Főoldal > PSZICHÉ > Kaland vagy sírig tartó szerelem? Figyelj az árulkodó jelekre!

Kaland vagy sírig tartó szerelem? Figyelj az árulkodó jelekre!

0

Írta:

Testbeszéd Sokat elárul egy pasi szándékairól az önkéntelen testbeszéde. Figyeld meg, hogyan ül, hogy tartja a kezeit vagy hogyan ér hozzád. Ha széles terpeszben áll veled szemben, kezeid pedig a nadrágja zsebébe dugja, úgy, hogy a hüvelyk ujjai kint maradjanak, az egyáltalán nem jó jel. Ez a testhelyzet ugyanis tudat alatt arra szolgál, hogy felhívja […]

Testbeszéd

Sokat elárul egy pasi szándékairól az önkéntelen testbeszéde. Figyeld meg, hogyan ül, hogy tartja a kezeit vagy hogyan ér hozzád. Ha széles terpeszben áll veled szemben, kezeid pedig a nadrágja zsebébe dugja, úgy, hogy a hüvelyk ujjai kint maradjanak, az egyáltalán nem jó jel. Ez a testhelyzet ugyanis tudat alatt arra szolgál, hogy felhívja a figyelmedet a férfiasságára. És ha már az elején ebbe az irányba próbálja terelni a kapcsolatot, nem valószínű, hogy komolyabb folytatásban gondolkodik. Ennél néhány fokkal jobb, ha csak enyhe terpeszüléssel igyekszik legbecsesebb szerve felé irányítani a tekinteted. Ha mindeközben érdeklődően beszélget az jó jel, ha viszont néha elnézelődik más lányok felé, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem komolyak a szándékai.

Ha egy pasi igazán érdeklődik irántad, akkor inkább lesz félénk, mint rámenős. Tudja jól, egy nyomulós mozdulat akár el is riaszthat, így csak akkor mer majd még egy lépést tenni feléd, ha ennek egyértelmű jelét adod.

shutterstock_26754820.jpg ()Az arc rezdülései

A testbeszéde mellett a mimikája is árulkodik a fickó szándékairól. Ha beszéd közben, szinte issza a szavaidat és őszinte érdeklődéssel hallgatja a mondandódat, miközben a pupillái tágra nyílnak, akkor nyert ügyed van. Ezeket a gesztusokat nem lehet megjátszani, még ha gyakorlott csábítóról is van szó. Aki egész arcával téged figyel, azt egészen biztosan komolyan érdekled, a tág pupillák pedig arról árulkodnak, hogy tetszel neki.

A mosolya ne tévesszen meg, mert ez nem csak őszinte lehet. Ha a szája mosolyra húzódik, de a szeme körül nem jelennek meg apró nevetőráncocskák, akkor az bizony csak álca. Aki szívből jövően mosolyog, annak a szemén is jól láthatod a derűt. Ha az előbbit veszed észre randi partnerednél, valószínű, hogy az elsődleges célja az, hogy az ágyába csábítson, tehát te se vedd őt túlságosan komolyan.

Árulkodó ölelés

A testi közelség is sokat elárulhat arról, mire számíts a későbbiekben. Ha szorosan átölel, és egész testetek összesimul, úgy hogy érzitek egymás illatát és bőrét, az már egy romantikus kapcsolat kezdete lehet. Ha pedig úgy ölel, hogy vállaidat teljesen átfogja karjaival, annál nagyobb bizonyíték nem kell, hogy hosszú távon gondolkodik.

Ha miközben átölel, a pasi a kezeit a fenekedre teszi, az elég egyértelműen azt jelenti, hogy a szex nagyon fontos a számára. Ebből persze nem következik feltétlenül az, hogy csak erre kellenél neki, de ha az ismerkedés szakaszában cselekszik így, akkor elsődleges célja minden bizonnyal nem egy hosszú távú románc. Innentől kezdve viszont neked kell eldöntened, hogy milyen hamar engedsz a csábításának.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X