Főoldal > PSZICHÉ > 9 jel, hogy te vagy a pasinak a nagy ő

9 jel, hogy te vagy a pasinak a nagy ő

igazijelpárkapcsolatszerelem
0

Írta: and

1. Kiheverte az exét Egy szakítás mindig fájdalmas, és a sebek gyakran nagyon lassan gyógyulnak. Egy új kapcsolat pedig sok bizonytalanságot hordozhat magában. Ha azt tapasztalatod, hogy a párod egyre kevesebbet, vagy egyáltalán nem is emlegeti már az exét, akkor biztos, hogy a szívében már te foglalod el a fő helyet. 2. Mindig rád gondol […]

1. Kiheverte az exét

Egy szakítás mindig fájdalmas, és a sebek gyakran nagyon lassan gyógyulnak. Egy új kapcsolat pedig sok bizonytalanságot hordozhat magában. Ha azt tapasztalatod, hogy a párod egyre kevesebbet, vagy egyáltalán nem is emlegeti már az exét, akkor biztos, hogy a szívében már te foglalod el a fő helyet.

2. Mindig rád gondol

Lefekvéskor te vagy utolsó gondolata, és mikor felkel, te jutsz legelőször az eszébe. Nehezebben megy neki a koncentráció, és mindig édes bizsergés fogja el, valahányszor csak rád gondol.  Bár ez kívülről nem látszik, számára mégis ez az egyik legbiztosabb jele annak, hogy beléd szeretett.

3. Mindent tudni akar rólad

Egy férfi könnyen ketté tudja választani a testiséget az érzelmektől. Onnan tudhatod, hogy nemcsak egy egyéjszakás kaland voltál számára, hogy őszintén érdeklődik felőled, miket szeretsz, hogyan érzed magad, és képes együtt szomorkodni, vagy éppen örülni veled.

4. Minden szituációban ellenállhatatlannak talál

Ugyanúgy vonzónak találja a reggeli kócos hajadat, mint az esti sminkedet, és még az igazolványképedet is bájosnak találja. Ez bizony azt bizonyítja, hogy nem kell már előtte megjátszanod magad, hiszen akkor is szépnek talál, ha éppen melegítőnadrágban teregeted a ruhákat.

5. Működik a kémia

Egy jó kapcsolathoz nem csak a lelki összetartás kell, hanem az is, hogy működjön köztetek a kémia. Ha kölcsönösen azt érzitek, hogy ha csak egymásra néztek, elfog benneteket a vágy, és legszívesebben egymásnak esnétek, akkor nem kell aggódnotok afelől, hogy az ágyban problémátok lesz.

nagyo2.jpg ()6. Nem érdeklődik más nők iránt

Bár az elkerülhetetlen, hogy egy pasi ne nézzen meg egy-egy dekoratívabb nőt, hiszen te is észreveszel egy jó kiállású férfit, de ha a párod ezen túl nem mutat érdeklődést irántuk, nem akar máris kikezdeni velük, akkor megnyugodhatsz, hogy te tündökölsz számára a legfényesebben.

7. Szereti veled tölteni az időt

Banálisnak tűnik, mégis nagyon fontos dolog, ha látod, hogy a párod élvezi a veled együtt töltött perceket, és ha nem vagy vele, hiányzol neki. Így még olyan kompromisszumokra is képes – anélkül, hogy rá erőltetnéd-, hogy a haverjai helyett inkább veled menjen színházba.

8. Te vagy neki a legfontosabb

Mindenképpen érezni fogod, hogy a fontossági listán te szerepelsz az első helyen. Ha a pasid például munkamániás volt eddig, most nem esik nehezére, hogy este ne a gép előtt üljön, hanem elmenjetek együtt vacsorázni.

9. A közös jövőtökön gondolkozik

Az egyik legnyilvánvalóbb jelen annak, hogy hosszútávon tervez veled, hogy sokat beszél jövőbeli terveiről, melyben természetesen te is szerepelsz. Legyen az akár egy közös nyaralás, vagy már az összeköltözés, mindenképpen komoly szerepet játszol már most az életében.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X