Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp – 3. hét (január 17-23.)

Wellness horoszkóp – 3. hét (január 17-23.)

0

Írta: and

KOS (március 21-április 20.) Ezen a héten mindent megteszel azért, hogy megfelelően működjenek az emberi kapcsolataid. Hosszú távú terveidet is csak akkor indíthatod útjukra, ha engedsz a makacsságodból és elhiszed, hogy egyedül lényegesen nehezebb. Nagyon sok munka vár. eléggé fárasztó, ugyanakkor élményekkel teli, pezsgő napoknak nézel elébe. Jó lehetőséged adódik, ha tanulsz, vagy éppen tanítasz. […]

KOS (március 21-április 20.)

Ezen a héten mindent megteszel azért, hogy megfelelően működjenek az emberi kapcsolataid. Hosszú távú terveidet is csak akkor indíthatod útjukra, ha engedsz a makacsságodból és elhiszed, hogy egyedül lényegesen nehezebb. Nagyon sok munka vár. eléggé fárasztó, ugyanakkor élményekkel teli, pezsgő napoknak nézel elébe. Jó lehetőséged adódik, ha tanulsz, vagy éppen tanítasz.

BIKA (április 21 – május 20.)

A pénzügyek egy kicsit felborítják a heti programodat, de azt semmiképpen ne engedd, hogy az indulataidat is felkorbácsolják. Vannak összegek, valószínűleg nem is kevés, amit ki kell fizetned. Ezek alól kibúvó nincs. Azonban ha kizárólag csak a költségeiden gondolkodsz, újabb és újabb terhek szakadnak a nyakadba. Így tehát ha átutaltad a kérdéses összeget, könyveld el magadban sikerként és lépj tovább.

IKREK (május 21 – június 21.)

Kapkodósan indul a heted. Egyszerre mindent szeretnél elvégezni és sokféle dologba bele is kezdesz. Persze szokás szerint szinte semmit nem viszel végig. Legjobb lenne kialakítani valamiféle önkontrollt és a jövőben, ha hasonló érzések kerítenek hatalmukba, inkább vegyél egy lazító fürdőt. Néhány csepp, egzotikus illatú fürdőolaj és egy gyertya csodákat tehet. Másnap lényegesen összeszedettebb lehetsz a munkádban.

RÁK (június 22 – július 22.)

Munka és magánélet szempontjából is kedvező a heted. Nagyon szeretnéd, hogy családodban minden a legoptimálisabban sikerüljön, legyen ez akár egy közös program, de lehet egy új berendezési tárgy beszerzése, vagy egy átrendezés a lakásban. Ha van párod, a közös élet eltervezése most mindennél fontosabb. Olyan helyzet állhat elő, amikor te vagy az irányító, és a párod elfogadja a döntéseidet.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Nagyon jó a beleérző képességet. Nincs ez mindig így, tehát ezt a rendkívüli lehetőséget, alkalmi adottságot használd ki. Szerelemben új élményekkel gazdagodhatsz. Egy baráti összejövetel, vagy akár csak egy röpke találkozás hozhat számodra valakit, aki még nagyon fontossá válik a számodra. Hidd el, most semmi plusz csillogásra nincs szükséged. Megnyerő egyéniségeddel bárkit elvarázsolsz.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Ez egy szerelmes hét. Valóban csak ritkán adódik ennyire érzelemgazdag időszak. Különösen neked, aki sokszor ok nélkül aggodalmaskodsz, és még ott is a problémákat keresed, ahol több az öröm, mint a gond.  A hét közepén figyelj oda, hogy mit eszel. Bármilyen hivatalos ebéden, vacsorán veszel részt, ne érezz kényszert, hogy minden megegyél. Kávéval pedig különösen óvatosan bánj.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Fontos döntést hozhatsz. Érintheti a munkádat, esetleg egy magasabb pozíciót vagy külföldi munkalehetőséget pályázhatsz meg. Mindenesetre ne kapkodd el a választ még akkor sem, ha sürgetnek. A hét közepén sokat gondolsz egy régebbi munkahelyre, az ott megismert kollégákra, akikre szinte mint családtagokra tekintettél. Szerencsére meglehetősen laza természeted van, akin csak ideig-óráig tud kifogni a nosztalgia.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Magánéleted még akkor is szent, ha most éppen néhány ellendrukker is felbukkan. Te sokkal mélyebben tudod megélni az élet nagy kérdéseit, mint mások. Így tehát hidd el, hogy igazad van, és jó úton jársz. A hétvégén találkozhatsz néhány régi baráttal, akik biztosítanak a támogatásukról. Nekik bátran elmondhatod, hogy a kedvesed és te éppen milyen nagy dologba vágtok bele.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Jó lenne lassan elszánni magadat, hogy ne ugorj bele mindenbe, és ne vállalj el mindent. Sok esetben mások helyett is te viseled a felelősséget és a következményeket. A hét elején éppen egy ilyen téma lehet, ami kibillent a lelki egyensúlyodból. Mielőtt hisztérikusnak tartanának, inkább vegyél mély levegőt, menj ki rövid időre a szabadba. Otthonodba pedig mielőbb szerezz be egy szép, nyíló virágot.

BAK (december 22 – január 20.)

A nagy átalakulás, átalakítás egyik fontos lépcsőfoka előtt állsz. Ezen a héten is sokat tehetsz azért, hogy karriered egyre stabilabban épüljön. Megbízhatóságodnak most már híre van. Ez sokat kamatozhat, ha új feladatokat vállalsz, vagy önálló vállalkozást kezdesz. A hét közepén a pároddal is egyeztetsz. Mindent bevetsz, – ha kell még könnyeket is – hogy támogassa az elképzeléseidet.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Olyan titkok birtokába juthatsz, amik segíthetnek a jövőd építése szempontjából. Ez jó hír, azonban kevés ahhoz, hogy valóban eredményes legyél. A hét közepén használd ki a csillagok kedvező hatását, amennyiben munkahelyváltásra készülsz. Olyan barátokkal vagy támogatókkal veheted fel a kapcsolatot, akik nagyon jó véleménnyel vannak a tehetségedről, és még segíteni is hajlandóak.

HALAK (február 20 – március 20.)

A Zodiákus jegyek sorából te vagy az, akinek legnagyobb az empatikus képessége. Ezen a héten ki is használhatod ezt az adottságodat. Sokan kérik a segítségedet. Néhány olyan barátnőd is felkereshet, akiket mindig megfontoltnak és határozottnak gondoltál. Most neked is nagyon jól jön, hogy legalább szavakkal mások segítségére siethetsz. Önbizalmad növekszik és tele vagy jó érzésekkel.  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X