Főoldal > PSZICHÉ > Te hiszel a kabalákban?

Te hiszel a kabalákban?

0

Írta: and

Pozitív energiát adnak A kabalák – akárcsak őseink idején – ma is fontos szerepet töltenek be életünkben, biztonságérzetet nyújtanak, és csökkentik a szorongásainkat. Egy kabala kiválasztásánál általában intuíció alapján döntünk, melyik az a tárgy, mely számunkra sokat jelent. Ha a közeledben érzed kedves holmidat, képes lesz arra, hogy felerősítse energiádat, és ha rápillantasz, pozitív gondolatok […]

Pozitív energiát adnak

A kabalák – akárcsak őseink idején – ma is fontos szerepet töltenek be életünkben, biztonságérzetet nyújtanak, és csökkentik a szorongásainkat. Egy kabala kiválasztásánál általában intuíció alapján döntünk, melyik az a tárgy, mely számunkra sokat jelent. Ha a közeledben érzed kedves holmidat, képes lesz arra, hogy felerősítse energiádat, és ha rápillantasz, pozitív gondolatok uralkodnak el rajtad.

A kabala lehet bármi, a nyaralásból hazahozott kavics, az örökölt medál, vagy az általad készített karkötő, mely másnak értéktelen, ám számodra titkos kapaszkodó a nehéz pillanatokban. Fontos, hogy a kabalát mindig olyan helyre tedd, ahol látod, így megalapozod vele biztonságérzeted.

 Mágikus erőt képviselnek

kabala2.jpg ()Bármilyen tárgynak lehet varázsereje, ha magadnál hordod és hiszel benne!
A “talizmán” szó a görög „telesma” (tökéletesség) kifejezésből származik. A talizmán megvéd, és konkrét célok elérésében segít, illetve különleges erővel ruház fel téged. A talizmán rendelkezik bizonyos rezgéssel, és ha érintkezel vele, felerősíti, majd visszasugározza energiádat, így erejében bízva olyan célokat is megvalósíthatsz, melyek korábban elérhetetlennek tűntek!

A talizmánt használat előtt mosd le hideg folyóvízzel, majd úgy viseld a ruha alatt, hogy senki se lássa. 24 óra elteltével már nem kötelező viselned, és a mágikus talizmánt bárhova rejtheted, ami úgy működik, hogy varázserőt tulajdonítasz neki és hiszel a hatalmában!
A talizmán oldja a stresszt, és akkor is segíthet, amikor nagy szükséged van szerencsére!

Varázslatos rezgéseket produkálnak

Az arab eredetű amulett szó valaminek a viselését jelenti, és minden mágikus erővel felruházott tárgyat, egy karkötőt, egy nyakláncot, vagy egy drágakövet. Az amulettek a mágia eszköztárának legrégebbi és legnépszerűbb tárgyai, és szinte minden kultúrában ismertek. A legkedveltebb amulettek közé tartoznak a különféle kövületek, drága- és féldrágakövek, csigák, kagylók, fogak, gyökerek, az ember alkotta amulettek közül az angyalokat, isteneket, szemeket és kezeket ábrázoló szobrocskák tartozhatnak ide.

Ha amulettet vásárolsz vagy készítesz magadnak, fontos, hogy napokig viseld, így az apró tárgy magába szívja tested belső energiáinak rezgéseit.  

A szerencsehozó amulettek varázsereje valójában benned, a hitedben rejlik. Az amulettek javítják a teljesítményt és hatékonyan segítenek olyan esetekben, amikor szeretnél nagyobb önbizalomra szert tenni – például egy verseny, egy vizsga előtt, vagy egy állásinterjún. Az amulettek egyes kutatások szerint a gyermeki, mágikus gondolkodásmódnak köszönhetik erejüket. Használójuk stresszhelyzetben hajlamos visszalépni gyermekkori szintjére és a babonatárgy megerősíti abban a hitében, hogy kontrollálni tudja az eseményeket.

A kabalák, a talizmánok és amulettek valódi hatalmat adhatnak, ám nagyon fontos, hogy etikusan alkalmazd őket. Ha jó dolgokra használod a babonatárgyakat, eredményesebbé és boldogabbá formálhatják az életedet!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X