Főoldal > PSZICHÉ > Találd meg saját utadat!

Találd meg saját utadat!

0

Írta: and

Az alternatív gyógymódok nem idegenek és tabuk többé, épp ellenkezőleg! Egy uniós tanulmány eredménye azt mutatja, hogy a nem hagyományos gyógymódok az utóbbi években rendkívül népszerűvé váltak, és jövőben terepet kapnak a klasszikus orvoslás mellett. A Pránanadi az önzetlen szeretet kifejezése mindenhol, mindenkinek Mi a prána? Tibeti ősi gyógymód, a mindent átható életenergia, ami folyamatos […]

Az alternatív gyógymódok nem idegenek és tabuk többé, épp ellenkezőleg! Egy uniós tanulmány eredménye azt mutatja, hogy a nem hagyományos gyógymódok az utóbbi években rendkívül népszerűvé váltak, és jövőben terepet kapnak a klasszikus orvoslás mellett. A Pránanadi az önzetlen szeretet kifejezése mindenhol, mindenkinek

Mi a prána?

Tibeti ősi gyógymód, a mindent átható életenergia, ami folyamatos mozgásban van. A Pránanadi két, szanszkrit eredetű szóból alkotott jelentése: abszolút energia, univerzális életerő, mely életben tartja testedet és óvja egészségedet. Nélküle nem létezhet élet. Eredete egy szerzeteshez köthető, aki Atlantisz gyógyító papja volt. A szent tanításokat beavatott papokra bízta, ők őrizték azokat Tibet magas hegyei közt. Tudományosabb megközelítésben a tibeti gyógyítást az indiai Ayurvédából származtatják és Sakjamuni Buddha nevéhez kötik.

Három fajtája van: szoláris, levegő és föld prána. A szoláris prána a napfényből ered, élettel tölti fel a testedet, amit 5-10 perces napon állással vagy napon hagyott víz fogyasztásával juttathatsz magadba. A levegő pránát légzéssel szívhatod be, a föld pránát pedig a talpadon keresztül, mezitlábas járással veheted magadhoz.  Ezzel a módszerrel képes leszel önmagad energetikai kezelésére, vagy akár mesterre is bízhatod.

Tisztulási folyamat

A nadik tisztítása egy magasabb tudatfolyamat elérése érdekében történik. Ameddig uralkodnak benned a negatív erők, addig nem tudsz sem fizikai, sem szellemi szinten továbbfejlődni. Ha ezeket rendezed, létrejön a harmónia és tudni fogod, mi lényeges és mi nem.

A nadikon keresztül megszabadulhatsz a méreg-és salakanyagoktól, a zavaró gondolatoktól, a kellemetlen mentális állapotoktól. A tisztulás során szervezeted újratöltődik energiával, melynek következtében visszatalálsz önmagadhoz, és megtapasztalhatod a kozmikus teljességet.

Az érintés ereje

A gyógyítás tested általános felépítésén alapul, ami két részből áll: a látható fizikaiból és az energiatestnek nevezett láthatatlan testből. A prána gyógyításban az életenergia a szervezet természetes öngyógyulási folyamatában részt vevő biokémiai reakciókat gyorsítja fel. A mester kézrátéttel gyógyít, felméri energetikai állapotodat és meghatározza az energiaáramlási zavarokat (blokkokat). Érintése kapcsán érzékelni fogod a beáramló energiát: bizsergést, zsibbadást, meleget vagy hideget.  Mivel ez egyfajta oldásként is funkcionál, az is megtörténhet, hogy heves érzelmek törnek fel belőled, ami a kezelés kísérőjelensége.

A Pránanadit 4 egymást követő napon kell elvégezni, a beavatás 4 kezelésből áll, időtartama 90 perc. Egy-egy kezelés során közel 40 pozíciót végeznek el rajtad, melyek körülbelül két- három percig tartanak. Fontos, hogy a kezeléseknek nincs konkrét díjazása, felajánlás alapján történik és hatása sem azonnal jelentkezik, ki kell várnod türelemmel!

Csodálatos hatása

Ha helyes életmóddal és megfelelő tudással haladsz az úton, nem bontod meg a teljességet helytelen tudattartalmakkal, akkor elérheted a kozmikus egységet. A Pránanadi rendszere kiemelt figyelmet fordít a betegségek okaira és szükség esetén segítséget ad, hogy ezeket felismerd, de mindig vállalnod kell tetteidért, gondolataidért a felelősséget. Ha ezt képes vagy elfogadni, megbizonyosodhatsz ennek igazságáról, a megszerzett tudással pedig hihetetlen lehetőségeket szerzel.

A Pránanadi életfolyamatokat támogat, fizikai és lelki síkon egyaránt pozitív hatást gyakorol, szervi egyensúlyodat pedig optimális szintre hozza. Fájdalomcsillapító, csökkenti a benned uralkodó stresszt, oldja a fáradtságot, segít káros szokásaid elhagyásában, sőt súlyproblémáidra is hatásos megoldás lehet.

Segítségével erősebbé, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá válsz, megismered önmagad és személyiséged fejlődésében másokhoz való viszonyrendszered is javulhat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X