Főoldal > PSZICHÉ > Dobd ki a jövőd kockával

Dobd ki a jövőd kockával

dobókockajelentésjósláskockajóslás
0

Írta: and

A kockajátékok már évezredek óta nagyon kedveltek az egész világon. A kockajóslás nagy valószínűséggel a sorsvetésből alakult ki. A mai jóskockák elődje az asztragalomancia lehetett, melynek alkalmazói juhcsigolya csontokat használtak. Ezeknek a csontoknak négy oldala volt, melyeknek külön-külön értéket adtak, így váltak alkalmassá a kockázása. Egészen a 10. századik alkalmazták ezeket különböző kultúrákban, például a […]

A kockajátékok már évezredek óta nagyon kedveltek az egész világon. A kockajóslás nagy valószínűséggel a sorsvetésből alakult ki. A mai jóskockák elődje az asztragalomancia lehetett, melynek alkalmazói juhcsigolya csontokat használtak. Ezeknek a csontoknak négy oldala volt, melyeknek külön-külön értéket adtak, így váltak alkalmassá a kockázása. Egészen a 10. századik alkalmazták ezeket különböző kultúrákban, például a görögök és a rómaiak is.

A kockajóslás módja

Kockával több módon is lehet jövendőlni, de mi most a legelterjedtebbet mutatjuk be neked. Ez a módszer nagyon egyszerű. Mindössze egy dobótáblára lesz szükséged, amit magad is könnyen elkészíthetsz. Szükséged lesz egy nagy kartonlapra, melyre egy harminc centiméter átmérőjű kört kell rajzolnod. Érdemes körzővel, hogy pontos legyen a dobás. Ha ez kész, már kezdheted is a jóslást, ami a következő képen történik: három kockát kell a dobótáblára dobnod egyszerre. Azok a kockák melyek a kör belsejére estek adják majd a jóslás eredményét. A kör vonalára vagy azon kívülre esett kockákat ne vedd figyelembe.
Ha olyan szerencsétlen az eredmény, hogy csak egy kocka esett a körön belülre, és annak eredménye kisebb, mint három, akkor ismételd meg a dobást. Akkor is ismételned kell, ha egy sem esik a kör belsejébe. Ha a második dobásod is hasonlóképpen alakul, az azt jelenti, hogy az időpont nem megfelelő arra, hogy jósolj magadnak.
Mint minden jósláshoz, ehhez is társulnak fontos utasítások. Például hétfőn, vagy azon a napon, melyen vihar van, nem szabad jósolni, mert az eredmény pontatlan lesz.

kocka2.jpg ()A számok jelentése

3: nagyon kedvező dobás, ami szerencsét jelent.
4: hamarosan csalódás fog érni, onnan, ahonnan nem számítasz rá.
5: amit kívántál nemrég, most teljesülni fog. Valószínűleg egy idegen hoz majd számodra boldogságot.
6: nagy veszteség fog érni az üzleti életben, vagy az anyagiak terén, de nem kell aggódnod, mert szellemileg gazdagodás vár rád.
7: rosszindulatú pletykák áldozata lehetsz, ha nem vigyázol. Valaki alaptalanul vádol valamivel. Jobb, ha odafigyelsz.
8: jelenlegi utad nem visz sikerre, ezért ideje változtatnod dolgaidon.
9: ez a szám kedvez a szerelemnek. Ha kedveseddel vitáztatok, biztosan békülés lesz a vége.
10: a családban boldogság, a pénzügyekben szerencse vár rád.
11: egy hozzád közel álló személytől kell nemsokára búcsút venned.
12: szükséged lesz egy barátod segítségére. Egy kapcsolatban gyors döntésre lesz szükséged, azonban jobb, ha alaposan megfontolod a választ.
13: a szerencsétlenség száma. Hosszan tartó bánatot jelent.
14: új ember lép majd az életedbe, aki később nagyon fontos szerepet tölt majd be melletted.
15: légy óvatos, nehogy kétes ügyekbe keveredj, mert nem jöhetsz ki jól belőlük.
16: jó előjel. Egy jövőbeli utazást jelez, ami nagyon fontos lesz számodra.
17: egy távoli országban élő személy értékes tanácsokkal szolgál neked, fogadd meg ezeket.
18: a lehető legjobb szám. Sikert, boldogságot és nagyon közeli előrelépést jelent.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X