Főoldal > PSZICHÉ > Válj a lélek mesterévé!

Válj a lélek mesterévé!

0

Írta: and

Te is érezted már azt, hogy szeretnéd tudni, mi miért történik a lelkedben, mi az oka annak, hogy bizonyos dolgok ismétlődnek az életedben, vagy miért mindig ugyanolyan pasival hoz össze a sors? Észrevetted, hogy mások életére sokkal jobban rálátsz, és szívesen segítesz a lelki gubancok kibogozásában? Ha szeretnéd megismerni lelked működését, és a jövőben szívesen […]

Te is érezted már azt, hogy szeretnéd tudni, mi miért történik a lelkedben, mi az oka annak, hogy bizonyos dolgok ismétlődnek az életedben, vagy miért mindig ugyanolyan pasival hoz össze a sors? Észrevetted, hogy mások életére sokkal jobban rálátsz, és szívesen segítesz a lelki gubancok kibogozásában? Ha szeretnéd megismerni lelked működését, és a jövőben szívesen segítenél másoknak is problémáik megoldásában, a Spirit Magisterben a helyed!

Tradicionális és alternatív pszichológia

Októberben veszi kezdetét az a képzés, amely minden eddiginél teljesebben foglalkozik a tradicionális és az alternatív pszichológia ágaival. Megismerheted azokat az alapokat, amelyek szükségesek, hogy átlásd a lelki útvesztőket. Ahhoz is tanulhatsz módszereket, hogy hogyan lehet megoldani a különböző élethelyzetek kihívásait. A szerteágazó, modulrendszerű oktatás során te döntöd el, hogy mit és milyen mélységben szeretnél elsajátítani. Lehetsz AHA (Alternatív, Holisztikus, Alkalmazott) pszichológus, szociálterapeuta, sőt, akár a természetgyógyász vizsgára is felkészülhetsz a központ tanárai segítségével.

A helyes kommunikáció titkai

Előfordult már, hogy nem értettek meg, és sértődés, konfliktus alakult ki egy-egy beszélgetés során? Általában a saját kommunikációját senki sem tudja objektíven megítélni, nem tudja, hogy a verbális és nonverbális eszközökkel milyen hatást gyakorol a környezetére. Pedig milyen jó lenne mindig úgy kommunikálni, hogy ne bánts meg senkit, mégis minden fontos dolgot közölni tudj a másikkal! Az iskolában erre is tanulhatsz módszereket.

A holisztikus szemléletmód jegyében

A központ elkötelezett a holisztikus szemlélet mellett, ezért ha természetgyógyász, vagy olyan pszichológiai alapú képzésre jelentkezhetsz, amely a testi és lelki egészség kapcsolatát világítja meg, de hallgathatsz előadást az ember helyéről a világegyetemben, asztrológiáról, táplálkozástudományról, megismerheted az öt világvallást, vagy a Hellinger terápiát. Jelentkezhetsz bizonyos témákról szóló blokkokra, például Bach-virágterápiára, vagy Tarot konzultációra.

Gyakorlat teszi a mestert!

Olyan gyakorlatokon vehetsz részt, melyek során értő vezetés mellett, biztonságos körülmények között kipróbálhatod a tanult módszereket, akár csoportvezetőként is, szociálterápiás tanulmányaid során.

Tanulás és csodálatos belső utazás vár rád a Spirit Magisternél. A képzések akkreditáltak, végzés után rögtön elkezdhetsz többek között önismereti személyiségfejlesztőként, vagy szociálterápiás tanácsadóként dolgozni.

Bővebb információ:  www.spiritmagister.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X