Főoldal > PSZICHÉ > Szingli vagy? Élvezd ki!

Szingli vagy? Élvezd ki!

egyedülállóelőnyszingli
0

Írta: and

Használd ki a szingliség előnyeit! Nem próbáljuk elhitetni veled, hogy az élet nem párban szép. Ettől függetlenül minden nőnek adódhatnak hosszabb-rövidebb szakaszok az életében, amikor egyedülállóként, pasi nélkül él. Ha te is épp egy ilyen időszakban vagy, ne felejtsd el, hogy a szingliségnek rengeteg előnye is akad. Miért is búslakodnál, és esnél kétségbe pusztán azért, […]

Használd ki a szingliség előnyeit!

Nem próbáljuk elhitetni veled, hogy az élet nem párban szép. Ettől függetlenül minden nőnek adódhatnak hosszabb-rövidebb szakaszok az életében, amikor egyedülállóként, pasi nélkül él. Ha te is épp egy ilyen időszakban vagy, ne felejtsd el, hogy a szingliségnek rengeteg előnye is akad. Miért is búslakodnál, és esnél kétségbe pusztán azért, mert épp nincs melletted egy férfi, ahelyett, hogy a pozitívumokra koncentrálnál, és megpróbálnád a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből. Lesznek még hosszú, akár a sírig tartó kapcsolataid életedben, de amíg a következő lovag nem bukkan fel a láthatáron, használd ki a szingliség előnyeit!

Legyél sokat azokkal, akiket szeretsz!

Egy párkapcsolat mindig időbefektetéssel jár, megkívánja, hogy kettesben is töltsetek időt, így nehezebb az életed többi területére is ugyanúgy koncentrálni. Használd ki a szabadidődet, és fordíts nagyobb figyelmet a családodra. Meglátogathatod a nagymamádat és a szüleidet, a rég nem látott unokatesókat, így egy kis örömet csempészhetsz a saját, és az ő életükbe is. A barátaiddal is több időt tölthetsz, csaphattok lelkizős, romantikus vígjátékokat nézős, koktélozós, vidám csajos estéket a lányokkal.

szingliuj2.jpg ()Fordíts több időt magadra!

Fordíthatsz több időt azokra a dolgokra, amelyek fontosak neked, amiket szeretsz csinálni, és amikre nem jutna időd egy párkapcsolatban. Olvashatsz hosszú regényeket, forró habfürdőket vehetsz, sportolhatsz akár minden nap. Vedd sorra azokat a terveidet és vágyaidat, amiket elhanyagoltál az elmúlt években, és valósítsd meg őket, legyen szó akár nyelvtanulásról, utazásról, vagy valamilyen kreatív tevékenységről. Jó dolog, ha van időd rendbe tenni a lelkedet, és végiggondolni, hogy ki is vagy valójában, és mit vársz még az élettől.

Próbálj ki új dolgokat!

Amellett, hogy beteljesíted a régi vágyaidat, itt az ideje, hogy olyan dolgokat is kipróbálj, amikre korábban nem is gondoltál. Élj meg kalandokat, menj el bungee jumpingolni, stoppolj külföldre, karaokezz, mondj mindenre igent! Még egy jól működő párkapcsolat is kevesebb teret enged az őrült, szabadságot megkívánó kalandoknak, így most használd ki az időt, amíg lehet.

Flörtölj és ismerkedj!

Még egy nagy előnye annak, ha egyedülálló vagy, hogy azzal ismerkedsz, és flörtölsz, akivel csak szeretnél. Járhatsz többet társaságba és szórakozni, és bűntudat nélkül mosolyoghatsz a neked tetsző pasikra. Belefér a szenvedélyes tánc is, és nem kell, hogy legyen a dologból valami komolyabb, a flörtölés önmagában is izgalmas. Persze, ha ahhoz van kedved, akár az egyéjszakás kalandok izgalmát is átélheted.

Legyél rendetlen!

Használd ki, hogy azt csinálsz a szobádban, vagy a lakásodban, amit csak szeretnél. Nem kell minden nap elmosogatnod, nem kell senkinek a koszos alsóit kimosnod, és főznöd sem kell, ha nincs kedved. Persze ne hanyagold el magad teljesen, de egy kis lazaságot most igazán megengedhetsz magadnak!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X