Főoldal > PSZICHÉ > Milyen személyiség vagy? Megmutatjuk!

Milyen személyiség vagy? Megmutatjuk!

0

Írta: and

Számold ki a személyiségszámod! Ez a szám életcélunkat, lehetőségeinket jelöli, valamint megmutatja, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet és legjobbat azokból. Minden betűhöz tartozik egy szám:   1 – a, j, s 2 – b, k, t 3 – c, l, u 4 – d, m, v 5 – e, n, w 6 – f, o, […]

Számold ki a személyiségszámod!

Ez a szám életcélunkat, lehetőségeinket jelöli, valamint megmutatja, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet és legjobbat azokból.

Minden betűhöz tartozik egy szám:

 

1 – a, j, s

2 – b, k, t

3 – c, l, u

4 – d, m, v

5 – e, n, w

6 – f, o, x

7 – g, p, y

8 – h, q, z

9 – i, r

Add össze a születésedkor kapott teljes neved betűihez tartozó számokat, amíg egyetlen számjegy marad a végén.

Keresd meg a számodat!

shutterstock_66107782.jpg ()Ha a te számod az 1-es

Kreatív, elszánt, bátor és energikus vagy. A vezetők, feltalálók és diktátorok száma. Minden ide tartozik, ami erőt sugároz. Gyakran kegyetlen és egocentrikus vagy. Általában jobban érdekel karriered, mint a magánéleted. Rossz tulajdonságaid az agresszivitás és az akaratosság.

Ha a te számod a 2-es

Megfontolt vagy, de nagyon érzékeny és szégyenlős. Gyorsan zavarba jössz, ha kellemetlen helyzetbe kerülsz. A kettes szám szülöttei művészlelkek. Rendkívül találékony tudsz lenni, azonban ha megvalósításra kerül sor, szinte mindig leeresztesz. Rossz tulajdonságaid, hogy önbizalomhiányban szenvedsz és hajlamos vagy a depresszióra.

Ha a te számod a 3-as

Fantáziadús, kreatív, önkifejező és rendkívül optimista alkat vagy. Tehetséged és energiáid sikeressé tesznek a munkádban, de kizárólag egyedül. Szereted a függetlenséget, nem bírod, ha irányítanak. Bár hajlamos vagy az önzőségre és szeretsz birtokolni, nagyon mély érzésekre vagy képes.

Ha a te számod a 4-es

Szorgalmas vagy és nagyon komolyan állsz a dolgokhoz. Bármibe fogsz kitartóan végig is viszed a terved. Barátságos, segítőkész ember vagy, aki szereti az életet. Rossz tulajdonságaid, hogy talán túlságosan határozott vagy. Makacs és gyakran nagyon lassú is, ami hátrányodra válhat.

Ha a te számod az 5-ös

Ez az ész száma. Nagyon leleményes vagy, és jól vág az eszed. Nyughatatlanságodat és energiádat sokan nem tudják követni, ami türelmetlenné tesz. Ha ehhez a számhoz tartozol, bizonyára gyorsan túlteszed magad a kudarcokon, és inkább új utakat választasz.

Ha a te számod a 6-os

Te igazán idealista vagy. Szereted az embereket. Könnyen barátkozol és szeretsz másokon segíteni, akár önmagad is feláldozod a jó ügy érdekében. Fontos számodra a család, az otthon és, hogy szeressenek. Igényled a harmóniát, hogy környezeted szép legyen, viszont makacsságod sok problémát okozhat.

Ha a te számod a 7-es

Furcsa ember vagy. Bár alkatod inkább műszaki – tehát nagyon ügyes és intelligens vagy-, nem igazán érdekelnek az anyagiak és a hétköznapi dolgok. Inkább a filozófia és az ezotéria áll közel hozzád. Szeretsz utazni, főleg víz közelébe. Erős befolyással tudsz lenni másokra, azonban hajlamos vagy a befelé fordulásra. Problémát okozhat állandó gyanakvásod, cinizmusod és okoskodásod.

Ha a te számod a 8-as

Sikeres vagy, jó szervező és vezetői képességekkel vagy megáldva. Hatalmas az akaraterőd. Nem szereted a mély érzelmeket, idegenekkel inkább hidegen viselkedsz. Nem sok jóra számíthatsz kapcsolataidban követelőzéseidnek és erőszakosságodnak köszönhetően.

Ha a te számod a 9-es

Igazi maximalista vagy. A 9-es szám szülötte határozott és harcos típus, aki minden csatát megnyer. Könnyen befolyásolhat mások véleménye. Gyakran változik a hangulatod, és gyakran esel depresszióba is. Kapcsolataidban könnyedén megbocsátasz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X