Főoldal > PSZICHÉ > A Feng-shui tudja milyen vagy – Gua számod elárulja!

A Feng-shui tudja milyen vagy – Gua számod elárulja!

0

Írta: and

Számold ki a Gua számod! Számítás nők esetében: vedd a születési évszámod utolsó két számjegyét, vonj ki belőle négyet, majd a kapott eredményt oszd el kilenccel. Ha egész számot kaptál, nincs maradék, akkor a te számod minden esetben a 9-es. Ha azonban van maradék, akkor a tizedes utáni első számjegy a Gua számod. Számítás férfiak […]

Számold ki a Gua számod!

Számítás nők esetében: vedd a születési évszámod utolsó két számjegyét, vonj ki belőle négyet, majd a kapott eredményt oszd el kilenccel. Ha egész számot kaptál, nincs maradék, akkor a te számod minden esetben a 9-es. Ha azonban van maradék, akkor a tizedes utáni első számjegy a Gua számod.

Számítás férfiak esetében: a születési évszám utolsó két számjegyét kell kivonni százból, majd a kapott számot oszd el kilenccel. Ha nincs maradék, akkor szintén a 9-es lesz a személyiségszáma, ha van, akkor itt is a tizedes utáni első szám jelzi azt.

Ha ötös szám jött ki eredményként, nőknél 2-esre, férfiaknál pedig 8-asra változik.

A számok jelentése

1 – Kan

Függetlenségre és nagy mozgástérre van szüksége. Szereti a nyüzsgést és a változatosságot. Bár nem mutatja, rengeteg erő és tehetség lakozik benne. Kitartó, kemény ember, aki, amit elhatároz, azt véghez is viszi.

2 – Kun

Nagyon jól érzi magát a természetben, szinte az otthona. Élete nagy részét a segítségnyújtás foglalja el, szeret gondoskodni másokról. Nyugodt természetű, nehezen hozható ki a sodrából. Energiával látja el a körülötte élőket.

9061598.jpg ()3- Csen

Hírtelen indulatú, hangos személyiség. Mindig képes megújulni, rugalmas, jól bírja a változásokat. Szereti, ha nyüzsgés veszi körül. Hatalmas életerővel rendelkezik, aki pontosan tudja, mit akar elérni az életben. Nem lehet eltántorítani a céljától, sőt a nehézségek még erősebbé teszik.

4 – Szun

Heves, hírtelen természet, de gyorsan le is csendesedik. Határozott, azonban nagyon érzékeny is, sok segítségre van szüksége. Szereti az újdonságokat, azonban megszokott környezetéből nehezen kimozdítható.

6 – Csien

Hatalomra vágyik, és kitartással el is éri azt. Erős, határozott jellem. Ha valamit elhatároz, azt bármi áron eléri, az sem zavarja, ha ehhez másokon kell átgázolnia. Állandó bizonyítási kényszer hajtja előre. Nehezen lehet rá hatni.

7 – Tui

Barátságos ember, szeret beszélgetni. Sosem él vissza a belé vetett bizalommal, nem pletykál, jó titoktartó. Bár elsőre felszínesnek tűnhet, ez egyáltalán nem jellemző rá. Nem foglalkozik negatív dolgokkal, inkább az örömet keresi. Sokat ad a külsőségekre, többet, mint más ember.

8 – Ken

Nem szereti a kihívásokat, de ha rákényszerül valamire, az elől nem futamodik meg, mindenképpen véghezviszi. Túlságosan befelé fordul, ami elszigetelté, magányossá teheti. Nem túl szórakoztató, azonban másokon jól tud szórakozni. Szüksége van az irányításra, így vezetőként nem tud helytállni, azonban munkáját jól látja el.

9 – Li

Robbanékony, viszont amilyen gyorsan fellelkesedik, olyan gyorsan le is hűti magát. Kívülről magabiztosnak látszik, belül azonban nagyon szerény jellem. Nem túl tehetséges, és tisztában is van negatívumaival, ami gyakran okoz nála önbizalomhiányt. Támogatásra van szüksége, mert ha valamiben sikeres, akkor is képes kételkedni önmagában.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X