Főoldal > PSZICHÉ > Ez vár rád a nyúl évében

Ez vár rád a nyúl évében

előrejelzéshoroszkópnyúl éve
0

Írta: and

Patkány Egyenes és becsületes ember. Keményen dolgozik, és jól takarékoskodik. Kedveli a társaságot, de baráti köre nagyon szűk, szereti a kizárólagosságot. Ideális párja lehet a Sárkány, az Ökör és a Majom. Függőben lévő, nyugtalanító ügyeid rendeződnek. Anyagi problémáid adódhatnak, de ezeket ellensúlyozni tudod, és bár kisebb veszteséggel, de jól jössz ki a dolgokból. Ökör Megbízható, […]

Patkány

Egyenes és becsületes ember. Keményen dolgozik, és jól takarékoskodik. Kedveli a társaságot, de baráti köre nagyon szűk, szereti a kizárólagosságot. Ideális párja lehet a Sárkány, az Ökör és a Majom.

Függőben lévő, nyugtalanító ügyeid rendeződnek. Anyagi problémáid adódhatnak, de ezeket ellensúlyozni tudod, és bár kisebb veszteséggel, de jól jössz ki a dolgokból.

Ökör

Megbízható, nyugodt, szereti az egyszerű dolgokat. Megbízhatóságának köszönhetően jól helyt áll felelős beosztásokban. Párja lehet a Kakas, a Patkány és a Kígyó.

Az előző évben felgyűlt problémáidat most megoldhatod, és így az egész éved nyugodt lesz. Munkádban nagy sikerek várnak rád, azonban magánéleted kellemetlen fordulatot vehet.

Tigris

Meggondolatlan és lázadó, de hatalmas életszeretete másokra is ösztönzően hat. Párja lehet a Ló, a Sárkány és a Kutya.

Előnyös és boldog év vár rád. A munkában és a magánéletben is jók a kilátásaid, az akadályokat könnyedén leküzdheted a barátaid segítségével.

Nyúl

Jó barát, okos és békeszerető ember. Szívesen mutogatja tehetségét. Ideális párja lehet a Bárány, a Kutya és a Disznó.

Valóra válthatod a terveidet. A munkádban légy szorgalmas, ötleteid elismerést hoznak majd neked. Végre sikerül rendezned egy függőben lévő kapcsolatod, aminek pozitív vége lesz. Szerencsés vagy, bármibe fogsz, sikeres leszel.

Sárkány

Nagylelkű, tele van élettel. Állandóan harcol valamiért, így tudja személyisége legjavát adni. Párja lehet a Patkány, a Kígyó, a Kakas és a Majom.

Végre kiélvezheted, hogy nyugalom vár rád párkapcsolatodban és hivatásodban is. Kevés vitában és nézeteltérésben lesz részed, de sokszor rád mosolyog majd a szerencse.

Kígyó

Igazi gondolkodó jegy. Leggyakrabban filozófus, politikus vagy pénzügyi szakember lesz belőle. Párja lehet a Kakas, az Ökör, a Sárkány és a Kutya.

Szakmai életed nagyon sikeres lesz, előléptetésre és sikerekre számíthatsz. Munkád és családod nagyon sok idődet elveszi, de néha állj meg és élvezd a helyzeted. A pénzügyekben légy óvatos.

Szeret a figyelem középpontjában lenni. Szeret a tömegben lenni, jellemzőek rá a hírtelen érzelmi kitörések, de haragja gyorsan elszáll. Párja lehet a Bárány, a Kutya, a Tigris és a Kakas.

Kifejezetten szerencsés év elé nézel. Sok öröm vár a családodban, minden kapcsolatod tökéletesen működik. Végre rendeződik majd a pénzügyi helyzeted is, lehetőséged lesz befektetni vagy félretenni.

Bárány

A legnőiesebb jegy, akit az érzelmei uralnak. Pesszimista és bizonytalan, de belül kitartó. Párja lehet a Ló, a Disznó, a Nyúl és a Majom.

Munkádban gondokkal kell szembenézned, melyek megoldása a múltban keresendő. De ne ess kétségbe, szedd össze magad és légy higgadt. Talán még hasznot is húzhatsz a helyzetből. Kapcsolataidban légy türelmes, apró nézeteltérések várhatnak.

Majom

Okos, barátságos és gátlástalan. Nagyon lelkes, de hamar beleun a dolgokba. Képes bármilyen problémát megoldani. Párja lehet a Sárkány, a Patkány és a Bárány.

Családi életedben nyugalom jön, végre sikerül lehiggadnod. Munkádban nem érsz el jelentős eredményeket, de ezzel ne is foglalkozz most.

Kakas

Kívülről magabiztosnak tűnik, azonban egyáltalán nem az. Sokszor túl sokat vállal magára, de legtöbbször a várakozásokon felül teljesít. Párja lehet az Ökör, a Kígyó, a Ló, a Sárkány, a Kutya és a Patkány.

Jól gondold meg, kivel kerülsz üzleti kapcsolatba. Légy megfontolt. Az eddigi szakterületeden fejleszd magad, ne keress más munkákat. Magánéletedben állandóság vár, ami jól is jön számodra.

Kutya

Becsületes és hűséges. Szívesen segít másokon. Nem szereti a társaságot, de jó hallgatóság, gondoskodó társ. Párja lehet a Ló, a Tigris és a Nyúl.

Kockáztass! Végre olyan lépéseket is megtehetsz, amiktől máskor visszariadnál. Szánj időt magadra, hogy a magánéletedben jelentkező problémákat könnyen meg tudd oldani.

Disznó

Csendes ember. Bár nincs sok barátja, a meglévőket sokáig maga mellett tudhatja. Az őszinteség és tolerancia mintaképe. Párja lehet a Nyúl, a Sárkány és a Bárány.

Ez nem a nagy célok éve, de kisebb eredményeket könnyen elérhetsz, így tudhatod, hogy jó úton haladsz. Kedvező éved lesz az anyagiak terén. Családi életed és párkapcsolatod nyugalmasan alakul.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X