Főoldal > PSZICHÉ > Így pasizz a szórakozóhelyeken!

Így pasizz a szórakozóhelyeken!

0

Írta: and

Első lépés: öltözz szexin, de kényelmesen! Ha biztosan tudod, hogy pasizni szeretnél az esti buliban, az öltözékedet is ehhez alakítsd. A hosszú ujjú garbó is lehet csinos, de ha ilyen ruhadarabot választasz, a férfiak nagy része úgy fog veled viselkedni, mintha a homlokodra lenne írva, hogy ma nem akarsz a másik nemmel ismerkedni. Ugyanez érvényes […]

Első lépés: öltözz szexin, de kényelmesen!

Ha biztosan tudod, hogy pasizni szeretnél az esti buliban, az öltözékedet is ehhez alakítsd. A hosszú ujjú garbó is lehet csinos, de ha ilyen ruhadarabot választasz, a férfiak nagy része úgy fog veled viselkedni, mintha a homlokodra lenne írva, hogy ma nem akarsz a másik nemmel ismerkedni. Ugyanez érvényes a virágmintás, hosszú ujjú blúzra is. Nem mindegy az sem, hogy milyen helyre indulsz. Ha elegánsabb helyre mész, öltözz te is csinosabban, de vigyázz, túlöltözni mindig rosszabb, mint az átlagnál valamivel lezserebben megjelenni. Fontos, hogy olyan ruhát válassz, amiben jól érzed magad, hiszen ha egész éjszaka a rettentő dögös magassarkúdban virítasz, de nem tudsz a tánctérig sem elbotorkálni, vagy kínosan feszengsz a túl mély dekoltázsod miatt, nem valószínű, hogy könnyeden tudsz majd ismerkedni. Öltözz úgy, hogy szexinek lásd magad, és válassz kényelmes ruhákat, amikben akár táncolni is tudsz.

shutterstock_24495028.jpg ()Klasszikus hódítási terep: a tánctér

A táncházak és más táncos mulatságok mindig is megkönnyítették az ismerkedést – ez ma sincs másképp. Ha szeretsz táncolni, és jó zene szól, hódításra fel! A táncban megmutatkozik a személyiséged is, és az, hogy mennyire vagy nyitott és felszabadult. Ha máshogy nem megy, igyál meg előtte egy felest, de azért ne vidd túlzásba, egy alkoholtól dülöngélő nő egyáltalán nem vonzó. Rázd nyugodtan a csípődet, és használd a Shakira klipekből elleshető többi szexi mozdulatot is. Ha jól érzed magad, és élvezed a táncot, biztos, hogy a pasik is észrevesznek majd. Ha a közeledben táncol egy jóképű célszemély, nyugodtan mosolyogj rá, így adhatsz jelet, hogy nyitott vagy egy közös táncra. Ha már együtt táncoltok, figyelj a mozdulataira, és kövesd azokat. Ha csak könnyed flörtre vágysz, ne engedd túl közel magadhoz, figyelj oda, hogy ne adj olyan jelzéseket, amik félreérthetőek. A tánc előnye, hogy lehet közben egy-két mondatot váltani, de nem kell a kínos csendtől tartanod.

Keresztbe tett lábbal a bárpultnál

Ha elég merész vagy, hagyd a barátnőidet egy kicsit a tánctéren, és ülj le egy székre a bárpulthoz. Rendelj egy italt és várj. Ehhez a variációhoz nem árt egy miniszoknya, így a keresztbe tett lábad is feltűnőbb lesz. Ha úgy látod, hogy valaki észrevett, ugyanúgy, mint a tánctéren, jelezd egy mosollyal, hogy szabad melletted egy hely. Ha leült melléd az illető, beszélgetni is tudtok, így hamar kiderítheted milyen fiúval is akadt dolgod. Nyugodtan flörtölj, és ha meg akar hívni egy italra, fogadd el.

Csábíts a pillantásoddal!

Ha nem szeretsz táncolni, és nincs a szórakozóhelyen pult, akkor sincs minden veszve. Egy asztalnál ülsz a barátnőiddel, koktélt iszogattok, és meglátsz egy helyes pasit. Szemezz vele bátran! Nézd addig, amíg észreveszi a tekintetedet, aztán amikor rád néz, kapd el a fejed. A következő alkalommal kicsit tovább tartsd rajta a pillantásodat. Igaz, ez a legkevésbé egyértelmű helyzet, de könnyen lehet, hogy a csábos pillantásod következtében közelebb merészkedik a célszemély, és esetleg felkér egy táncra, vagy meghív egy italra. Ha ezt nem teszi meg, de viszonozza a pillantásodat, és rád is mosolyog, megteheted, hogy te mész oda hozzá. Zavarbaejtő lehet a helyzet, de képzeld el, a férfiaknak hányszor kell a visszautasítás kockázatát vállalni. Egyszer-kétszer te is megteheted, ki tudja, mi sül ki belőle.

Bárhogy is legyen, érezd jól magad, és ha nem úgy alakul az este, ahogy elképzelted, akkor se keseredj el, legközelebb biztosan felbukkan egy neked való pasi. Ha pedig megismerkedtél valakivel, ne kergess rögtön álomképeket, és ne lásd az illetőben azonnal gyermekeid apját. Előfordul persze, hogy egy éjszakai ismeretségből hosszú távú kapcsolat lesz, de az emberek egy része a szórakozóhelyeken csak rövid flörtre vágyik. Ha nem akarsz egyéjszakás kalandot, ne menj bele olyan helyzetbe, ahol nem egyértelműek a másik szándékai. Ha viszont épp futó románcra vágysz, akkor mindent bele, fel a miniszoknyát, és hódíts!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X