Főoldal > PSZICHÉ > Mágiázz, hogy újjáéleszd a tüzet!

Mágiázz, hogy újjáéleszd a tüzet!

0

Írta: and

A mágia veszélyes játék! A tiszta – más néven folyékony erő – a világon mindenütt fellelhető. A nyers erő segítségével erősebbé teheted a mágiát, és könnyebben érhetsz el sikereket, találhatsz párra, vagy megtarthatod kedvesedet – mondja Frabato, ezoterikus nagymester. Ha mágiázol, erőd összekapcsolódik az anyaggal-, vagyis a testeddel – ezért tudnod kell uralni azt! Ha […]

A mágia veszélyes játék!

A tiszta – más néven folyékony erő – a világon mindenütt fellelhető. A nyers erő segítségével erősebbé teheted a mágiát, és könnyebben érhetsz el sikereket, találhatsz párra, vagy megtarthatod kedvesedet – mondja Frabato, ezoterikus nagymester. Ha mágiázol, erőd összekapcsolódik az anyaggal-, vagyis a testeddel – ezért tudnod kell uralni azt! Ha a testi erő túltöltődik, roppant veszélyessé is válhat, mert elveszted annak az irányítást, ami eddig a kezedben volt. Elég tapasztalattal, pozitív szándékú célokkal, valamint megfelelő tudással azonban könnyedén javadra fordíthatod ezt a helyzetet. Ilyenkor nincs kötődés az anyaggal, kiválsz testedből, lelked elszakad egy időre, mely hatására olyan tudás birtokába juthatsz, amire nem lenne az anyagi világban lehetőséged.

Akard a változást!

A mágia sikeréhez, és ahhoz, hogy az elvégzett rituálé hatásos legyen, alkalmazhatsz ősi varázsszövegeket, rítusokat, melyek könnyebbé teszik a koncentrációt, ám a megvalósítás kizárólag elméd erejével történhet meg! Soha ne kételkedj a sikerben, ne inogj meg a céljaiddal kapcsolatban, mert így a mágia nem lesz működőképes.
Először ki kell űznöd gondolataidból az ellenségességet, ami másokra irányul, majd minden helyzetben nyugodtnak, higgadtnak kell maradnod. Ez az öntisztulás feltétlenül szükséges az elmédnek.

magia2.jpg ()Hallgasd a csendet!

Cselekedeteid túlnyomó részét testi igényeid irányítják, ám a csend gyakorlásával összhangba hozhatod a lelket és a testet. Szakértőnk szerint, ha a tudatod beáll a nem gondolkodás állapotába, tapasztalni fogod, ahogy különböző képek villannak fel! Fogd fel az egészet egy kalandnak, ne ijedj meg a félelmetes képektől sem, és ha eléred ezt a tudatállapotot, a jelentőséggel bíró jósálmok megjelennek majd életedben!

Tanulj meg összpontosítani, csak így leszel képes egybeolvadni az összpontosítás tárgyával, urald a figyelmedet, és mind az 5 érzékszervedet tanítsd meg a teljes figyelemre! A meditáció nem egyenlő a koncentrálással, inkább olyan lelki-testi nyugalmi állapot, mely során kiürül a személyes én a tudatból, és a csend hatására befogadóvá válik a lélek.

Urald a türelmedet!

Frabato ezoterikus nagymester a következő egyszerű gyakorlatot javasolja: fűzz össze apró gyöngyöket cérnára, úgy, hogy húsz másodpercet hagyjál ki egy-egy gyöngy felfűzése között. A módszer nagyon monoton, ám hasznos a türelem fejlesztésének szempontjából. Végezd el a gyakorlatot legalább 20 percen keresztül.
Az akarat uralmára fogj hozzá olyan dologhoz, ami első hallásra lehetetlennek tűnhet. Ülj le, helyezz magad elé egy papírt és egy ceruzát. Próbáld meg akaratoddal irányítani, hogy magától írjon szavakat a ceruza. Ne gondolkodj rajta, hogy úgysem sikerül, inkább próbálj meg elválni a fizikai és érzelmi szinttől, hogy akaratod teljesülhessen. Az akarat csak ezen az úton képes igazi hatalommá válni, ami a mágiához elengedhetetlen!

