Főoldal > PSZICHÉ > Horoszkóp a Nyilas és a Bak havában

Horoszkóp a Nyilas és a Bak havában

0

Írta:

Nyilas Decemberben teljesülhetnek az álmaid, ugyanis rátalálhatsz életed szerelmére. Januárban a munkahelyeden is történnek változások, és mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy jó helyzetbe kerülj, illetve anyagilag se járj rosszul. Az újévi fogadalmak közül a rendszeres testedzést semmiképpen se hagyd ki, és ezt tartsd is be, most sikerülhet. Bak Decemberben sok olyan feladat vár […]

Nyilas

Decemberben teljesülhetnek az álmaid, ugyanis rátalálhatsz életed szerelmére. Januárban a munkahelyeden is történnek változások, és mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy jó helyzetbe kerülj, illetve anyagilag se járj rosszul. Az újévi fogadalmak közül a rendszeres testedzést semmiképpen se hagyd ki, és ezt tartsd is be, most sikerülhet.

Bak

Decemberben sok olyan feladat vár rád, amelyhez nem lesz nagy kedved, de muszáj lesz megtenned. Ráadásul anyagilag sem leszel rózsás helyzetben, ügyesen kell gazdálkodnod a pénzeddel, mert januárban váratlan kiadások adódhatnak. Az év első hónapjában érdemes lenne elutaznod néhány napra, a síelés kiváló regeneráló program lehet számodra, erőt gyűjthetsz a rád váró nagy feladatokra.

Vízöntő

A munkahelyeden remekül fogod érezni magad, különösen az év végi céges buliban, ahol a felettesedet ügyesen az ujjad köré csavarhatod. Az ünnepek alatt szinte minden napodat társaságban töltöd, és igazi mókamester leszel, aki a jó hangulatról gondoskodik. Pénzügyekben azonban legyél résen, mert egy váratlan kiadás miatt bajba kerülhetsz, és ez a januári anyagi helyzetedre is kihathat.

Halak

Ezekben a hónapokban különösen fontos észben tartanod, hogy a barátaidban, ismerőseidben nem szabad feltétel nélkül megbíznod, ha el akarod kerülni a csalódásokat. A párod rengeteg időt tölt a gyereketekkel vagy a hobbijával, és emiatt úgy érzed, kevés időt szentel rád. Ám januárban egy fantasztikus lehetőségnek köszönhetően új színben látod majd a világot, pozitív energiákkal töltekezel fel.

Kos

Decemberben sajnos sok idegeskedésre számíthatsz. A munkahelyeden olyan váratlan események történhetnek, amelyekre nem számítottál, és ez megingatja a jövőről alkotott elképzeléseidet. Ám ha szembeszállsz a problémákkal és erődön felül teljesítesz, akkor szerencsésen alakulhat a helyzeted. Januárban viszont csupa jó esemény vár rád, szerelmes leszel, és a gyermeked miatt sem kell izgulnod.

Bika

A decemberre tervezett külföldi utazást jobb lenne elhalasztanod. Ha már nem tudod, akkor nagyon figyelj arra, hogy minden okmányod rendben legyen. Az útitársaiddal kisebb összezördülésekre van kilátás, amit az indulás előtt keletkezett feszültségek miatt nehezebben kezelsz. Mindemellett egy kollégára őrülten féltékeny leszel, ami miatt egy pénzkereseti lehetőségtől eleshetsz. Januárban pihenj többet, a betegséget ne akard lábon kihordani.

Ikrek

Decemberben a munkahelyeden zűrzavar támad, valaki a háttérben áskálódik ellened, de minden cselekedetével a te malmodra hajtja a vizet. Ebben a hónapban a társasági eseményeken a középpontba kerülsz, és nehezen tudsz ellenállni a kalandoknak. Ha van párod, akkor ez komoly problémákat okoz köztetek, akár szakításhoz is vezethet. Januárban olyan témák érdekelnek, amik miatt a környezetedben különcnek tartanak.

Rák

Az év utolsó hónapjában végre megtalálod azt, akivel szinte szavak nélkül megértitek egymást, és a szex is tökéletes. Ám ha nem vágytok utódra, ne felejtsetek el védekezni. Ne hagyd, hogy a hév magával ragadjon benneteket! Januárban beleveted magad a munkába, de a munkahelyi beszélgetésekből se maradj ki, jó már az év elején tájékozódni, hogy milyen újdonságokra lehet számítani a cégnél.

Oroszlán

Előfordulhat, hogy decemberben egy váratlan esemény kapcsán kórházba kerül az egyik szeretted. A munkából most alaposan kiveszed a részed, de tartsd szem előtt a régi mondást: élni és élni hagyni. Bármilyen jutalom van kitűzve, ne taposd el a másikat. Januárban nehezebben megy a kommunikáció a pároddal, minden szót harapófogóval kell kihúzni belőle, de ne sajnáld erre az időt és az energiát.

Szűz

Elhatároztad, hogy mindennek jól kell sikerülnie az év végén, ezért decemberben a megfelelés kényszere óriási feszültséget okoz benned. Ám nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd, a gyermeked és partnered is olykor úgy viselkedik, mintha direkt téged akarna bosszantani. Pénzügyekben kissé túl óvatos vagy, de csak azért, mert gondolsz a holnapra is. Jól teszed, mert januárban mélyen a zsebedbe kell nyúlni egy nem várt kiadás miatt.

Mérleg

Rengeteg meglepetéssel készülsz a karácsonyra, főleg a partneredet szeretnéd elkápráztatni, akivel most sokkal jobban kötődtök egymáshoz, mint korábban. Előfordulhat, hogy olyan dolgot terveztek, ami mindkettőtöket lázba hoz, de a szülők, vagy a rokonok közül valaki erősen ellenezni fogja. Januárban vitás helyzet alakulhat ki egy ingatlan vagy családtag miatt. Legyél diplomatikus, akkor nem fog elfajulni a helyzet.

Skorpió

Decemberben boldognak érzed magad, és ez vonzóvá, bájossá varázsol. Mindemellett olyan ajándékokkal lepnek meg a szeretteid, amelyekre mindig is vágytál. Ha új lakásba költöztél, élvezni fogod a helyet, a kisebb hibákkal – amiket most fedezel fel – együtt is. De balesetveszélyes is számodra ez a hónap, vigyázz magadra! A január nem kezdődik számodra túl jól, mert kellemetlen hírt kell közölnöd valakivel.

Forrás: Wellness magazin


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X