Főoldal > PSZICHÉ > Szerencsét hoznak és védenek ezek az apróságok

Szerencsét hoznak és védenek ezek az apróságok

boldogságezotériaszerencsevédelem
0

Írta: and

Kínai pénzérmék A kínai pénzérmék, melyek közepén egy négyszögletes lyuk található gazdagságot, fellendülést hoznak életünkbe. Helyezd el ezeket a tárgyakat a pénztárcádban, vagy az irodádban, és hamarosan látni fogod hatásait. Nem véletlen, hogy a legtöbb helyen hármasával árulják ezeket egy piros szalaggal összekötve, ami fokozza a hatást. Ám figyelj oda, nem jó, ha túlzásba esel: […]

Kínai pénzérmék

A kínai pénzérmék, melyek közepén egy négyszögletes lyuk található gazdagságot, fellendülést hoznak életünkbe. Helyezd el ezeket a tárgyakat a pénztárcádban, vagy az irodádban, és hamarosan látni fogod hatásait. Nem véletlen, hogy a legtöbb helyen hármasával árulják ezeket egy piros szalaggal összekötve, ami fokozza a hatást. Ám figyelj oda, nem jó, ha túlzásba esel: a háromnál több, vagy éppen öt pénzérméről úgy tartják, hogy éppen ellenkezőleg hat, nehezíti a fellendülést.

Szélcsengő

A szélcsengők manapság egyre kedveltebb dekorációk a lakásokban. A Feng Shui szerint ezek távol tartják a rossz csít, vagy elzárják a gyorsan áramló csí útját. A csengettyű hangja azt jelzi, hogy az energia jól áramlik. Bárhova felakaszthatod, ahol a szél bele tud kapni, azonban arra ügyelni kell, hogy ne legyen túl közel a bejárati ajtóhoz, mert így nem engedi be az energiákat. Egy másik nézet szerint viszont azért kell az ablakokba és az ajtókba akasztani, hogy megakadályozza, a rossz szellemek bejutását otthonunkba, így megvéd tőlük.

szerencse2.jpg ()Nevető buddha

A nagy pocakkal, mosolygósan ábrázolt buddha a bőség és a gazdagság szimbóluma, mivel neki is van mit ennie. De ezen kívül a vidámság szimbóluma is. Úgy tartják, hogy ha naponta megsimogatjuk a hasát, akkor hoz igazán nagy szerencsét. Szobrokon gyakran ábrázolják együtt kisgyerekkel, ami a gyermekáldást szimbolizálja, az ilyen szobrokat inkább a hálószobában jó elhelyezni. A buddha szobrot úgy helyezd el a szobában, hogy szemmagasságban, vagy magasabban legyenek, így mindig fel tudsz nézni rá.

Elefántok

Az elefántok jelképét már az ősidők óta hatalmas tisztelet övezi. Kínában úgy tartják, hogy a fizikai és mentális erő jelképe. A keleti emberek szerint ez a szimbólum szerencsét hoz, ha a lakásban helyezed el, azonban ha ilyen szobrokat szeretnél beszerezni, nagyon figyelj, hogy az ormánya felfelé álljon, mert csak így hozza el a szerencsédet. Egyesek szerint, ha az ablaknak háttal állítod, megakadályozza, hogy a pénz kifollyon a lakásból, de teheted a bejárati ajtó mellé is, hogy védelmet nyújtson. Mások úgy gondolják, hogy ha apró papírdarabokra felírod kívánságaidat és az orrmányához teszed, akkor azok teljesülnek.

Amulettek

Egyre népszerűbbek a különböző isteneket ábrázoló amulettek, melyek olyan apró szépen kidolgozott szobrok, amik még a legkisebb táskában is elférnek, így mindig veled lehetnek, hogy segítsenek. A nagy hasú Ganésa a legnépszerűbb hindu istenség. Jóindulatú segítségével elhárítja az akadályokat az emberek elől, hogy sikeresek legyenek abban, amibe belekezdenek. Másik tökéletes amulett lehet Saraswati, aki a tanulás és tudás istennője, így egyértelmű, hogy az intelligenciánkra hat. Gyakran ábrázolják zenélő pózban, amikor lantján jártszik, de egyes ábrázolásain nem lantját tartja, hanem kezeit védelmező, áldásosztó mudrában tartja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X