Főoldal > PSZICHÉ > Lélegezz a boldogságért!

Lélegezz a boldogságért!

0

Írta: and

A hétköznapi komfortérzet apró összetevői állnak össze egységes egésszé; jól ébredtünk, klassz zene szól a rádióban, süt a nap, új pulcsit veszünk fel, este randink lesz, amire nagyon készülünk, csupa egyszerű és mégis nagyszerű dolog. Ám egyetlen kis nüanszon el tudunk csúszni, elég egy kellemetlen illatú ember a villamoson, egy morcos pénztáros, vagy egy kis […]

A hétköznapi komfortérzet apró összetevői állnak össze egységes egésszé; jól ébredtünk, klassz zene szól a rádióban, süt a nap, új pulcsit veszünk fel, este randink lesz, amire nagyon készülünk, csupa egyszerű és mégis nagyszerű dolog. Ám egyetlen kis nüanszon el tudunk csúszni, elég egy kellemetlen illatú ember a villamoson, egy morcos pénztáros, vagy egy kis fejfájás.

Ha észreveszed, hogy indokolatlanul rossz a kedved, lélegezz!

lelegezz2.jpg ()Először is csukd be a szemed, képzeld, hogy a tengerparton vagy, cirógatóan süt a nap és kellemes szellő lengedez.

Majd az alábbi 3 feladat közül végezd el az egyiket, hogy a beáramló levegő segítségével tehesd kellemesebbé a napod. Bónusz, hogy mindhárom technikának fájdalomcsillapító hatása is van.

1. Belégzéskor húzd fel a vállad, és egyben feszítsd is hátra. Vegyél egy nagy, mély levegőt az orrodon keresztül úgy, hogy közben érzed, hogy a mellkasod kitágul. Mikor már nem tudsz több levegőt beszívni, tartsd benn pár másodpercig, majd nagyon lassan fújd ki. Ezt ismételd meg ötször.

2. Szippants kicsiket a levegőből az orrodon keresztül, és persze fújd is ki rögtön, ezt ismételgesd  kb. 1 percen keresztül. Ezután egy nagyon mély légvétel következik orron keresztül, kicsit bent tartod és nagyon lassan fújod ki.

3. Ülj törökülésbe, kezeidet a térdeden pihentesd. Az első pontban tanultak szerint vegyél levegőt, tartsd bent, majd a hasizmodat használva minden levegőt préselj ki magadból.

+1 tipp a gyönyör fokozásához:

Ha a 3. technikát már tökéletesen alkalmazod, akkor orgazmus előtt közvetlenül a levegő kipréselésénél ne csak a hasizmodat hozd működésbe, hanem feszítsd meg a farizmot és a gátizmot is!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X