Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp – 1. hét (január 3-9.)

Wellness horoszkóp – 1. hét (január 3-9.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Kiapadhatatlan energia jellemez, a szokásos, fejjel a falnak módszer helyett a józan belátásodat is előveszed. Újévi fogadalmad megtartását az ilyen stabil időszakban szerencsés megkezdeni: remélhetőleg elhatároztad, kezedben a pezsgős pohárral, hogy ez lesz az utolsó. Nem csak ezen a héten, hanem szinte az egész, előtted álló évben megfontoltan kellene […]

KOS (március 21 – április 20.)

Kiapadhatatlan energia jellemez, a szokásos, fejjel a falnak módszer helyett a józan belátásodat is előveszed. Újévi fogadalmad megtartását az ilyen stabil időszakban szerencsés megkezdeni: remélhetőleg elhatároztad, kezedben a pezsgős pohárral, hogy ez lesz az utolsó. Nem csak ezen a héten, hanem szinte az egész, előtted álló évben megfontoltan kellene táplálkoznod, és ebbe bizony nem csak az étel, hanem az ital is beletartozik.

BIKA (április 21 – május 20.)

Az év első hetében hasznodra lehet az a végtelen vonzerő, aminek birtokában vagy. Pozitív kisugárzással több embert is barátoddá tehetsz, arra azonban figyelj, hogy túlzottan ne bízz senkiben, és engedd meg az időnek, hogy kialakuljon, az új ismerősök sorából kik maradnak meg valóban barátnak. A népszerűség jó, több területen is eredményes lehetsz általa. Különösen jól alakulhat a helyzeted, ha tanulsz és éppen a vizsgáidra készülsz.

IKREK (május 21 – június 21.)

Meglehetősen szertelen lehetsz. Talán szívesebben töltenéd a napjaidat egy kellemes, meleg tengerparton, de most ez nem jöhet létre. Sokat segíthet egy lazító, illatos fürdő. A hét első napjaiban képzelőerőd lehetővé teszi, hogy néhány gyertyával, fürdőolajjal, és egy vastag, meleg törülközővel fejedelmi kényelmet varázsolj magadnak a fürdőszobádban. Pihend ki magad, rendezd a gondolataidat. A szertelenséget ennek köszönhetően pedig szinte elfújják majd.

RÁK (június 22 – július 22.)

Határozd el magad bátran – így, az év elején általános szokás a fogadkozás. Te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy hosszú távra is tervezhetsz. Hagyatkozz a fantáziádra. Különösen a hét második felében szárnyalnak a gondolataid. Az új határidőnaplódban nyiss egy oldalt a terveid számára. Írd le, olvasgasd naponta és hidd el, hamarosan biztató jelek mutatják majd, jó úton jársz.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

A kollégák  szerveznek egy jó kis csapatot, akik ezentúl együtt járnak konditerembe. Ki ne hagyd ezt a lehetőséget! Túl azon, hogy jó társaságban leszel, végre megmozgathatod magad. Emlékszel, hogy a múlt évben hányszor határoztad el magad? Most már nincs haladék, de szerencsére te is érzed a mozgás szükségességét. A hét utolsó napjaiban azonban lassíts. A pároddal töltött órák nyújthatják a legtöbbet.

SZŰZ (augusztus 23 – szeptember 23.)

Szerencsés vagy ha még két-három napot otthon maradhatsz. Örülsz az új évnek, az új gondolatoknak. Elképzeléseidet most azonnal szeretnéd megvalósítani, ezért szívesebben töltenéd magadban az időt. Ha van partnered, tőle is számíthatsz kedvező fordulatra, vagy érdekes meglepetésre. Fontos lenne a hét második felében feleleveníteni régi barátságokat, ismeretségeket. A szíved mélyén már nagyon hiányoznak ezek az emberek.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Valószínűleg megviselt az év vége. Legyen az a jelmondatod, hogy „nem sietek sehova”. Amúgy is szeretsz lustálkodni, akkor miért is ne kezdenéd az új évet ezzel a kedvenc foglalatossággal? Szabadidődben olvass egy könnyű, szórakoztató regényt, lapozz át magazinokat. Az internetes böngészést nem kötelező elkezdeni még. Pihentesd a szemed, és ezzel jókora fejfájást előzöl meg.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Az új év elején is tart a sikerszériád. Egy napot sem szeretnél kihagyni. Helyesen is gondolod! Itt az idő, hogy felkeress egy kozmetikai szalont, esetleg egy frissítő masszázs is szóba jöhet. Lényeg, hogy megteremtesd magadnak azt a jó érzést, amivel könnyedén indíthatod az új esztendőt. A hét közepén szellemileg is nagyon eredményes lehetsz. Bármilyen feladat vár, azt a legmagasabb színvonalon tudod elvégezni.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Családi körben érheted el a legnagyobb sikereket, és tehetsz szert a legtöbb elismerésre. Talán néhány embernek még így az év elején tudod csak átadni az ajándékaidat, tehát az ünnepnapok kitolódnak. Szükséged is van arra, hogy bezsebeld a dicséreteket. A jó alaphangulat nem csak a te, hanem környezeted napjait is bearanyozza. Ha a barátaiddal szeretnél bármilyen közös vállalkozást, annak anyagi feltételeit e héten beszélhetitek meg.

BAK (december 22 – január 20.)

Mivel a Nap a te jegyedben jár, nem múlhat el lustán egyetlen pillanat sem. Gyakran érzed úgy, hogy bizonyos dolgokhoz csak te értesz. Ami a karrierépítést illeti, keresve sem találhatnál alkalmasabb szakaszt. Józanul, gyakorlatisan közelíted meg a problémákat.  Aktivitásodtól függetlenül szükséged lenne valakire, akivel esténként lelkizhetnél egy kicsit. Nem biztos, hogy teljesen a bizalmadba fogadod, de egy kiadós beszélgetés a javadra válik.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Lassan vége annak a szakasznak, amikor szétforgácsoltad az erődet. Sokkal jobb a koncentrálóképességed, mint akár csak néhány nappal ezelőtt. Számodra nem az év végi, hanem inkább az év eleji számvetés a megfelelőbb. Ezen a héten átnézheted a pénzügyeidet, fogadalmat tehetsz, hogy a jövőben okosabban és célorientáltan gazdálkodsz. Éppen itt az ideje a megfontolt tervezésnek, ha eredményt szeretnél elérni.  

HALAK (február20 – március 20.)

Érzékeny lelkednek nagy szüksége van a nyugalomra. Az új év első hetében ennek nincs is semmi akadálya. Feltehetően lezártál egy korábbi kellemetlen ügyet. Most már csak előre kell nézned. Próbálj napi rendszerességgel meditálni. Gyakorlással és türelemmel viszonylag hamar elsajátíthatod ennek technikáját. A hét közepén jót tesz a hangulatodnak, ha a barátaiddal töltöd az idődet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X