Főoldal > PSZICHÉ > Sorozatok, amik tuti jókedvre derítenek

Sorozatok, amik tuti jókedvre derítenek

0

Írta: and

Így jártam anyátokkal Minden részben izgatottan várjuk, hogy kiderüljön, hogyan ismerkedett meg Ted Mosby és gyermekeinek anyja. Csak remélhetjük, hogy ami késik, nem múlik, de míg a titokra fény derül, élvezheted az építészmérnök Ted próbálkozásait, ahogy az igazit keresi. Közben szárnysegédjétől, Barneytól megtudhatod, milyen trükkökkel próbálnak minket felszedni a pasik, Robinban megtalálhatod az emancipált, független […]

Így jártam anyátokkal

Minden részben izgatottan várjuk, hogy kiderüljön, hogyan ismerkedett meg Ted Mosby és gyermekeinek anyja. Csak remélhetjük, hogy ami késik, nem múlik, de míg a titokra fény derül, élvezheted az építészmérnök Ted próbálkozásait, ahogy az igazit keresi. Közben szárnysegédjétől, Barneytól megtudhatod, milyen trükkökkel próbálnak minket felszedni a pasik, Robinban megtalálhatod az emancipált, független nő karakterét, Lily és Marshall kikezdhetetlen kapcsolata pedig arra ösztönöz, hogy higgy a szerelemben. Azt is megtudhatod, mi az a ”pofogadás”, hogyan kell felszedni valakit az ”Ismered Tedet?” játékkal, és hogy milyen egy kétperces randi.

Egy kapcsolat szabályai

A párkapcsolatok több szintje is megjelenik ebben a humoros vígjátéksorozatban. Egy házaspár, egy frissen eljegyzett pár és egy megrögzött és elkeseredett agglegény gondjain keresztül láthatod vidám színben a randizást csakúgy, mint az elköteleződést és a hosszú házasságot. Russel, a szingli férfi sok nőnél próbálkozik sikertelenül, a legviccesebb karakter mégis talán Jeff, aki feleségével, Audryval él együtt a másik pár, Jennifer és Adam szomszédságában. Ötük kalandjain biztos, hogy jókat derülsz majd!

shutterstock_52535698.jpg ()Monk, a flúgos nyomozó

Nem kifejezetten humoros minisorozatnak szánták, inkább kriminek tekinthető, de a főszereplő Monk nyomozó figurája annyira kedves és szerethető, hogy a sötét bűnügyek ellenére is vidám hangulatú a sorozat. Miközben a briliáns Monk megfejti a rejtélyes eseteket, jókat derülhetsz a helyzeteken, amelyeket a nyomozó furcsa szokásai és kényszeres cselekvései hoznak létre. Vagy azon, ahogy sírba viszi tisztaság- és rendmániájával a rendőrkapitányt, asszisztensnőjét Sharonát és mindenkit, akivel a nyomozás közben kapcsolatba kerül, nem kímélve a tetteseket sem.

Azok a 70-es évek show

Ez a sorozat a hetvenes évek Amerikájába repít vissza, amikor még Nixon volt az elnök, a Pink Floyd és a Led Zeppelin pedig a csúcson járt. Hat fiatal hétköznapjait követheted nyomon, akik egyfolytában a 17 éves Eric szüleinek az alagsorában lógnak. Michael (akit Ashton Kutcher játszik), Fez, Steven, Donna és Jackie a felnőtté válás mai fiatalok számára is ugyanúgy ismerős gondjaival küzdenek, igyekeznek kicselezni a szülőket, megszerezni és megtartani a kiszemelt csajt, vagy pasit, és mindeközben megőrizni kis csapatukat.

Seinfeld

A Seinfeld nem egy mai darab, négy évvel a Jóbarátok első része előtt, 1990-ben kezdték el forgatni, de ma is mindenkit megnevettet. Jerry Seinfeld komikus saját magát játssza ebben a sitcomban, amelyben kiderül, hogy a színpadra vitt humoros monológjaihoz a New York-i élet és az őt körülvevő emberek szülik a történeteket. A legjobb barátja George egy kopaszodó, alacsony férfi, aki irigyli Jerry sikerét. Már a második részben színre lép Seinfeld volt barátnője, Elaine, az egyetlen női főszereplő. A baráti csapat tagja még a komikus szomszédja, Kramer, aki hívatlanul is bármikor betoppan Jerry lakásába, sok humoros jelenetet okozva ezzel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X