Főoldal > PSZICHÉ > Horoszkóp a Mérleg és a Skorpió havában

Horoszkóp a Mérleg és a Skorpió havában

0

Írta: and

Mérleg Megtörténhet, hogy az otthoni nehézségek elől menekülve belebotlasz valakibe, aki szavak nélkül is érti, mit szeretnél. Rengeteg energiát fordítasz október végén és novemberben a párkapcsolatod építésére, mert tudod, hogy a jövőd szempontjából ez fontos. Ne feledkezz meg a testedzéséről se, csak jó fizikai erőnlét mellett tudsz maximális szellemi teljesítményt nyújtani. Skorpió Októberben némi rafinériával […]

Mérleg

Megtörténhet, hogy az otthoni nehézségek elől menekülve belebotlasz valakibe, aki szavak nélkül is érti, mit szeretnél. Rengeteg energiát fordítasz október végén és novemberben a párkapcsolatod építésére, mert tudod, hogy a jövőd szempontjából ez fontos. Ne feledkezz meg a testedzéséről se, csak jó fizikai erőnlét mellett tudsz maximális szellemi teljesítményt nyújtani.

Skorpió

Októberben némi rafinériával elcsavarod a kiszemelt pasi fejét, és ebből a kapcsolatból akár együttélés vagy házasság is lehet. Novemberben a karrierépítés kerül előtérbe, a siker most garantált. Ha tanulsz, akkor is elégedett lehetsz magaddal, mert egyik sikeres vizsgát a másik követi. Egy fogyókúrát is be kell majd iktatnod a programok közé a teljes harmónia elérése érdekében.

Nyilas

A titkolózás hónapja lesz számodra az október. Eleinte még élvezni is fogod a lopott szerelmes légyottokat, de novemberben már tehernek érzed. Ráadásul egy harmadik személy akarva-akaratlanul kikotyogja féltett titkaidat, emiatt pedig hatalmas botrány kerekedik. Figyelj jobban az egészségedre! A problémák kiküszöbölésére az akupunktúra nyújthat megoldást.

Bak

Boldog párkapcsolatban élsz, sikeres vagy a munkában és a tanulmányokban egyaránt, mindemellett olyan lehetőséget kapsz októberben, amelyért sokan irigyelnek. Próbálj szerényen viselkedni, mert mások szemében túl magabiztosnak és hivalkodónak tűnhetsz. Ráadásul novemberben már nem minden lesz ennyire tökéletes.

Vízöntő

Mindent elkövetsz annak érdekében, hogy a társaság középpontjába kerülj. Ezért képes vagy olyan sztorikat is kitalálni, amelyeknek nem sok valóságalapja van, de tátott szájjal hallgatják az ismerőseid. Érdemes lenne csoportterápián részt venned, hogy leküzdhesd ezt a tulajdonságodat. Októberben nagyobb összeg üti a markodat, és ezt novemberben hasznos dolgokra költheted.

Halak

Októberben még az is lehetséges, hogy nemcsak megdicsérnek, hanem jutalmaznak is kiváló teljesítményedért. Talán ennek köszönhetően elhiszed majd, hogy valóban különleges és pótolhatatlan vagy. De légy résen, mert novemberben valaki megpróbálja letörni az önbizalmadat. Ha csúcsformába szeretnéd hozni magad, itt az idő, az életmódváltást most a csillagok is támogatják.

Kos

Őrült hajrában telik az október eleje, de közben a szerelmi életed virágzásnak indul, így lesz miből erőt merítened. Izgalmas párkapcsolatban lubickolsz, ami jót tesz a kreativitásodnak. Novemberben érdemes egy rövid külföldi utazást a programjaid közé iktatni, hogy kikapcsolódj és feltöltődj. Menj hetente legalább háromszor úszni, ez jót fog tenni a gerincednek.

Bika

Olyan káosz van a munkahelyeden, hogy azt sem tudod, hol áll a fejed, és kihez kell alkalmazkodnod. Ne izgulj, rád továbbra is szükség van. A régi szerelmi kapcsolatodat verd ki végre a fejedből, mert azt leginkább csak az anyagiak tartották össze. Viszont egy társkereső oldalon rátalálhatsz arra, akivel kölcsönösen szeretni fogjátok egymást.

Ikrek

Olyasvalaki fog újra megkörnyékezni, aki rengeteg fájdalmat okozott, amikor együtt jártatok, és ezt azóta sem tudtad neki megbocsátani. Novemberben azonban bevallja, hogy nem tud téged elfelejteni. Októberben egy kiváló lehetőség adódik a munkahelyeden, novemberben azonban kaotikussá válik a helyzet, de aggodalomra nem lesz okod. Jógázz, az segít megszabadulni a feszültségtől.

Rák

Az érzéseid azt diktálják, hogy fel kell keresned azt a férfit, akiért régóta rajongsz, mert hiányzik, és az ösztöneid azt súgják, bajban van. Rajta, írj neki vagy hívd fel, nem fog elutasítani! Novemberben olyan társaságba csöppensz, amelynek már régóta szeretnél a tagja lenni, és ez a csoport sokat változtat a szemléleteden.

Oroszlán

Novemberben sajnos előfordulhat, hogy szakítasz a szerelmeddel. Ennek főként akkor van nagy esélye, ha a múlt sérelmeit gyakran felemlegetitek, és hagyjátok, hogy a környezetetek is nyomást gyakoroljon rátok. De bárhogy is történik, a barátaid segítenek majd, hogy gyorsan elfelejtsd a bánatod. Ha extrém hobbival szeretnél megismerkedni, légy óvatos!

Szűz

Túl sokat dolgozol, és most a legkisebb hiba miatt is nagyobb büntetés jár, mint korábban. Októberben nem ártana egy méregtelenítő kúrába kezdened, és rendszeresen masszázsra járnod, mert csak így fogod átvészelni ezt az időszakot. Hagyd, hogy a párod is támogasson, kérd ki a tanácsát.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X