Főoldal > PSZICHÉ > Légy a szerelemben is környezettudatos!

Légy a szerelemben is környezettudatos!

0

Írta: and

Ki az elektromos kütyükkel! Jó párszor hangsúlyoztuk már, de nem lehet elégszer, hogy ahhoz, hogy a hálószoba valóban a magánszférát szolgálja, a legjobb, ha a munkádhoz szükséges laptopot az ajtón kívül hagyod, a mobilt pedig kikapcsolod – és munkaidőn túl igyekszel a kikapcsolódásra koncentrálni, nem pedig a munkahelyi gondokra.Másik kiváló módja annak, hogy meghittebbé tedd […]

Ki az elektromos kütyükkel!

Jó párszor hangsúlyoztuk már, de nem lehet elégszer, hogy ahhoz, hogy a hálószoba valóban a magánszférát szolgálja, a legjobb, ha a munkádhoz szükséges laptopot az ajtón kívül hagyod, a mobilt pedig kikapcsolod – és munkaidőn túl igyekszel a kikapcsolódásra koncentrálni, nem pedig a munkahelyi gondokra.
Másik kiváló módja annak, hogy meghittebbé tedd a szoba hangulatát, hogy igyekezz minél több természetes anyagból készült tárgyat becsempészni. Részesítsd előnyben a bambuszt és a fát, és a hálóruházatból is keresd az organikus anyagból készült darabokat, amiből ugyanúgy találhatsz visszafogottat és szexiset is egyaránt. Sőt, már férfiaknak készült hálószetteket is könnyedén találhatsz, így a kedvesed is természetbarát pizsamában hajthatja álomra a fejét.

Szépségápolás természetesen

Nem kell vagyonokat költened ahhoz, hogy természetes alapanyagokkal tápláld a hajad és a bőröd. Minden bioboltban találhatsz a hajadnak és bőrödnek megfelelő organikus kozmetikumot. Ha még nagyobb természetességre vágysz, akkor saját magad is elkészítheted arc- és hajpakolásod a konyhában és a hűtőszerkrényben található zöldségekből és gyümölcsökből. Köztudott például, hogy a tojásos hajpakolás csodát tesz a hajjal, míg az uborka a bőrt varázsolja frissé és üdévé.

okoszex2.jpg ()Csokit a libidónak

Kapcsold le a lámpát, és váltsd gyertyafényre, így máris spórolsz a villanyszámlán, és  egyből sokkal romantikusabb hangulatot teremtesz. A vacsorába pedig csempéssz olyan természetes afrodiziákumokat, mint a chili,  vagy a gyömbér, desszertnek pedig szolgálj fel étcsokoládét – ezek mind olyan összetevőket tartalmaznak, amik az egekbe emelik a libidót.

Környezettudatos szexjátékok

A különféle segédeszközök feldobhatják a szexuális életeteket, de esetükben is érdemes odafigyelni, hogy miből készítették őket. Sokat közülük ismeretlen alapanyagból gyártottak, melyek különböző, egészségre káros vegyületeket tartalmazhatnak, és akár allergiás reakciót is kiválthatnak az arra érzékenyeknél. Itt is, akárcsak a ruhaneműk, vagy a kozmetikumok esetében, törekedj arra, hogy természetes alapanyagból készült eszközöket válassz, ezektől biztosan nem lesz semmi bajod.

Páros pancsolás

A közös zuhanyzás amellet, hogy irtó szexi, költséghatékony is, mivel így egyszerre tudjátok le a fürdést. Jó megoldás az is, ha közösen mártóztok meg a kádban, és ha mindezt gyertyafénynél teszitek, nem csak a vízzel spórolhattok, hanem a villannyal is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X