid nézzenek előre, nyújtsd meg a gerinced, a kezeidet pedig a térdeiden pihentesd. Hunyd le a szemed és lélegezz mélyeket, majd képzelj el egy óriási zsákot. Ezután gondolj a múltbeli, konkrét sérelmeidre, amit férfiak okoztak neked, és szép sorban pakold bele mindet ebbe a zsákba. Ha ezzel megvagy, képzeld el, ahogy leviszed ezt a ”terhet” a házad elé, ahol egy nagy teherautó áll. Most már nincs más dolgod, mint hogy felrakd a kocsira a zsákot, és figyeld, ahogy egyre messzebbre távolodik vele a teherautó. Sóhajts egy jó nagyot, majd ha úgy érzed, készen állsz, nyisd ki a szemed.      

14. nap: Ne magányosan az irodádban fogyaszd el az ebéded! Keress egy közeli kifőzdét vagy kávézót, és ha kiszemeltél egy jóképű pasit, ülj a közelébe és próbáld meg felvenni vele a szemkontaktust.

13. nap: Csatlakozz olyan klubokhoz, ahol gyakorta megfordulnak férfiak is. Ha nem vagy az a kimondott sportlady, akkor válassz egy karitatív, segítő szervezetet.

12. nap: Ha eddig még nem tetted volna, regisztrálj olyan közösségi oldalakon, mint a Facebook, az Iwiw vagy a MySpace, és vedd fel a kapcsolatot régi osztálytársaiddal, ismerőseiddel. Ha rábukkantál köztük egy-két vonzó jelöltre, írj nekik egy rövid üzenetet, és érdeklődj mi történt velük az elmúlt években.

11. nap: A mai napon flörtölj legalább 3 helyes sráccal. Egy rövid beszélgetés a szexi fiúval a liftben vagy a ”szemezés” egy jóképű sráccal a villamoson nyitottabbá tesz, növeli az önbizalmad, és lehetőséget ad arra, hogy gyakorold a csábítás technikáit.

10. nap: Menj egyedül moziba! Sose tudhatod, lehet, hogy épp egy jóvágású, magányos pasi foglal majd helyet melletted.

9. nap: Szervezz házibulit és kérd meg a barátaidat, hogy mindenki hozzon magával még egy ismerőst, lehetőleg olyat, akit még nem ismersz. Ha nem is lesz köztük álmaid hercege, új barátokra tehetsz szert. Aztán sose lehet tudni, mikor hívnak el ők egy kerti partiba.

shutterstock_30601537.jpg ()8. nap: Érezd jól magad a bőrödben, és hagyd, hogy ez sugározzon is rólad! Nevess minél többet, vedd észre az élet apró örömeit! A vidámság, jókedvűség kiegyensúlyozottá tesz, ez pedig mindenképpen vonzó az erősebbik nem számára.

7. nap: Menj strandra vagy uszodába! A vízilabdás vagy úszó pasik társasága valószínűleg nincs ellenedre, éppen ezért helyezkedj úgy a könyveddel, hogy néha-néha egy pillantással felkelthesd a kiszemelted érdeklődését.

6. nap: Jelentkezz be fodrászhoz, kozmetikushoz és menj el kicsit shoppingolni! A cél, hogy egyedül is jól érezd magad a bőrödben, ehhez pedig nagyban hozzájárul az önbizalom. Hangsúlyozd azokat a dolgokat, amik szépek rajtad, és rejtsd el, amivel nem vagy határtalanul elégedett.

5. nap: Légy nyitott az új dolgokra, új emberekre! Ne ülj bezárkózva, az iPod-odat hallgatva a metrón, és ne mondj nemet, ha a kollégáid raftingolni hívnak a hétvégére! Az élet túl rövid ahhoz, hogy a félelmeid irányítsanak!  

4. nap: Mostanra majdnem biztos, hogy legalább egy jóképű fiú a közeledbe férkőzött és valószínűleg a telefonszámodat is megszerezte. Ha felhív, örülj neki, de maradj természetes, és elsőre ne cseveréssz vele túl sokáig! Inkább legyél te az, aki elsőnek elbúcsúzik. Ha ugyan elkérte a számodat a kiszemelted, de már 4 napja nem csörrent meg a telefon, próbáld meg inkább elfelejteni őt, és túllépni rajta. Nem ő volt az igazi társad!

3. nap: Ne feledd, ha valaki igazán akar téged, akkor mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy találkozhasson veled! Ha nem így tesz, ne bánkódj miatta egy percig sem, és főleg ne fuss utána. A férfiaknak kihívás kell.

2. nap: Örök szabály, hogy mindig légy vonzó, akárhova mész. Ha csak a sarki boltba ugrasz le kenyérért, akkor se légy ápolatlan. Nem kell bombázónak öltöznöd, de légy csinos és legalább a szempilládra vigyél fel egy pici szempillaspirált. Sose tudhatod, mikor futsz bele álmaid hercegébe!

1. nap: Elérkezett az utolsó nap. Gratulálunk! Végigcsináltad a 20 napos programot. Meg lennénk lepve, ha mostanra nem akadt volna egyetlen jóképű, facér srác sem, aki randira hívott volna. Ha mégis így lenne, ne add fel a próbálkozást! Továbbra is alkalmazd a tippjeinket, higgy magadban, és meglátod, előbb-utóbb rád talál majd a szerelem!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X