Főoldal > PSZICHÉ > Irritáló női szokások, amiktől minden pasi a falra mászik

Irritáló női szokások, amiktől minden pasi a falra mászik

0

Írta:

Az anyjánál is rosszabb vagy Van annak a pasinak már egy anyukája, hidd el, nincs szüksége még egyre. Sok nő abba a hibába esik, hogy úgy gondolja, azért teremtetett a férfi mellé, hogy gondját viselje a szegény kis árvának. Bár elsőre és talán még másodjára is úgy tűnhet, a férfi teljesen önállótlan és női segítség […]

Az anyjánál is rosszabb vagy

Van annak a pasinak már egy anyukája, hidd el, nincs szüksége még egyre. Sok nő abba a hibába esik, hogy úgy gondolja, azért teremtetett a férfi mellé, hogy gondját viselje a szegény kis árvának. Bár elsőre és talán még másodjára is úgy tűnhet, a férfi teljesen önállótlan és női segítség nélkül magatehetetlen lény, ez nem teljesen így van. Persze vannak dolgok, amiben szívesen veszi a segítségedet, sőt még talán meg is kér egy-két dologra. Az is nyilvánvaló, hogy örül, ha a gőzölgő főztödre mehet haza a tisztaságtól csillogó lakásba, és hogy nem neki kell foglalkoznia a zokni vásárlással sem. Azt viszont már nehezen tűri, ha folyton az inggallérját igazgatod, vagy napjában többször rátelefonálsz, hogy evett-e rendesen. Ezek egy férfi számára sem a törődés, hanem az anyáskodás jelei. Ne terrorizáld vagy zsarold, ha néhanapján elugrik egy sörre a haverokkal! Hagyd, hogy ő is hozhasson döntéseket a kapcsolatban. Ne azt hajtogasd, hogy márpedig te ezt jobban tudod, ezért megoldod te.

shutterstock_46364866.jpg ()Női holmik szanaszét

Mint, ahogy nekünk, nőknek is elképesztően bosszantó tud lenni a szétdobáld alsónadrágok és zoknik garmadája, éppúgy kiakasztó egy pasinak, ha mindenhol csajos holmikba botlik a lakásban. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy rejtegetned kéne előle a kenceficéket és csecsebecséket, csak azt, hogy legyen ezeknek a dolgoknak egy állandó helye. Egy férfi sosem fogja megérteni, mi szükség van erre a rengeteg cicomára, ezért eztán idegesíteni fogja a sok szétszórt apróság. Beszéld meg vele, hogy neked nagyobb hely kellene a fürdőszobában – a bútorvásárlás még mindig a kisebbik rosszat jelenti a számára. Így a holmijaidat mindig megtalálod a szépen elrendezett szekrényben, ő pedig nem érzi majd úgy, mintha Barbie birodalmába száműzték volna.

Ugye nem nagy?

Talán az a szokás, amivel már minden férfi találkozott az élete során legalább egyszer, hogy a csaja folyton a tükör előtt illegeti magát és kérdőn tekint élete párjára, hogy ugye nem túl nagy a feneke, hurkás a hasa, vastag a combja. Nos, nagy valószínűséggel te is magadra ismertél ebben a pontban. Fölösleges ilyen kérdésekkel bombáznod, mert ha magától nem mondja, nagy valószínűséggel elégedett a formáiddal. A legtöbb pasi, próbálja ugyan viccesen megközelíteni a témát, de bizony kíméletlenül megmondja, ha itt-ott a kelleténél jobban kikerekedtél. De ha már ő szól, akkor tényleg alaposan elengedhetted magad, mert hidd el, te magad jóval előbb észre fogod venni a felszaladt plusz kilókat. Ha esetleg mégsem működne megfelelően az önkritikád, még akkor is lesz egy kedves jó barátnő, aki garantáltan figyelmeztet a súlygyarapodásodra. Úgyhogy ne nyúzd a pasit folyton-folyvást, inkább örülj, hogy ő bombázónak lát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X