Főoldal > PSZICHÉ > Miért buknak a pasik az átlagos csajokra?

Miért buknak a pasik az átlagos csajokra?

0

Írta:

Mindegy csak legyen Bizony nem csak a nők szenvedhetnek kapcsolatfüggőségben. Ez a probléma sokkal több pasit érint, mint azt gondolnád! Ezek a fickók utálnak egyedül lenni, úgy érzik, társ nélkül nem működik az életük. Ezért, ha szakításra kerül a sor, rögtön új préda után néznek, hogy minél kevesebb időt kelljen magányosan eltölteniük. Egy jó csajért […]

Mindegy csak legyen

Bizony nem csak a nők szenvedhetnek kapcsolatfüggőségben. Ez a probléma sokkal több pasit érint, mint azt gondolnád! Ezek a fickók utálnak egyedül lenni, úgy érzik, társ nélkül nem működik az életük. Ezért, ha szakításra kerül a sor, rögtön új préda után néznek, hogy minél kevesebb időt kelljen magányosan eltölteniük. Egy jó csajért viszont küzdeni kell, sokszor nem is keveset. Erre neki „nincs ideje”, ezért egy kevésbé mutatós, ám annál könnyebben megszerezhető lányt választ.

shutterstock_58425103.jpg ()Bálványimádás

Egy csúnyácska lány, az esetek nagy többségében tisztában van azzal, hogy ő bizony nem a szépségversenyek nagy esélyese. Ezért ha megkaparint egy igazi szuper hapsit, rögtön istenként néz fel rá, hiszen tudja, ilyen csak egyszer adatik meg egy életben. Bálványozza, csüng minden szaván, sőt az esetek nagy többségében hajlandó neki túl sok mindent eltűrni, csak azért, hogy ne veszítse el. Egy ilyen lány, aki nem elég, hogy a férfiúi hiúságot legyezgeti, de még elnéző is a bűnök felett, sok férfi számára a legideálisabb választás.

Azok a fránya sztereotípiák

Sajnos a mai világban nagyon erőteljesen él az a nézet, miszerint a szép lányok minimum ostobák, de sokan ezt még megfejelik azzal a véleménnyel is, hogy egész egyszerűen ócska cemendék. Kár lenne most abba belemenni, hogy ezért a vélekedésért kik a felelősök. Valljuk be, nekünk, nőknek is sokszor könnyebb egy igazán szép nőt csuklóból le butalibázni, mert enyhít az irigységen, ha azt gondoljuk, ő sem tökéletes. Ezért aztán, a sok, magát intelligensnek tartó fazon, megelégszik egy szürke egérrel, és választását arra fogja, hogy az ő barátnője legalább nem butuska.

És a konklúzió…

Az önértékelési zavar bizony nagy úr. És bár hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ez csak a nők problémája, sokkal gyakoribb, hogy egy kapcsolat a pasi kisebbségi komplexusa miatt megy tönkre. Ezek a fickók ugyanis attól érzik többnek magukat, ha a nő kevesebb. Sokkal egyszerűbb így gondolkodni, mint olvasni a szélesebb látókörért, gyúrni a jobb testért, jobb állást keresni a magasabb fizetésért. Azok a férfiak viszont, akik rendben vannak saját magukkal, garantáltan értékelni fogják, hogy te is igyekszel a világ legszuperebb nője lenni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X