Az érzelmeid irányításához emlékezz vissza olyan eseményre a múltból, melynek hatására egy általad kiválasztott érzelem tör elő belőled. Ragadd meg az érzelem legmagasabb pontját, amit később már pillanatok alatt képes leszel előhozni és lehetőleg pozitív érzéseket keress, melyek szellemedben egyszer már fejlődést idéztek elő. Ha sikerül uralkodni érzéseiden, sokkal könnyebben tudsz túllépni majd a kellemetlen, vagy nehéz élethelyzeteken.

A mágia íratlan szabályai alól senki sem kaphat felmentést!  Döntéseket hozol, melyeknek következményei vannak, ezért mindig mérlegelned kell, mi az, amit szabad, és mi az, amit nem. Amikor úgy döntesz, elvégzel egy mágikus operációt, roppant felelősségteljes döntést hozol, ami változtatni fog az adott létsíkon, ezért tudnod kell, hogy csak olyan dolgokat szabad akarni, melyekkel nem ártasz másoknak, illetve önmagadnak.

Mágiázz a rossz emlékek ellen!

Megesik, hogy valaki kellemetlen emlékeket hagy benned, pedig épp ellenkezőleg, a tetszését szeretnéd elnyeri. Valószínűleg azért kapsz ilyen visszajelzéseket, mert az illető nem akar a figyelmével kitüntetni Téged. A rossz emlék természetesen nem örök, lehet, hogy magától elmúlik az illetőben vagy egyszerűen túllép rajta.

Ezt a folyamatot azonban gyorsíthatod a következő mágikus művelettel:

Frabato a következő mágikus metódust ajánlja: szerezz be egy fekete gyertyát, és írd rá annak a személynek a nevét, akinek el akarod űzni a veled kapcsolatos rossz emlékét. Oszd hét egyenlő részre a gyertyát, majd 7 napon keresztül, ugyanabban az időben gyújtsd meg, és égesd mindig rovátkáig, vigyázva, hogy soha ne aludjon el a gyertya lángja. A hetedik napon azonban magától kell elhunynia a lángnak, hogy lezárulhasson a folyamat. Miközben minden nap égeted a gyertyát, összpontosíts a szép pillanatokra, melyeket együtt éltetek meg. Egy-egy szót, vagy érzelmet, ami ilyenkor eszedbe jut, írj fel kis cetlikre. A megmaradt gyertyacsonkokat és a kis papírdarabkákat helyezd bele egy dobozba, zárd le és dobd a legközelebbi folyóba. Az elégett fekete gyertya távol tartja az illetőtől a rossz emlékeket, a víz pedig tisztára varázsolja kapcsolatát veled.

Csábíts el újra szerelmedet!

Ha szexuális életed nem működik megfelelően, lepd meg kedvesed érzékfeletti élményekkel, melyek segíthetnek abban, hogy újra élvezhessétek a szerelmi életet.

Egy dl olívaolajhoz keverj 4 evőkanál jázmint, míg az illat intenzív lesz. Készíts belőle kedvesednek illatos fürdőt, gyújts piros gyertyákat, melyek felkeltik a szenvedélyt. A forró vízbe szórj három vörös és három rózsa szirmát, és használj füstölőt a szertartáshoz. Szerelmedet vezesd a fürdőbe, hagyd magára, hogy relaxálhasson a habokban. Amikor megbizonyosodtál arról, hogy kellőképpen ellazult, és átvette érzéseidet, lépj be a fürdőbe. Vedd elő legcsábítóbb formádat, nézz mélyen a szemébe, ne szólj semmit, csak vetkőzz lassan le. Mozogj úgy, hogy megkívánjon, és meglátod, felejthetetlen éjszakában lesz részetek!

Szakértőnktől itt kérdezhetsz: www.karmastudio.hu, karmastudio@freemail.hu.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X