Főoldal > PSZICHÉ > A 3 legszexibb belső tulajdonság, amiknek a pasik nem tudnak ellenállni

A 3 legszexibb belső tulajdonság, amiknek a pasik nem tudnak ellenállni

0

Írta:

Fő a magabiztosság Igen, igen elcsépelt gondolat, hogy aki magabiztosságot sugároz, arra bizony ragadnak a férfiak. Pedig így van, de sajnos még mindig nem vesszük elég komolyan. Hidd el, mindenkinek meg vannak a maga harcai a túl kicsi cicivel, a kelleténél nagyobb fenékkel vagy épp a görbe orrával. Tudjuk, úgy érzed a te „hibád” a […]

Fő a magabiztosság

Igen, igen elcsépelt gondolat, hogy aki magabiztosságot sugároz, arra bizony ragadnak a férfiak. Pedig így van, de sajnos még mindig nem vesszük elég komolyan. Hidd el, mindenkinek meg vannak a maga harcai a túl kicsi cicivel, a kelleténél nagyobb fenékkel vagy épp a görbe orrával. Tudjuk, úgy érzed a te „hibád” a legnagyobb és legelkeserítőbb mind közül, ám igyekezz, hogy az örökös elégedetlenség ne hatalmasodjon el rajtad. Ne engedd, hogy rányomja bélyegét a mindennapjaidra, és szép lassan egy visszahúzódó, önbizalomhiányos nővé tegyen. Tudjuk, nem könnyű elfogadni az esetleges hiányosságokat, de ne traktáld velük örökké a környezetedet. Hiszen ezeket a hibákat leginkább te veszed észre, általában igencsak felnagyítva. Valószínűleg te sem egy folyton siránkozó pasi társaságára vágysz, miért gondolkodnának ők másként? Ha valami tényleg nagyon zavar, próbálj tenni ellene! Az állandó hiszti és önsajnálat viszont ciki. Használd ki a lehetőségeidet: hívd fel a figyelmet előnyös tulajdonságaidra. Egy önmagával elégedett nőnél kevés vonzóbb dolog van a világon.

shutterstock_20292559.jpg ()Légy megértő!

Nem hiába rögzült az emberekben, hogy a férfi számára a biztos női háttér és a meghitt otthon adja az igazi biztonságot. Bár ma már sok esetben nem különülnek el annyira élesen a nemi szerepek, mint hajdanán, azért vannak dolgok, amik nem változnak. Ilyen például, hogy a férfiak igenis vágynak arra, hogy valaki meghallgassa őket és biztosítsa őket a támogatásról. Tudjuk, hogy egy fárasztó munkanap után, amikor még az otthoni teendőkkel is foglalkozni kell, néha nehéz még egy férfi bonyolult lelkivilágával is törődni. Pedig hidd el, megéri ez a kis áldozat! Egy férfi számára nincs annál megnyugtatóbb, mint amikor tudja, hogy a bejárati ajtónál leteheti minden gondját, mert olyan nő várja, aki talán még szavak nélkül is érti, mi nyomja a lelkét.

Beszélj bátran!

Sok nő úgy gondolja, ha sokat beszél, azzal elriasztja magától a férfiakat. Pedig ez egyáltalán nem törvényszerű, sőt! A lényeg csak annyi, nem mindegy miről és hogyan beszélsz. A férfiak kifejezetten kedvelik, ha egy nőnek saját véleménye van, amit képes észérvekkel is alátámasztani. Örülnek, ha esténként egy pohár bor mellett meg tudják vitatni párjukkal az élet dolgait, van, aki véleményt alkot legújabb ötletükről. Büszkeséggel tölti el őket, ha a társaságban bárkivel el tudsz beszélgetni, és lenyűgözöd őket intellektusoddal. Ha viszont mondandódat közönségesen adod elő, azzal nagy bakot lőhetsz. Mint ahogy azzal is, ha nem gondolod végig, kinek, mikor, mit és hogyan mondhatsz. Ha tehát jó a beszélőkéd, ne szégyelld, csak használd okosan!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X