Főoldal > PSZICHÉ > Így lépj kapcsolatba az angyalokkal

Így lépj kapcsolatba az angyalokkal

0

Írta: and

Az angyalok mindig körülöttünk vannak, de csak ritkán vesszük észre jelenlétüket. Amikor egy angyallal találkozunk, az egészen hétköznapi dolgokban nyilvánul meg. Apró jelek ezek, melyekre, ha odafigyelünk, különleges tudást tehetünk magunkévá. Angyali jelek A legegyértelműbb jele őrangyalunk jelenlétének, ha hírtelen nyugalom és béke lesz úrrá rajtunk, amikor nem is várnánk, de más, látható jeleket is […]

Az angyalok mindig körülöttünk vannak, de csak ritkán vesszük észre jelenlétüket. Amikor egy angyallal találkozunk, az egészen hétköznapi dolgokban nyilvánul meg. Apró jelek ezek, melyekre, ha odafigyelünk, különleges tudást tehetünk magunkévá.

Angyali jelek

A legegyértelműbb jele őrangyalunk jelenlétének, ha hírtelen nyugalom és béke lesz úrrá rajtunk, amikor nem is várnánk, de más, látható jeleket is küldenek felénk, csak észre kell vennünk őket.

Az egyik legismertebb angyali ismertetőjel a fehér madártoll. Ha ilyet találsz, tudhatod, hogy melletted van az angyalod, és kérheted a segítségét, mert biztosan meghallja, ha szólsz hozzá. Őrizd meg ezt a tollat, hogy később is felidézhesd segítőd.

Hihetetlen, de növényeink is jelezhetik, ha megjelenik mellettünk egy angyal, hiszen ők a természettel összhangban élnek, és energiáik hatnak a virágokra is. Ha váratlanul virágozni kezd egy cserepes növény, a vágott virág szokatlanul hosszú ideig él a vázában, a halott növény pedig újraéled, akkor biztos lehetsz benne, hogy angyal van a helységben.

Biztosan éreztél már olyat, hogy valaki hozzád ér, de senki nincs a közeledben. Ez is angyali jel. Egy nehéz helyzetben, ha nagy döntés előtt állsz, érezheted megnyugtató jelenlétét, tudhatod, hogy melletted áll, és segít, ha szükséged van rá.

shutterstock_27246127.jpg ()Készíts oltárt őrangyalodnak

Az otthonodban állított kis oltár segítségével, a mindennapokban is érezni fogod segítőd jelenlétét. Először is keress egy megfelelő helyet, – ami lehet egy kisasztal, egy polc vagy egy szekrény teteje-, ahol biztonságban lesz az oltárod. Első lépésként takard le a helyet egy tiszta, fehér anyaggal. Nagyon fontos, hogy milyen tárgyakat helyezel el az oltáron. Vannak kötelező darabok, ilyen például a kettős angyalszárny, amit ezoterikus boltokban szerezhetsz be. Legyen rajta egy fehér gyertya, ami segít a kapcsolatteremtésben, és egy szál virág, mivel az angyalok a természet lényei, ezzel is közelebb kerülhetünk hozzájuk. Ezek mellett lehet helye egy csengőnek, ami szép kiegészítő, hangja pedig még meghittebb hangulatot teremt. Egy angyalt ábrázoló kép, és egy apró angyalnak szánt ajándék is remek kiegészítője lehet oltárodnak. Rendezd el szépen ezeket a tárgyakat, így ha ránézel mindig eszedbe fog jutni, hogy valaki vigyáz rád.

Lépj kapcsolatba vele

Helyezkedj el kényelmesen egy fotelben vagy a földön. Gyújts meg egy gyertyát, hogy kellemes hangulat lengje be a szobát. Ha van, még egy csengőt vagy harangot is megszólaltathatsz, aminek hangja betölti a teret. Most próbálj ellazulni, zárj ki az elmédből minden negatív gondolatot, és képzeld el, ahogy egy csodás fénysugár körbevesz, majd kérd angyalodat, hogy jelenjen meg előtted. Ha már teljes nyugalomban vagy, indulj el gondolatban egy fehér ködbe burkolt lépcsőn, melynek hét foka van. A lépcső tetejére érve egy csodás fényt kell látnod, ami mindent beborít. Ezen a helyen szólítsd meg az őrangyalod.

Ez a meditációs gyakorlat segíteni fog, hogy közelebb kerülj hozzá. Ne csüggedj, ha elsőre nem sikerül, bármikor újra megpróbálhatod. Ha látja, hogy komolyan gondolod a kapcsolatfelvételt, el fog jönni hozzád!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X