Főoldal > PSZICHÉ > A legszuperebb ajándéktippek Valentin-napra!

A legszuperebb ajándéktippek Valentin-napra!

ajándékötletszerelemValentin-nap
0

Írta: and

Gyertyák a szerelem ragyogásához Színes, különleges és hangulatos gyertyákkal pillanatok alatt meghitt hangulatot teremthetsz.A Fancy szív alakú mécsese fantasztikusan mutat a kád szélén, de szivárvány színeivel a lakás bármely részének pompás dísze lehet. A gyertya ára 490 Ft (www.fancyfools.hu) Ha szeretnéd a Valentin-napot meghitt, odaadó élménnyé varázsolni, lepd meg kedvesedet piros gyertyákkal, melyeket szív alakú […]

Gyertyák a szerelem ragyogásához

Színes, különleges és hangulatos gyertyákkal pillanatok alatt meghitt hangulatot teremthetsz.
A Fancy szív alakú mécsese fantasztikusan mutat a kád szélén, de szivárvány színeivel a lakás bármely részének pompás dísze lehet. A gyertya ára 490 Ft (www.fancyfools.hu)

Ha szeretnéd a Valentin-napot meghitt, odaadó élménnyé varázsolni, lepd meg kedvesedet piros gyertyákkal, melyeket szív alakú üvegformába és dekoratív, átlátszó dobozba rejtettek. A gyertyákat megrendelheted a www.mindenkiszexel.hu oldalon.

Wellness Cafe tipp: Bougies la Francaise illatgyertyák 11000 Ft (www.hephaistos.hu), szív alakú gyertya 499 Ft (www.butlers.hu)

shutterstock_33096838.jpg ()Illatozó aromák a nyugalom jegyében

A tradicionális Kusmi tea a régi orosz cárok népszerű és exkluzív forró itala volt. A modern csomagolás és az ízek összeválogatása egyediséget és különlegességet sugall. A finom, kellemes ízű teák számtalan variációban kaphatóak: kínáld meg párodat a Kusmi Sweet Love teával, mely a fekete kínai tea, az édesgyökér, a guaranamag és a rózsaszín bors édes egyvelegével csábít. A benne lévő fűszerek fokozzák a vitalitást, a selymes íz pedig egy ismeretlen világba repít.
A teát megvásárolhatod a La Petite Francaise Király utcai delikátesz üzletben. (www.diningguide.hu)

Wellness Cafe tipp: Sonnentor bio szerelem tea 50 g 740 Ft (www.bioszallito.hu), Szeretlek Mantra tea a szív felemelkedéséért 1470 Ft (www.webshop.mantraspace.hu), Szerelemtea 738 Ft (www.egeszsegbolt.hu)

Mámorító habok az erotika fokozásához

A Love Birds szappan kifejezetten a szerelmeseknek készült, csodás illóolajától megbizsereg a szív és a lélek. A jázminos illatkompozíció remekül illik ehhez a bőrpuhító, hidratáló és szeretnivaló szappanhoz. Ára most csak 1190 Ft. (www.lush.hu)

A gyömbéres vágyfokozó hab- és tusfürdő olyan ápoló, vágyfokozó esszenciákat tartalmaz, melyek a gyömbéres illattal mámorítanak. Ha pár cseppet a kádba csorgatsz, szerelmed érzékei garantáltan lángra gyúlnak. A tusfürdőt 3990 Ft-ért rendelheted a www.vagyaim.hu oldalon.

Wellness Cafe tipp: Cuoricini alla frutta gyümölcsös, szívecskés szappanok (www.nymphaeasoap.wordpress.com), érzéki, simogató masszázsolaj 1490 Ft (www.aromax.hu), illatos fürdőrózsák 1990 Ft (www.sugarshop.hu)

Inspiráló illatok csak pasiknak

Egy parfüm mindig különleges ajándék, különösen akkor, ha párod szereti a kihívásokat és rajong olyan sportolókért, mint Zinedine Zidane vagy Tyson Gay. Az Adidas új kifinomult illatával tökéletes lesz a Valentin-napi meglepetés.

Az Intense Touch elegáns fával, zölddel és fűszerekkel telített, inspiráló és kifinomult: először a fekete bors, a madárberkenye, zöld folyadékok és a rozmaring aromája csábítja el kedvesedet. A szív illatában felsejlik az alma, a kiwi és a fekete tea harmóniája, melyet tonkabab tesz telt egésszé. A magabiztos befejezést a mély alapillatok adják, a pacsuli, a cédrus, a guaicfa, a bőr akkordok, a szantálfa és a pézsma.
Az új Adidas parfüm Eau de Toilette, After Shave Lotion, tusfürdő-és dezodor változatokban már kapható az üzletekben.

Wellness Cafe tipp: Benetton Verde (www.parfumplaza.hu), Guerlain Homme Intense parfüm (www.parfumszalon.hu), Paco Rabanne 1 Million (www.douglas-parfumeria.hu)

Édes álmok a szeretet zálogával

Kiváló ajándék Valentin-napra egy plüssből készült szív alakú párna. Ha szeretnéd, a párnára szöveg is hímezhető, így emelve a meglepetés egyediségét. A párnát 1440 Ft-ért megvásárolhatod a www.1ajandek.hu weboldalon.

Jutalmazd meg a pasidat szívecskés boxerrel – akár fekete, akár piros színben – és biztosítsd arról, hogy nem hagyod sokáig hódítani benne.(www.harisnyadiszkont.hu)

Wellness Cafe tipp: Playboy párna – I love – piros/fekete 5400 Ft (www.mindenkiaruhaza.hu), Kissme Baby boxer 1390 Ft (Tezenis), Garfield szíves sízokni 790 Ft (www.harisnyadiszkont.hu)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X