Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp – 8. hét (február 21-27.)

Wellness horoszkóp – 8. hét (február 21-27.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Lelki erőben és céltudatosságban nem lesz hiányod. Ezzel szemben a fizikai erőd lényegesen kevesebb, mint általában, amit lehet a tél végén szinte mindenkit próbára tévő fáradtsággal magyarázni, de akkor is tenni kell ellene. A legjobb lenne, ha a barátaiddal szerveznétek közös programot a szabadban. Ezen a héten nagy a […]

KOS (március 21 – április 20.)

Lelki erőben és céltudatosságban nem lesz hiányod. Ezzel szemben a fizikai erőd lényegesen kevesebb, mint általában, amit lehet a tél végén szinte mindenkit próbára tévő fáradtsággal magyarázni, de akkor is tenni kell ellene. A legjobb lenne, ha a barátaiddal szerveznétek közös programot a szabadban. Ezen a héten nagy a társaság iránti vágyad, így könnyedén összekötheted a kellemest a hasznossal.

BIKA (április 21 – május 20.)

Túlságosan komolyan veszed a munkád. Ezzel nem arra célzok, hogy mindent dobj sutba, és lógással töltsd az időd, inkább igyekezz szervezettebben dolgozni. Nézd át reggel a feladatokat, és alakíts ki fontossági sorrendet. E hét közepe kifejezetten alkalmas elmélyültebb gondolatok kialakítására, és ha úgy találod, hogy túl sokan zaklatnak telefonon, vagy e-mailben, egyszerűen kapcsolj ki mindent.

IKREK (május 21 – június 21.)

Bármilyen komolyabb kapcsolatot szeretnél kialakítani, ezen a héten legfeljebb csak a szándékodat fejezheted ki. Általában jobb lenne, ha csendesebb üzemmódra kapcsolnál. A hét második felében kizárólag olyan feladatokra vállalkozz, ahol egyedül is képes vagy a megoldásra. Szükséged van a belső békéd megtalálására, amit túlzsúfolt napi programmal nem tudsz megtenni. A hét végén azonban ismét optimista leszel.

RÁK (június 22 – július 22.)

A legfontosabb terület ezen a héten a hivatásod. Még mindig többféle gátlás nehezíti a párkapcsolatod kibontakozását. A munka azonban sok mindenre gyógyír. Arra azért figyelj, hogy mindig hagyj magadnak elegendő szabadidőt. Különösen a hét közepén érzed, hogy esténként mennyire szükséged van a szellemi, lelki feltöltődésre. Egy jó könyv, egy nyugtató tea szinte csodát tehet a nyugalmad megtalálása érdekében.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Társasági élet, nagy baráti beszélgetések – ezek a legfontosabb céljaid a hét elején. Alig lehet visszatartani, ha bárki utadba kerül, akivel kommunikálhatsz. Valóban nagyon jót tesz, ha így a tél vége felé vidámsággal tudod magad nap, mint nap feltölteni. Számtalan ötlettel próbálod meggyőzni a körülötted élőket. Nem valószínű, hogy mindenki kötélnek áll, de te remekül szórakozol.   
 
SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Mivel a magánéletedbe beköszönt a legteljesebb harmónia, igazán jól érzed magad. Sokat segít az otthoni párkapcsolati nyugalom. Bármilyen kreatív hobbid van, most foglalkozz vele sokat, hiszen remekül kikapcsol és önbizalmat ad. Ez a jóérzés pedig megjelenik a munkádban is, bár néha kicsit túlpörgeted magad. Nem fizikailag, hanem szellemileg vállalsz sokat, és zsúfolod tele a napjaidat.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Aktivitásban nincs hiányod. Általában nem kedveled a sportos életmódot, most azonban szinte belső hajtóerőt, késztetést érzel, hogy ahol csak lehet, megmutasd magad. Rögtön a hét elején társaságot szervezel, és konditerembe indultok. Javasolnám a zárt edzőterem helyett a szabad levegőt. Amíg még találni havat, próbáld ki a síelést! Te, aki levegős jegy szülötte vagy, nagyon élvezed majd a szabadban száguldást.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Nagy célok lebegnek a szemed előtt, munkádban pedig kedvező változás állt be. Feltehetően nagyobb mellékjövedelemhez is juthatsz, és máris egy romantikus nyaralást tervezgetsz a kedveseddel. Addig azonban még meg kell birkóznod a tél utolsó „szorításával”. Fontos lenne vitaminokkal és naranccsal, mandarinnal erősíteni magadat. Fogadd meg, hogy minden reggel eszel gyümölcsöt! Meglátod, a hét végére még több pozitív gondolatod lesz.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Néhány barátod gondjait csak te oldhatod meg. Lehet, hogy szükségük lesz pénzügyi segítségre is, de ami biztos, az a lelki, baráti, megértő támogatás.  Ebben nagyon jó vagy egész héten. Neked is jól esik, hogy valaki hálás tekintettel néz rád. Az is elképzelhető, hogy elgondolkodsz, nem kellene-e hivatásodban is inkább azokat a területeket előnyben részesíteni, ahol másokon segíthetsz.   
 
BAK (december 22 – január 21.)

Számodra mindig is sokat jelentett a pénz. Nem azért, hogy villogj vele, hanem hogy megfelelő hátteret, életszínvonalat biztosíts magadnak. Ezen a héten olyan gondolatok foglalkoztatnak, amik segítségével családod, szeretteid számára dolgozol ki kedvező anyagi megoldásokat. Hivatásodban pedig valami egészen figyelemreméltót alkotsz. Nem csak a főnököd, hanem tágabb közeg előtt is felhívod magadra a figyelmet.

VÍZÖNTŐ (január 22 – február 19.)

Anyagi helyzetedre igazán nem panaszkodhatsz. Korábbi munkád gyümölcse most beérik, így egy kis pluszjövedelemre számíthatsz. Szinte lubickolsz a lehetőségekben. Magabiztos és laza vagy, még a konkurenciával is ringbe szállsz. Mivel megnő az aktivitásod, jó lenne napi rendszerességgel a sportot is beiktatni a programodba. Valójában nem jellemző rád a kitartás, de ha egyszer ráérzel a rendszeres mozgás ízére, jótékony hatása miatt biztosan ragaszkodni fogsz hozzá.

HALAK (február 20 – március 20.)

A Nap a te születési jegyedben jár, így élvezheted ennek a helyzetnek a jótékony hatását. Nagyon sok terved és számtalan elképzelésed van a jövőddel kapcsolatban. Ha éppen erre a hétre esik a születésnapod, számíthatsz rá, hogy a barátaiddal megünneplitek. Bárhová mentek közösen, figyelj mit és mennyit fogyasztasz! Ezen a héten az édességek nem a barátaid.  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X