Főoldal > PSZICHÉ > Párod félrelép? 4 tipikus jel, hogy van valakije!

Párod félrelép? 4 tipikus jel, hogy van valakije!

0

Írta: and

1. Hirtelen stílust vált Rózsaszín inget húz magára – pedig utálta-, a harmadik parfümjét vásárolja, esetleg teljesen ellenkező irányba fordul érdeklődése, ha pedig rákérdezel, zavarba jön, hümmög, vagy csak legyint egyet? A fenti jelek árulkodhatnak arról, hogy másik nő került képbe, akinek párod imponálni szeretne. Ha látványosan felháborodik gyanúd kapcsán, biztos lehetsz benne, hogy megismerkedett […]

1. Hirtelen stílust vált

Rózsaszín inget húz magára – pedig utálta-, a harmadik parfümjét vásárolja, esetleg teljesen ellenkező irányba fordul érdeklődése, ha pedig rákérdezel, zavarba jön, hümmög, vagy csak legyint egyet? A fenti jelek árulkodhatnak arról, hogy másik nő került képbe, akinek párod imponálni szeretne. Ha látványosan felháborodik gyanúd kapcsán, biztos lehetsz benne, hogy megismerkedett valakivel. A dráma helyett üljetek le barátnőiddel, tárgyaljátok át az egészet, és helyezkedj várakozó álláspontra, amíg kételyeidben biztos nem leszel.

Wellness Cafe tipp: Az igazság kiderítéséhez ne használd fel a legjobb barátját. Ő úgyis falazni fog neki, és elárulja párodnak, hogy nyomozni kezdtél utána, amitől csak még óvatosabb lesz.

shutterstock_30887896.jpg ()2. Beleköt az élő fába is

Mostanában nem tehetsz jót vele, folyton kritizál, és állandó vitákat provokál? A férfiakra jellemző tulajdonság, hogy képtelenek őszintén vallani, ezért balhékat generálnak, és megvárják, amíg te mondod ki: vége!

Ha elfajulnak a viták, és már nem tudod, ki él melletted, üljetek le nyugodt körülmények között, és beszéljétek meg a történteket. Ha van valakije, úgysem fog kézzelfogható magyarázattal szolgálni, helyette azzal érvel, nem akarja, hogy szenvedj mellette, ezért neked lesz jobb, ha elválnak útjaitok. Ebben az esetben tartsd szem előtt a mondást: aki menni akar, azt engedni kell.

Wellness Cafe tipp: Amíg nem látsz tisztán, ne csinálj drámát, és ne fenyegesd. Ha párod szíve más után repes, úgysem tehetsz ellene!

3. Baráti szolidaritás

Mindig van egy haver, aki szakított és ápolni kell a lelkét – pasid újabb és újabb kifogásokat keres, hogy bármikor leléphessen, állandóan együtt lóg a barátokkal, kérdésedre pedig azt a választ kapod: „ezek pasis programok, ide csajok nem jöhetnek”. Ebben a szituációban egyértelmű, hogy nő áll a dolgok hátterében. Adj időt magadnak és gondold végig, neked így meddig éri meg. Ha nem tudsz vele a problémákról normálisan beszélni, és úgy látod, nem változik semmi, szállj ki az egészből, mielőtt idegeid rámennek az egészre!

Wellness Cafe tipp: Ne akaszkodj rá és ne szervezkedj a háta mögött a haverok barátnőivel! Ez kettőtök ügye, másra nem tartozik. Törekedj inkább a konfliktusok békés rendezésére, és idővel látni fogod, hogy alakulnak az események.

4. Rejtélyes hívások, kósza üzenetek

A mobilt kikapcsolja, amikor hazaér, és ha kérdőre vonod, vállat rántva annyit mond, nem akar senkivel beszélni? Telefonját mindenhova magával cipeli, különös időpontokban csörög és furcsa mód mindig tévedésből hívja valaki? Ezekkel a jelekkel könnyű lebukni, és ha nem szolgál partnered elfogadható indokkal, gyanúd úgyis beigazolódik.

Wellness Cafe tipp: Bármilyen erős benned a kétely, ne kutass az emailjei között, vagy a telefonjában. Kérdezz rá határozottan a „miért”-re, és ha közben nem néz a szemedbe, majdnem biztos lehetsz benne, hogy megcsalás áll a háttérben. Bár sovány vigasz, de a hazug úgyis megtörik, mert lelkileg nem bírja sokáig a kettős életet. Azonnal szakíts vele, ha bevallja bűneit, és kezdd el az új életet –nélküle!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X