Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp – 7. hét (február 14-20.)

Wellness horoszkóp – 7. hét (február 14-20.)

0

Írta: and

KOS (március 21-április 20.) Te sem maradhatsz ki a hét első napjának érzelmes és ünnepélyes hangulatából. Nem csak a partnered köszönt Bálint napon, hanem néhány barátnőddel is összejöhetsz legalább egy kávé erejéig. Mindenkivel jót teszel, ha megértően és nagyvonalúan viselkedsz. Mivel te általában céltudatosan éled az életet, mások számára is tudsz alternatívákat nyújtani. Ezen a […]

KOS (március 21-április 20.)

Te sem maradhatsz ki a hét első napjának érzelmes és ünnepélyes hangulatából. Nem csak a partnered köszönt Bálint napon, hanem néhány barátnőddel is összejöhetsz legalább egy kávé erejéig. Mindenkivel jót teszel, ha megértően és nagyvonalúan viselkedsz. Mivel te általában céltudatosan éled az életet, mások számára is tudsz alternatívákat nyújtani. Ezen a héten többször is lesz alkalmad tanácsokat adni.

BIKA (április 21 – május 20.)

Kedvező hangulatban telik a hét. Munkahelyedről kapsz olyan híreket, amik pozitív találgatásra adhatnak okot. Egy vezető, aki nem sok jót tett veled, valószínűleg távozik. Ezzel új perspektíva nyílik előtted. A sok találgatás közepette azonban mindig ügyelj arra, hogy kinek mennyit árulsz el a belső gondolataidból. Érzelmileg sokkal jobban kötődsz a régi dolgokhoz, mint amennyire az látszik. Ezzel pedig sérülékenyebbé válsz.

IKREK (május 21 – június 21.)

Nagyon elkalandoznak a gondolataid. Messzi tájakat, nem mindennapi szituációkat vágysz megélni. A hét elején társaságot is keresel ezekhez a szellemi kalandokhoz. Hívd meg vacsorára néhány barátodat, nézegessetek képeket és egyetek valami jót. Kivételesen ne számold a kalóriákat és ne állj másnap mérlegre. Legfontosabb, hogy élvezd az együttlétet. A hét végén jó alkalom adódik, ha selejtezni szeretnél.    

RÁK (június 22 – július 22.)

Érzelmekben nagyon gazdag hét vár. Eleinte inkább csak régi sérelmeket próbálsz leporolni, de ennek valójában semmi értelme. Ami megtörtént, azon már úgysem lehet változtatni. Sokkal jobb, ha a hét közepén bele nézel a tükörbe és megmondod magadnak, változtatni akarsz a túlságosan érzékeny természeteden. Kérd a párod segítségét és fogadd nyitott szívvel a dicséreteit. Nem csak a külső számít, és ezt te is jól tudod.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Feszültséget gerjeszteni nem érdemes. Vannak emberek, akikkel képtelen vagy szót érteni, ráadásul teljesen elvesztetted a humorérzékedet. Már megint szerepet játszol, mégpedig a megfellebbezhetetlen, megmondó lány szerepét. Hidd el, ha kicsit beleélnéd magad mások helyzetébe, egészen más szemüvegen keresztül látnád a világot. Talán még azt is megértenéd, hogy a partnered valóban kedves akart lenni Valentin-napon.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

A világ felé nem tárod ki a szíved. A munka az a terület, ahol jelenleg a legjobban érzed magad. Legjobban akkor alakulnak a napjaid, ha kicsivel korábban kelsz és legalább negyed órát könnyű tornával töltesz. Frissen kezdeni a napot egyenlő a pozitív kisugárzással. Erre pedig ezen a héten nagy szükséged lehet. Több dologra érzékenyen reagálsz és néhány aprócska problémát képes leszel felnagyítani.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Igazán remek a heted. Testileg, lelkileg a legjobb formádat mutatod. Feldob a sok siker és hódítás. Mindezeket a kitűnő megjelenésednek és aktív, társaságot kedvelő lényednek köszönheted. Előfordulhat, hogy néha többet beszélsz a kelleténél, de van, hogy éppen ezzel éred el a legnagyobb sikert. Bármilyen kreatív megbízást teljesítesz, a figyelem középpontjába kerülhetsz. Nagyon jó az ízlésed.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Legnagyobb sikereidet akkor éred el, ha otthonodban tevékenykedsz. Néhány napja már belekóstolhattál a tavasz ígéretébe. A változtatás, átrendezés igénye már akkor megfogalmazódott benned. Ezekben a napokban nézz szét néhány üzletben, lapozz át lakberendezési magazinokat, hallgass a nagyon jó megérzéseidre és lassacskán kialakíthatod azt a varázsos otthont, amit elképzeltél.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Szükség van minden józanságodra a párkapcsolatod területén. Valójában pozitívan alakulnak a dolgok, de éppen ezért bízz magadban és ne ülj fel mindenféle szóbeszédnek. A szerelmesek napján a párod kitesz magáért. Olyan ajándékkal lep meg, ami több mint egy kedvesség. Egyre több szükséged van mozgásra. Amikor nyugtalannak érzed magad, húzz egy edzőcipőt és irány a természet.

BAK (december 22 – január 20.)

Ne engedd, hogy a stressz vagy különféle külső erők eltántorítsanak a szándékaidtól. A hét elején két-három napig inkább melankolikus a hangulatod és néha nem is érted, hová lesz az energiád, hová lesz a sok erő, amit befektetsz a dolgaidba. Hamarosan azonban rendeződik a helyzet. Te annyira kitartó vagy, hogy nehéz eltéríteni a kiszabott irányból. Anyagilag olyan helyzetbe kerülsz, ami bizakodóvá tesz.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Leginkább magaddal foglalkozol. Még az is elképzelhető, hogy a Valentin-napi virágcsokrot is magad választod, vagy éppen magadat ajándékozod meg vele. Ez utóbbi esetben sokkal szerencsésebb lenne egy szép, a tavaszt idéző, vidám színű cserepes növényt választanod. Hosszú ideig jó hangulatot csempész a szobádba. A hét közepétől engedékeny hangulatba kerülsz. Lehet, hogy megbocsátasz valakinek, akire régóta orroltál.  

HALAK (február 20 – március 20.)

Igazán adott minden feltétel, hogy boldog legyél. Ne keress hibát senkiben, és ne keress kibúvót sem, ha be kell ismerned valamit. A hét első két napján értékeld azt a teljesítményt, amit a párod nyújt, vagy ha egyedül élsz, fogadd mosolyogva a bókot, amit egy ismeretlentől kapsz. Lényeg, hogy legyél sokkal lazább, mint általában. Néhány terved megvalósulása még várat magára, de addig is keress baráti társaságot, vagy válassz egy jó könyvet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X