Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp – 2. hét (január 10-16.)

Wellness horoszkóp – 2. hét (január 10-16.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Feszültségoldásra legfeljebb a hét második felében számíthatsz. Olyan vagy, mint egy erőmű, amit soha nem lehet leállítani. Feladatokat keresel magadnak, kiéled a benned lakozó versenyszellemet. Jót tesz, ha találkozol a barátaiddal. Néhány beszélgetés olyan irányt vehet fel, amitől számtalan briliáns ötleted támad. Családtagjaid miatt aggódsz, pedig semmi okod rá. […]

KOS (március 21 – április 20.)

Feszültségoldásra legfeljebb a hét második felében számíthatsz. Olyan vagy, mint egy erőmű, amit soha nem lehet leállítani. Feladatokat keresel magadnak, kiéled a benned lakozó versenyszellemet. Jót tesz, ha találkozol a barátaiddal. Néhány beszélgetés olyan irányt vehet fel, amitől számtalan briliáns ötleted támad. Családtagjaid miatt aggódsz, pedig semmi okod rá. Mindegyikük képes az önmegvalósításra.

BIKA (április 21 – május 20.)

Legszívesebben megállítanád az időt. Jól érzed magad, fontos területeken, így például tanulmányokban, új ismeretek megszerzésben sikeres leszel. A hét második felében legyél résen, ha valaki nagyon a kedvedben akar járni és csábítóbbnál csábítóbb édességekkel kínál. Most szinte minden falat duplán számít. Meglepődsz majd, ha a hét végén ráállsz a mérlegre!

IKREK (május 21 – június 21.)

Munkában és magánéletben is rámenős leszel. Mindez annak a sok sikernek köszönhető, amit  a szakmád területén sikerült mostanában elérned. Ha jó és inspiráló a munkahelyi közeg, otthon, a családoddal is sokkal vidámabb vagy. Sportolni persze továbbra sincs kedved. Miért halogatod a döntést? Keress olyan lehetőségeket, ahol nem csak a mozgás-, hanem társasági igényedet is kielégítheted.

RÁK (június 22 – július 22.)

Egészen különleges vonzerővel rendelkezel. Végre azt is belátod, hogy nem alaptalan a sok dicséret, bók, amit kapsz. Amint egy kicsit lazábban kezeled a dolgokat, az egész életed gördülékenyebben zajlik. Van  egy titkos rajongód is, aki a háttérből figyel. Nagyon sokat jelent az önbecsülésednek ez az imádat, és az is, hogy végre olyasmivel is megbíznak, ahol a tehetségedre és empatikus képességedre van szükség.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Fitten, vidáman élsz. Igen, ez így rendben is lenne, ha nem terhelnéd túl magad. Mint általában, úgy a sportban sem ismered a mértéket. Készíts edzéstervet, és a szabadidődben foglalkozz más dolgokkal is, ne csak a futógépeket látogasd. Különösen fontos ez most a téli időszakban, amikor egyre többször érzed a hideget a csontjaidban és az ízületeidben. Párkapcsolatban felmerülhet a gyermekvállalás kérdése.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Lehetőleg ne vállalj plusz munkát. Éppen eléggé felidegesítetted magad azzal, hogy a kollégák közül sokan túl lazán teszik a dolgukat, te pedig szeretnél a pontosság mintapéldája lenni. Annyira igyekszel, hogy lassan nevetségessé teszed magad, a rengeteg feszültség pedig a gyomrodnak árt. A hét második felében savkötő gyógyszerek helyett inkább igyál nyugtató teát, és menj ki a szabadba sétálni.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Legjobb lenne, ha egy kényeztető masszázzsal indítanád a hetet. Lassúnak és unalmasnak látod a világot. Így felfrissülhetnél, és a szemléleted is változna. Családod több terhet ró rád, mint az számodra még elfogadható lenne. Sok energiát fektetsz az otthoni dolgokba, és most kevesebb jut önmagadra. Meg kell találnod az egyensúlyt, hiszen a születési jegyed szerint csak akkor tudsz nyugalmat találni.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Elhatározod, hogy idén kipróbálod a síelést. Talán a munkahelyen kapsz bátorítást valakitől. Az illető azonban többet is szeretne kihozni ebből a sítúrából, mint ártatlan lesiklás a hegyoldalon. Ha stabil kapcsolatban élsz, a párod esetleg rossznéven veheti a kilengést. Ezen a héten fontos szerepet kap a pénz is. Minden kiadásodat tervezd meg szigorúan, mivel képes leszel elcsábulni.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Hihetetlenül laza vagy. Most aztán senki nem tudna kihozni a sodrodból. Ez a nyugalom és harmónia teljesen átszövi a napjaidat. Sok tekintetben meggondolatlan is lehetsz, így például óvatosan és figyelemmel kezeld a háztartási gépeidet. El sem hinnéd mi minden okozhat balesetet. Ha valamilyen téli sportot űzöl, ne felejts magaddal vinni izomlazító krémet, és bemelegítés nélkül semmit ne kezdj el.

BAK (december 22 – január 20.)

A Nap a te jegyedben jár, tehát biztos, hogy te vagy a Zodiákus kegyeltje. Ennek ellenére nem mindig érzed annyira felhőtlenül boldognak magad. Sok a munka és sokféle új, eddig nem tapasztalt dologgal kell szembesülnöd. Bárhogyan lesz is, abban biztos lehetsz, semmi nem történik hiába. A hét második felében meglepve tapasztalhatod, hogy akit korábban ellenfélnek hittél, beáll melléd segíteni.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Olyan helyről kaphatsz segítséget, amiről nem is álmodtál. Soha nem keresed az olyan kapcsolatokat, ahol és akikkel a karrieredet építhetnéd. Most azonban ezek a kapcsolatok keresnek meg téged. Ingyen ugyan nem adják a sikert, de megmutatják a könnyebb, egyszerűbb boldogulás útját.  A hét második felében semmiképpen ne menj sapka és sál nélkül a szabadba, ugyanis könnyen meghűlhetsz.

HALAK (február 20 – március 20.)

Fantasztikus az önbizalmad. Addig szuper, amíg ezt a plusz töltetet jó irányban hasznosítod, óvatlan azonban ne legyél. Egy felettesed megpróbál rávenni olyasmire, ami nem is a te dolgod, ráadásul a későbbiek során visszaüthet az előmeneteled rovásra. Mondj bátran nemet. Közérzeted is kitűnő. Étkezésben azonban nem árt a mértéktartás. Talán már az év végén magadra szedtél néhány kilót, ezt nem kellene fokozni.    


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X