Főoldal > PSZICHÉ > Az inga mindenre válaszol

Az inga mindenre válaszol

ingajósláskérdéssugárzásérzékelés
0

Írta: and

Ez az eszköz valószínűleg még ma is az emberiség legrejtélyesebb jóslóeszköze, ezzel együtt a legegyszerűbb is. Működését nem ismerjük, és talán sosem fogjuk, az viszont biztos, hogy egyfajta közvetítő eszköz a tudat és a tudattalan között. Az inga a radiesztézia, vagyis a sugárzásérzékelés eszköze. Több ezer éve alkalmazzák a Föld sugárzásainak bemérésére. Például az egyiptomi […]

Ez az eszköz valószínűleg még ma is az emberiség legrejtélyesebb jóslóeszköze, ezzel együtt a legegyszerűbb is. Működését nem ismerjük, és talán sosem fogjuk, az viszont biztos, hogy egyfajta közvetítő eszköz a tudat és a tudattalan között.

Az inga a radiesztézia, vagyis a sugárzásérzékelés eszköze. Több ezer éve alkalmazzák a Föld sugárzásainak bemérésére. Például az egyiptomi piramisok vagy a kínai birodalom meghatározó épületeinek helyét is ilyen módon keresték meg. De még a középkorban is használták, hogy a templomokat a legjobb helyre építsék fel. Már számos kísérlettel próbálták magyarázni hatékonyságát, azonban egyszer sem jártak sikerrel. Egy jó mérővel vizet, fémet vagy akár elektromos vezetékeket is könnyedén meg lehet találni.

Bár a sugárzásmérés a legismertebb felhasználása az ingának, valójában az élet bármely területén alkalmazható. Bármit megvizsgálhatsz vele. Megkérdezheted, hogy egy adott étel, ital vagy akár gyógyszer jót tesz-e neked, segíthet megtalálni egy elveszett tárgyat, de akár lakberendezésnél is használhatod, hogy a bútorok a legmegfelelőbb helyre kerüljenek. Ha például rosszul alszol, elég megvizsgálnod az ágyad helyét, mert lehet, hogy valamilyen földsugárzás a felelős álmatlanságodét.

Tulajdonképpen bárki képes használni, aki kicsit is fogékony az ilyen dolgokra. Ez azonban nem játék, nagyon komolyan, jól átgondoltan kell hozzákezdeni a jósláshoz.

shutterstock_22524307.jpg ()Az inga használata

Amikor az inga segítségét kéred, fontos, hogy a kérdés, amit felteszel, eldöntendő legyen, mert csak három alapválaszt tud adni, melyek az „igen”, „nem” és a „semleges”. Ezeket a kérdéstől függően kell értelmezned, így lehet „nem tudom”, vagy „talán”.

Az igen általában az óramutató járásával megegyező mozgás, a nem ezzel ellentétes, a semlegesnél pedig mozdulatlan marad az inga, vagy oldalra leng ki. Ingázás közben fontos, hogy a lábaid a földön legyenek, nem szabad keresztbe tenned őket. Ha jobb kezes vagy, akkor a bal kezeddel ingázz, ha bal kezes, akkor a jobbal kell fognod a jóslóeszközt.

Mielőtt használni kezded, „be kell tanítanod” az ingát. Először próbáld az igennel. Fogd meg az inga láncát a mutató és a hüvelykujjad között úgy, hogy a kezed és az inga között 8-10 centiméter legyen, a könyököd pedig támaszd az asztalra. Most koncentrálj az igen válaszra, és képzeld el az ehhez társított mozgást. Próbáld az akaratoddal irányítani, ne a kezeddel. Ha sikerül állítsd meg, és addig ismételd, amíg érzed, hogy már nem te mozgatod. Ezt ismételd meg a másik két válaszlehetőséggel is.

Milyen ingát válassz?

Szinte bármilyen vékony cérnára, fonalra vagy láncra erősített apró tárgy alkalmas erre a feladatra. Sokan például a cérnára fűzött jegygyűrűjüket használják, de ezoterikus és kristályboltokban bármilyet beszerezhetsz. Választhatsz műanyagból, fémből, fából vagy kristályból készültet, azonban ügyelj arra, hogy amit választasz, arról érezd, hogy illik hozzád.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X