Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp – 6. hét (február 7-13.)

Wellness horoszkóp – 6. hét (február 7-13.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Kicsit nehézkesen indul a heted, bár ha jól belegondolok, unatkoznál, ha nem akadna számodra kihívás. Több munkát kell elvégezned, mint általában. Várhatóan egy rendkívüli feladat is megoldásért kiállt. De hát ki tudna mindent hipp-hopp, elintézni? Talált. Te vagy az. A hét második felében azonban igazi feltöltő pihenésre is lesz […]

KOS (március 21 – április 20.)

Kicsit nehézkesen indul a heted, bár ha jól belegondolok, unatkoznál, ha nem akadna számodra kihívás. Több munkát kell elvégezned, mint általában. Várhatóan egy rendkívüli feladat is megoldásért kiállt. De hát ki tudna mindent hipp-hopp, elintézni? Talált. Te vagy az.
A hét második felében azonban igazi feltöltő pihenésre is lesz lehetőséged. Utazz el a barátaiddal és a lustálkodáson kívül semmi más ne érdekeljen!

BIKA (április 21 – május 20.)

Több feladat vár a hivatásodban. Valószínű, hogy a főnököd kissé túlbuzgóan intézkedik, így elkerülhetetlen a türelmetlenség, esetleg a kapkodás. Sokat javítana a helyzeten, ha ebéd- szünetben legalább egy negyed órára friss levegőre mennél. Biztosan te is unod már a téli szürkeséget és hiányzik a napfény. Most már minden nappal egyre világosabb lesz, ahogy pedig közeledik a hét vége, a hangulatod egyre vidámabban alakul.

IKREK (május 21 – június 21.)

A legfontosabb, hogy jóban legyél önmagaddal. Néhány barátnőd túl sokat foglalkozik veled, és ez idegesít. A valóság azonban az, hogy ha éppen nehézségeid adódnak, esetleg egyik családtagoddal kerülsz konfliktusba, azt a dolgot neked kell magaddal megbeszélned, és a legjobb megoldást megtalálnod. A hét második felében találj valami nyugtató elfoglaltságot. Például menj el egy kiállításra – a szép műalkotások biztos, hogy jó hatással lesznek rád!   

RÁK (június 22 – július 22.)

Fizikailag eléggé elfáradtál. Így a tél vége felé valóban már csak a szervezet tartalékai azok, amik számítanak. Neked a gyomrod a leggyengébb pontod. Lehet, hogy sok a stressz, mégis érdemes lenne megvizsgálni, mennyire eszel rendszeresen. A hét elején többnyire a hivatásod foglalkoztat, ezt követi a magánélet. Használd ki azt a fantasztikus vonzerőt, amivel mostanában rendelkezel!  

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

A héten a legfontosabb, hogy mindenhol jelen legyél. Lételemed a nyüzsgés. Azt hiszed, ha állandóan a felszínen tartod magad, minden jobban sikerül. Pedig te sem vagy sérthetetlen. Néha neked sem ártana egy- egy magányos óra, amikor összeszedheted a gondolataidat. A hét második felében redukáld a társasági életedet, és egy jó könyv, egy tea és egy meleg takaró társaságában erősítsd magad szellemileg és fizikailag is.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Jót tenne a bőrödnek, ha napfény érné. Túl sokat tartózkodsz zárt helyen. Ezen a héten is inkább a munkahelyi feladatok megoldásán járnak a gondolatid, mintsem a saját jólléted alakításán. Hidd el, megoldható, hogy a munka is elkészüljön és mellette te is jókedvű és energikus legyél. Érthető, hogy esetleg éppen most kezdtél az új munkahelyeden és szeretnéd megmutatni, mennyire áldozatkész vagy, de legalább reggelente sétálj két –három megállónyit az egészséged érdekében.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Nagyon szeretnéd, ha szeretnének. Ennek érdekében, azonban nem a szokásos kompromisszumkészségedet veted latba, hanem sokkal inkább a józan észt részesíted előnyben. Emberi kapcsolataidban képes vagy a belátásra, a mérlegelésre, ugyanakkor szívesen ragadod magadhoz az irányítást. A valóság az, hogy legjobb oldaladat szeretnéd mutatni, hogy kivívd a többiek elismerését.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Munkádban igazán pozitív változás áll be, aminek valószínűleg anyagi következményei is lehetnek. Néhány napig most próbáld meg a türelem oldaláról megközelíteni a dolgokat. A többi kolléga nem biztos, hogy annyira gyors felfogású, mint te. A héten legyél óvatos a munkahelyi lépcsőkön, vagy egy frissen felmosott folyosón. Egy elhamarkodott lépés miatt akár néhány napra ágyba is kényszerülhetsz.

NYILAS (november 23 – december 21.)

A farsangi időszak jót tehet azokkal a barátságokkal, ahol feszültté vált a hangulat. Vita helyett ugyanis húzzatok álarcot, úgy könnyebb lesz megmondani egymásnak még azt is, ami nem túl kellemes. Tréfával, viccel a legnehezebb helyzetek is feloldhatók. Bárhogyan alakul is az időjárás, mindenképpen viselj legalább sálat. A hideg szél vagy huzat megárthat a torkodnak.

BAK (december 22 – január 20.)

Nagyon sok változás zajlik az életedben. Ezek többségében pozitív dolgok, melyek hatását inkább a későbbiek során érezheted. Addig nem marad más, mint gyűjteni a testi és lelki erőt, hogy megálld a helyed. Párodra támaszkodhatsz, bízhatsz helyes tanácsaiban, de az is nagy segítség lehet, ha van, aki meghallgasson és figyelemmel forduljon feléd. Táplálkozásodra fordíts most különös gondot. Nem elég, ha csak valamit kikapsz a hűtőből.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Több égitest is segít abban, hogy jó hangulatban, a kedved szerint teljen a heted. Ügyelj azonban arra, hogy hiábavalóan ne ígérgess, és ne tarts fel senkit. Próbáld szervezni, áttekinthetővé tenni a napjaidat. A hét végére szervezz kirándulást! Szükséged van a friss levegőre, hiszen általában túl sok időt töltesz a monitor előtt. A testtartásodnak és a szemednek sem tesz jót, ha csak a számítógépedet bámulod.

HALAK (február 20 – március 20.)

Rendkívül romantikus hangulatban telnek a napjaid. Imádod az összes kényeztetési lehetőséget. Lehet ez egy jó emberi szó, de egy finom habfürdő is szerepelhet a heti örömszerző palettádon. Minden nap igyál legalább egy pohár finom gyümölcsteát. Ezekben a napokban igazán jól érzed magad. Éppen ezért több barátnőddel is jót teszel, ha ebben a harmonikus lelkiállapotban találkozol velük.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X