Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp – 4. hét (január 24-30.)

Wellness horoszkóp – 4. hét (január 24-30.)

0

Írta: and

KOS (március 21-április 20.) Egy jó hét, egyben az év egy kiemelten jó szakasza is kezdődik a számodra. A szerencsét hozó Jupiter elérte a születési jegyed. Ez persze nem jelenti azt, hogy mától minden az öledbe hullik, de lényegesen könnyebbé válik az életed és sokkal több kedvező lehetőséged adódik, mint korábban. Arra azonban figyelmeztetlek, hogy […]

KOS (március 21-április 20.)

Egy jó hét, egyben az év egy kiemelten jó szakasza is kezdődik a számodra. A szerencsét hozó Jupiter elérte a születési jegyed. Ez persze nem jelenti azt, hogy mától minden az öledbe hullik, de lényegesen könnyebbé válik az életed és sokkal több kedvező lehetőséged adódik, mint korábban. Arra azonban figyelmeztetlek, hogy a Jupiter könnyelművé is tehet. Különösen az étkezések területén kellene fékezned magad.

BIKA (április 21 – május 20.)

A mindennapi jólléted elengedhetetlen feltétele, hogy biztonságban érezd magad. Mostanában a munkád területén tapasztalhatsz kedvező változásokat. Apró lépesek ezek, de ha minden nap egy kicsivel előrébb jutsz, hamarosan elégedett lehetsz a teljesítményeddel. Feltehetően több költséged lesz, mint gondoltad. Ilyenkor, az év első hónapjaiban több kötelező befizetnivalód is akad. Szerencsére ezeket higgadtan fogadod.

IKREK (május 21 – június 21.)

Nagyszabású tervek foglalkoztatnak. Olyan területen szeretnéd kipróbálni magad, ami messze esik eredeti foglalkozásodtól vagy képzettségedtől. Éppen ezért elképzelhető, hogy újra beülsz az iskolapadba. Szellemileg rendkívül aktív szakaszban jársz, így bármit is tanulsz, abból csak hasznod lehet. A hét második felében pesszimistává válhatsz. Nincs okod rá. Egyszerűen csak téli fáradtság, amit könnyen ellensúlyozhatsz vitaminokkal.

RÁK (június 22 – július 22.)

Összetorlódott a munkád, és úgy érzed, hogy a hullámok is összecsapnak a fejed fölött. Hidd el, a hétfő reggel kivételével az összes többi napod remek lesz. Sikerül egy fontos családi ügyet is megoldanod. Elképzelhető, hogy egyik családtagod segít üzleti kérdésben, vagy éppen együtt dolgoztok egy új elképzelésen. A párodtól többet vársz, mint korábban. Nehezen viseled, ha lusta. Szeretnéd, ha nem kellene mindig, mindent neked kitalálni.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Imádod, ha szeretnek és tisztelnek. A héten azonban könnyen csapdába eshetsz. Elhiszel olyan hízelgő szavakat is, amikkel valójában félre akarnak vezetni. Amikor pedig kiderül az igazság, melankóliába esel. A hét második felében sokat javít a hangulatodon, ha engeded magad elcsalni a kollégákkal egy vidám, esti programra. Egy karaoke est teljesen feldob. Semmivel nem kell törődnöd, mindenki a barátod, és végre jól kikiabálhatod magad.  

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Sok energiát fektetsz a munkádba. Új feladatot is kapsz. Öröm helyett azonban eleinte inkább csak a hátráltatást érzed. Néhány napot szentelj annak, hogy alaposan átgondolod a dolgaidat és megtalálod azokat a biztos pontokat, amikre mindig támaszkodhatsz.  Hatalmas energiád van. Jó időbeosztással és sokkal kevesebb idegeskedéssel kedvező eredményeket érhetsz el. A hét elején pénzügyekben ne engedd magad félrevezetni.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Szereted az ilyen békés, kiegyensúlyozott napokat, amikkel indul a heted. Magánéleted is harmonikusan alakul, még akkor is, ha egy kis félreértés néhány órára árnyékot vethet a legstabilabb kapcsolatra is.  Ha kreatív területen dolgozol, használd ki a most utadba kerülő lehetőségeket. Mivel imádod a társaságot, ezen a héten mozgósítsd a barátaidat. Szervezz közös edzést, vagy más közös szabadidős programot.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Még akkor is a kedvedben járnak a csillagok, ha eleinte nem érzed. A hét elején inkább csak a gondjaiddal foglalkozol, azonban ahogy múlnak a napok, egyre többet jelentenek számodra a lelki élmények. Rájössz, hogy mindent nem lehet pénzzel mérni. Sokféle, korábban felvetett kérdésedre éppen ez az elmélyült lelkiség adhatja meg a választ. A hét végére nagyon jó hírt kapsz pénzügyi vonalról.

NYILAS (november 23 – december 21.)

A túlzott optimizmus most csapdát rejthet. Valaki a baráti körből esetleg pénzt kér kölcsön, és esze ágában sincs visszaadni, vagy éppen más módon használja ki a jóhiszeműségedet. Érdemes lenne egy nyugodt, a lelki épülésedet szolgáló tevékenységet találnod. Iratkozz be egy jógatanfolyamra. Így nem csak a túlmozgásodtól szabadulsz, de a koncentrációdat is növelheted, és a későbbiek során a belső nyugalmadat is megtalálhatod.

BAK (december 22 – január 20.)

Szereted, amikor ilyen sok a dolgod és ilyen sokan megbíznak benned. Önbizalmad végre a megfelelő szintre kerül. Ettől te még továbbra is ugyanolyan alapos és megfontolt leszel, de legalább nem kell örökös kételyektől tartanod. Anyagi szempontból bíztató a hét. Végre kiderül, hogy amit korábban ígértek, az valóra is válik, azaz egy új tevékenységet nem csak hozomra kell elvégezned. Lassan ideje hátradőlnöd a karosszékben.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

A Nap elérte a te születési jegyedet. Eleinte kisebb kavarodást okozhat, hogy olyan emberekben is megbízol, akikben nem kellene, de ne aggódj, valódi baj nem származik a hiszékenységedből. Ez már csak így van a születésnap környékén. Mindenki sokkal felszabadultabban éli az életét. Te is úgy érzed időnként, hogy mázsás súlyok szakadnak le a válladról.

HALAK (február 20 – március 20.)

Most egy kicsit visszavonulhatsz. Jól esik a nyugalom, feltöltődhetsz. Olvass sokat, és ha teheted, menj el legalább egyszer egy gyógyfürdőbe. Egy lazító masszázs is jó hatással lehet rád. Baráti köröd bővülhet. Eleinte nem tartod szimpatikusnak az illetőt, de ha elgondolkodsz, láthatod, hogy amit te morcosnak gondolsz, az inkább sutaság. Éld bele magad a helyébe! Nem könnyű az azonnali beilleszkedés.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X