Főoldal > PSZICHÉ > Az 5 legvonzóbb női tulajdonság a férfiak szerint

Az 5 legvonzóbb női tulajdonság a férfiak szerint

0

Írta: and

1. Nőiesség Talán nem meglepő, hogy az egyik legfontosabb tulajdonság, ami a férfi érdeklődését azonnal felkelti nem más, mint a nőiesség. Mondhatjuk, hogy ez biológiailag kódolva van minden egyes nőben – ettől nő a nő. Azonban a nőies kisugárzás, a mélyen belülről jövő nőiség, már olyasvalami, ami egyénenként eltérő mértékű, ugyanakkor fejleszthető és tanulható. Ehhez […]

1. Nőiesség

Talán nem meglepő, hogy az egyik legfontosabb tulajdonság, ami a férfi érdeklődését azonnal felkelti nem más, mint a nőiesség. Mondhatjuk, hogy ez biológiailag kódolva van minden egyes nőben – ettől nő a nő. Azonban a nőies kisugárzás, a mélyen belülről jövő nőiség, már olyasvalami, ami egyénenként eltérő mértékű, ugyanakkor fejleszthető és tanulható. Ehhez azonban nem kell beszerezned a legújabb nyári kollekciót, sőt még csak magas sarkúban sem kell járnod. Csupán két dologra van szükséged: megismerni és megszeretni önmagad.  Ha tudod, milyen vagy, mik az előnyös tulajdonságaid, igyekezz ezeket hangsúlyozni. Tévedés, hogy a férfiaknak a csontsovány nők tetszenek! A nőies domborulatok, a mosolygós, önmagukkal elégedett lányok sokkal vonzóbbak a számukra.  Járj táncolni, élvezd az életet, örülj neki, hogy nő vagy és légy büszke rá. Hiszen, ez az egyik, ha nem a legcsodálatosabb dolog a világon!

2. Humor

A férfiak szerint az ideális nőnek jó a humorérzéke, de nem gunyoros, könnyed, vidám és, ha úgy hozza a helyzet, képes saját magán is önfeledten kacagni. Az erősebbik nem számára természetesen imponál, ha nevetsz a viccein, de még inkább belophatod magad a szívébe, ha te is megtudod őt megnevettetni, sőt mi több, nem sértődsz meg, ha ő ugrat téged. A nevetés oldja a feszültséget, endorphint szabadít fel a szervezetben, ez a boldog létállapot pedig pozitív életszemléletről árulkodik, ami ellenállhatatlanul vonzóvá tesz egy nőt a férfi szemében.

3. Magabiztosság

Az egészséges önbizalom és magabiztosság kimondottan szexi tulajdonságok a pasik számára. Persze, nem kell törtető dominának lenned, hiszen ez már inkább taszító, mint vonzó jellemvonás. Ha azt érezteted, hogy te mindent jobban tudsz és szeretnél is egyedül csinálni, akkor szegény pasi, úgy fogja érezni, hogy rá itt semmi szükség. A férfiak is szeretnének férfiak lenni, ezért hagyd meg nekik a teret a kezdeményezésre, a randihelyszín kiválasztására vagy éppen a pincér becserkészésére az étteremben. Ellenben merd kimondani a véleményed és vállald önmagad, hiszen csakis így találhatod meg a számodra ideális társat.

shutterstock_13983727.jpg ()4. Rugalmasság

A férfiak egybehangzó véleménye, hogy az eszményi nő kompromisszumkész, és nem sértődik vérig, ha például időnként lemondanak egy-egy közös programot egy pasis sörözés vagy meccsnézés kedvéért. Az erősebbik nem ösztönösen vágyik a szabadságra, arra, hogy néha kedvére ”csatangolhasson”, a saját programjaira pedig csakis ő mondhassa ki az áment. Egy igazi, vérbeli nő ezzel tisztában van, ezért B és C tervekkel is felvértezi magát, és hajlandó annak érdekében változtatni a heti ütemterven, hogy mindenki jól érezze magát.

5. Nyitottság

Az erősebbik nem számára rendkívül imponáló, ha egy nő őszintén érdeklődő és nem zárkózik el az új dolgoktól, legyen szó akár egy spontán, közös utazásról vagy éppen lepedőakrobatikáról. Ha néha-néha rászánod magad, hogy megnézz egy focimeccset a pároddal vagy, hogy kezdeményezz és bevess valami újdonságot az ágyban, biztos, hogy máris jó pontot szereztél magadnak. Kitalálhatsz új programokat is, hiszen a közös élmények azok, amik igazán összecsiszolhatnak egy párt. A nyitottság és a képesség a folyamatos megújulásra pedig nem csak, hogy életben tartja a pasid érdeklődését irántad, de számodra is kinyitja a világ kapuit.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X