Főoldal > PSZICHÉ > Ördög Nóra: Nagyon vigyázok a kapcsolatomra

Ördög Nóra: Nagyon vigyázok a kapcsolatomra

0

Írta: and

Ha nem tudtam volna, hogy fotósunk, Nánási Pál Nóri kedvese, akkor is hamar rájöttem volna. A kedves pillantások, finom érintések, becéző szavak tagadhatatlanul elárulják: ők összetartoznak. Már akkor is egy szép köves ékszer csillogott Nóri ujján, és azóta megtudtuk, hogy azt karikagyűrűre cserélte: szép titokban össze is házasodtak. – Sugárzik rólad a boldogság, és Pityu […]

Ha nem tudtam volna, hogy fotósunk, Nánási Pál Nóri kedvese, akkor is hamar rájöttem volna. A kedves pillantások, finom érintések, becéző szavak tagadhatatlanul elárulják: ők összetartoznak. Már akkor is egy szép köves ékszer csillogott Nóri ujján, és azóta megtudtuk, hogy azt karikagyűrűre cserélte: szép titokban össze is házasodtak.

– Sugárzik rólad a boldogság, és Pityu kutya úgy szaladgál itt köztetek, mintha a gyereketek lenne.

– Igen, többször megkaptam már, hogy Pityu biztos gyerekpótló. És ha látnál bennünket tévézés közben esténként! A kanapén fekszünk mind a hárman, természetesen Pityu középen, közénk furakodva követeli a simogatást. Még csak pár hónapja van nálunk, de máris rengeteg szeretetet kaptunk, és sokat tanultunk tőle, általa. A felelősségtudat kiteljesedett bennem, de persze kompromisszumokra is szükség volt. Én úgy nőttem fel, hogy nálunk a kertben volt a kutya helye. Palkó számára pedig természetes, hogy bejárhat mindenhová. A megoldás valahol a kettő között van: Pityu teljes értékű családtag, de azért vannak számára tabu helyek.

ordognora2.jpg ()– Akkor most már két fiúval élsz együtt, gondolom, a finom falatokra mindketten vevők.

– Kiváló esti programnak tartom a főzést, kikapcsol, és a dicséretektől szárnyakat kapok. Többek között thai tésztát, olasz paradicsomlevest, hortobágyi palacsintát, gulyáslevest is készítettem már, sőt az egyik kedvencemet, a zöldbabfőzeléket is sikerült úgy megfőznöm, ahogy nagymamám és anyukám csinálja. De élesztős sütikben is egész jó vagyok már. Mindig izgulok, hogy megkel-e a tészta, felfut-e az élesztő, és ha valami elsőre sikerült, akkor másodjára ugyanolyan finom lesz-e mint az első. Palinak jó főzni, mert nagyon hálás érte. Mindig megkérdezem, mit szeretne, és igyekszem a kedvére tenni.

– Főzőcskézés, kóstolgatás mellett könnyű felszedni pár felesleges kilót. Rajtad viszont sehol egy deka felesleg.

– Hiszek abban, hogy a rendszeres étkezés nem csak az egészség megőrzésében játszik fontos szerepet, hanem a súly megtartásában is. Előfordult, hogy kipróbáltam pár diétát, de hosszú távon képtelen vagyok lemondani a finomságokról. Amióta azonban rendszeresen reggelizem, ebédelek és vacsorázom, de kerülöm a cukros ételeket és italokat, nem nassolok, kevés szénhidrátot fogyasztok, tartom a súlyomat.

– Milyen szabályokat tartasz még fontosnak az egészséges életmód követésében?

– A megfelelő mennyiségű folyadék bevitelét. Mindig magammal hurcolom az ásványvizes palackot, mert csak akkor iszom, ha az orrom előtt van. Mindemellett így a mennyiséget is nyomon tudom követni. Szükség van a rendszeres testmozgásra is, amit sajnos én most az X-Faktor miatt nem igazán tudok megvalósítani. Imádok futni – de leginkább csak futógépen, zenét hallgatva – és utána jöhetnek a célzott erősítő mozdulatok. Nagyon szeretem a strechinget és a nyújtó gyakorlatokra épülő edzéseket, de miután nagyon nehezen tudok alkalmazkodni az edzőtermek órarendjeihez, leginkább otthon tornázok.

– A szerkesztés, műsorvezetés, színházi próbák és egyéb fotózások, kampányok mellett a biztosan kevés a szabadidőd.

– Amióta Palkóval vagyok, átrendeződtek a prioritások. Szeretnék a kapcsolatunkra vigyázni, mert nagyon értékes számomra. Fontos a munkám, de legalább olyan fontos az otthon, kettesben eltöltött idő is. És mivel ebből mostanában nincs túl sok, igyekszünk minden percét tartalmasan, egymásra odafigyelve eltölteni.  

A teljes interjút keresd a Wellness Magazin október-novemberi számában.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X