Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp – 5. hét (január 31 – február 6.)

Wellness horoszkóp – 5. hét (január 31 – február 6.)

asztrológiacsillagjegyhoroszkópjóslat
0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Jókora adag optimizmussal indítod a hetet. Minden olyan területen, ahol szükség lehet a beleérző képességedre, tanácsaidra, most otthonosan mozogsz.  Munkádban többnyire a megfontoltság jellemez, még akkor is, ha egyes napokon szinte ki sem látszol a tennivalókból. Feltehetően elvállaltál egy plusz munkát is. Kitűnő motiváló erő az érte várható jövedelem. […]

KOS (március 21 – április 20.)

Jókora adag optimizmussal indítod a hetet. Minden olyan területen, ahol szükség lehet a beleérző képességedre, tanácsaidra, most otthonosan mozogsz.  Munkádban többnyire a megfontoltság jellemez, még akkor is, ha egyes napokon szinte ki sem látszol a tennivalókból. Feltehetően elvállaltál egy plusz munkát is. Kitűnő motiváló erő az érte várható jövedelem.

BIKA (április 21 – május 20.)

Sok energiát követel a hivatásod. Szívesen áldozol rá időt, fáradtságot, csak ne lenne az a főnök, aki folyamatosan ésszerűtlen döntéseket hoz. Legalább is szerinted. A hét végén feltétlenül keress társasági programot. Lehet, hogy egy családi ünnepség az ahol a legjobbat hozhatod ki magadból. Még az is elképzelhető, hogy egy rokonodat kéred fel üzleti partnernek. Ez azonban inkább csak álmodozás, aminek kevés köze van a valósághoz.

IKREK (május 21 – június 21.)

A magánéletedben és a párkapcsolat terén puskaporosabb a levegő, mint az elfogadható lenne. Mélyedj el magadban, hogy hol is követhetted el a hibát. Túlságosan türelmetlen és követelőző lettél. A hét második felében, hogy megleld a vágyott nyugalmat, menj el egy lazító masszázsra. Meglátod, mennyire más szemüvegen keresztül nézed majd a világot.
A hét végére ne vállalj feladatokat, lazíts, pihenj!

RÁK (június 22 – július 22.)

Végre kézzel fogható sikert érsz el a munkádban. Mostanában sokszor gondoltál arra, hogy mire való ez a rengeteg befektetett energia és fáradozás. Nos, ez a hét meghozza a várva várt sikert. Elképzelhető azonban, hogy valaki (talán éppen a párod), nem osztozik az örömödben. Szeszélyes hangulatában inkább leszólja a teljesítményedet, ahelyett, hogy dicsérne. Szerencsére a főnököd és a kollégák mindenben melletted állnak.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Pároddal mozgalmas napoknak nézel elébe. Szinte egy percre nem hagy egyedül, pedig lenne néhány dolog, amihez nincs szükséged a segítségére. Remélhetőleg nem szeretnél éppen most titkos kalandba bonyolódni, mivel könnyen lebukhatsz. Sokkal jobban tennéd, ha a felgyűlt energiádat sportban vezetnéd le. Nézz szét egy lovarda környékén! Könnyen lehet, hogy a friss levegő és az állatok közelsége nyugtatóan hat majd rád.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Úgy érzed, te vagy a legjobb házi tündér. Kedved találod a legkülönfélébb háztartási teendőkben. Sikered van, ha kipróbálsz egy új receptet, de a lakás dekorálása sem okoz gondot. Szinte szárnyalsz a büszkeségtől. A hét közepén kerüld a hirtelen mozdulatokat: ne ugrálj, és ne mássz létrára! A hét végét a legteljesebb egyetértésben töltöd a partnereddel. Keressetek fel egy uszodát, gyógyfürdőt vagy válasszatok más kényeztető szórakozást.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Feltehetően a hét elején még mindig hatása alatt állsz egy hírnek, amit az egyik közösségi oldalon olvastál. Úgy érzed, ez az igazán neked való hely. Ismerkedhetsz, fecseghetsz minden felelősség nélkül. Elhatározod, hogy tovább bővíted az ismerőseid számát. A munkahelyeden is akad valaki, akivel nagyon szívesen beszélgetsz. Egyelőre többet nem szeretnél, de az egész hétvégén róla álmodozol.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)
Szerencsés vagy, ha pénzről van szó. Újabb megbízás, újabb jövedelmet hoz, de lehet az is, hogy megfontoltabban költekezel. Valóban, így február elején már nem kell sokat várnod a tavaszra, amikor kissé megújíthatod a ruhatáradat. Addig pedig fordítsd a figyelmedet az otthonodra. Ha az újévi fogadalmak sorában szerepelt az életmódváltás, máris elkezdheted az átalakítást. Elsőként vegyél két kisebb kézi súlyzót, és használd is rendszeresen.   

NYILAS (november 23 – december 21.)
Természetes optimizmusodat most néhány otthoni gond megzavarja. Egyik családtagod rapszodikus viselkedése kibillenthet téged is az egyensúlyodból. Hidd el, ez az állapot csak átmeneti. Betudható a szinte mindenkit nyomasztó téli depressziónak. Borongós hangulatodat (de a rokonodét is) könnyen orvosolhatja egy kiadós séta a szabadban. A sapkát és sálat ne felejtsd otthon!

BAK (december22 – január 20.)

Élvezd az élet apró örömeit. Bármilyen egyszerű dolog, egy jó szó, egy mosoly vagy éppen egy kedves kis állat látványa sok örömet, plusz energiát adhat. Ezen a héten megint lesz egy anyagi kötelezettséged. Lassan megszokod, hogy bizonyos összeget mindig ki kell termelned. Gondolj arra, hogy ez a pénz nem a semmibe folyik, hanem a jövőd szempontjából jelent biztosítékot.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Nagyon elszántad magad. Mikor, ha nem most? Szinte minden nap ezzel a gondolattal ébredsz. Van egy álmod, aminek a megvalósítására törekszel. Szorgalmas munkával és azzal az energiával, amit most érzel, komoly esélyed van a sikerre. Azonban ne légy önző! Máskor szinte kivétel és gondolkodás nélkül segítesz bárkinek, ezekben a napokban azonban inkább csak a saját érdekedre koncentrálsz.

HALAK (február 20 – március 20.)

A hivatást és a magánéletet soha nem tanácsos összekeverni. Tiszteled és kedveled a főnöködet, aki ha esetleg az ellenkező nem képviselője, ezen a héten még a kívánságlistádra is felkerülhet. Hidd el, a csillagok csak megtréfálják az érzelmeidet. Jobban tennéd, ha hamis illúziók helyett felkeresnéd a barátaidat és közös kulturális programot szerveznétek. Egy színházi előadás nagy élményt nyújthat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X